- 13 Ağustos 2022
- 321
- 435
- 23
- 26
yumurta çatladığı gün yumurta toplama olarak sayılıyor. Embrıyo kaçıncı gün ise hesaplama yapılıp transfer günü belirleniyor bunun sebebi yumurta çatladıktan sonra hormon artışı rahimin gelecek olan embrıyoya uyum sağlamaya adapte olması gibi planlamalar yapılır iki rahim içine aldın kabul etsin embrıyoyu aralarında uyumsuzluk olmasın. Eğer yumurta çatlamışssa ve bir gün öncenden bile olsa haberleri yoksa doktorlar ne zaman çatladıgıını bulamadan rastgele tedavi iptal olmasın diye transferi gerçekleştirirlerse embrıyoyu rahim kabul etmeyebilir başarısız olabilir. Benım de cumartesi kontrolüm oldu yumurta çatlamamıştı pazar orada olmadıklarından beni pazartesi çağırdılar yumurta çatlamıştı. Hemen o günü yumurta toplama sayacaklardı ama benim cumartesi akşamı kaşık ağrım olmuştu gemde aşırı keskin bir şekilde ona göre tahlil yapıldı hormonum yüksek çıkınca bana evet deyip pazar günü çatlamış baz aldılar. İnşAllah hayırlısı olur tabi . Muhtemelen senin doktorun tahmin dahi yürütemedi ne zaman yumurtladığını. Benim 3. Denemem artık hesaplamalarda doktorum beni tanıdı ben onu. Hayırlı olsun geç olsun güç olmasın uzattım biraz kusura bakma umarım anlatıcı olmuştur :)Teşekkür ederim sağolun peki bu süreçte nasıl yumurta çatlıyor dün doktorum kaşık batmalarim var deyince çatlamış olabilir dedi. Yani bu durum mümkün mü