Bende kan değerlerime bakmadam gonalf başladım dozu neye göre verdi acaba size kan testi yapışdı mıBen 262.5 adetin 12. Günü opu olmuştum 3. Gün emrıyosu transfer olmuştu şimdi düşük oldu 4 gün önce dondurulmuş transfer yapıldı hayırlısı olsun senin için de ilaç dozu yaşa ve kiloya göre değişiyor başkaları ile kıyaslamayın
İlk başta e2 progesteron lh ve fsh istemite yanlış hatırlamıyorsamBende kan değerlerime bakmadam gonalf başladım dozu neye göre verdi acaba size kan testi yapışdı mı
Canım cok teşekkür ederimTüm kalbimle inşallah herşey çok güzel olur, tüm güzel dileklerim, dualarım seninle.
Hatta opu önce tekrar e2 istemiştiİlk başta e2 progesteron lh ve fsh istemite yanlış hatırlamıyorsam
Ben daha regl olamadımmmm yaaaçok şükür başlıyor adetim
çok garip hissediyorum. belki 1 ay içinde yavrum içimde olacak.
belki de büyük bir hayalkırıklığı ile döneceğim tabii, ne gelirse Allah’tan artık…
Aminnn gönlünüzü ferah tutun olacak Allah’ın izniyleçok şükür başlıyor adetim
çok garip hissediyorum. belki 1 ay içinde yavrum içimde olacak.
belki de büyük bir hayalkırıklığı ile döneceğim tabii, ne gelirse Allah’tan artık…
Ayyyyy çok sevindim senin adınaKısssslaaaarkontrolden çıktım şimdi perşembe günü sabahtan transferim var bana dua edin
Hadi bakalım insallah sonucunda mukkemmel çıkar transferini olursun bebisini alıp dönersinBenim cuma günü transfer öncesi son kontrolüm var doktorum sabah sekizde burada olman lazım kan alıp sonucu bekleyeceğiz ona göre transfer tarihini netleştireceğiz dedi. Demekki gelecek sonuç önemli.
Gönlünü ferah tut lütfenYarın kontrol için gideceğim. rahim transfer için uygun mu bakacaklar. Rahim ince olduğu için ilaçları iki katına çıkarttılar çok kötü hissediyorum. Sanırım hormon kaynaklı.
Umarım her şey olunda gider, dua eder misiniz
Beni de ekler misiniz 2 aralıkta transfer oldum tek embriyoKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo Z zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK E Edebiyatcii 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK
inşallah olmazsın canım:))))Ben daha regl olamadımmmm yaaadua edin lütfen kısa zamanda olayimmm
Yaaa ama imkansız cunku histereskopi ameliyati olduğum zamana denk geldi yumurtlamainşallah olmazsın canım:))))
olur ya…
29 Aralık olarak yazalım isterseniz duruma göre güncelleriz
Ekledim canlarBeni de ekler misiniz 2 aralıkta transfer oldum tek embriyo
dondurulmuş embriyo transferi olacaktım çarşamba günü bugün adet kanamasıyla uyandım böyle bir şey başına gelen var mı erken adet oldum
Merhaba, transferi heyecanla bekleyip iptal olması çok can sıkıcı ama üzülmemeye çalışın negatif almaktansa 1 ay daha beklemek daha iyidir, öyle düşünün. İnşallah sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucaklarız.Benim transferden 5 gün önce kasıklarıma ağrılar girdi çok hafif çok ama adet habercisi sancı mi desem huzursuzluk mu desem öyle bir şey vardı. Sonuç olarak bugün transferim iptal oldu. Adetime de 10 gün vardı.
Ben de dün transfer oldum 14 ünde test günümKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo Z zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK E Edebiyatcii 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK
Merhabaa adetimin ikinci günü yani 18 kasımda başladım. O günden itibaren 8 gün gonalfi 225 dozda kullandım. İlk kan testi derken anlayamadım onuMerhaba acaba gonalf kan gün kaç doz kullandınız başladığınızda regl kaçıncı gündğ ve ilk kan testini ne zaman verdinşz
Günaydıııın :) bu 3. Denemem diğer denemelerimde göğüs ağrısı başta kaşık agrısı bek ağrısı sık idrara çıkma baş agrısı herşeyi transfer anından beri yaşadım bu transferde hiç ama hiç belirtim yok bugün 4. Günüm Allah’ın izinle güzel haberler alırız hepimiz.b1k2 çift embriyo transferi oldunuz değil mi ? Çift olanlar daha farklı geçiriyor derler doğru mu acaba ?
Teşekkür ederim sağolunMerhaba, transferi heyecanla bekleyip iptal olması çok can sıkıcı ama üzülmemeye çalışın negatif almaktansa 1 ay daha beklemek daha iyidir, öyle düşünün. İnşallah sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucaklarız.
Transfer sırasında kullanılan ilaçlar yumurtalıkları baskılıyor ve folikül olmasını engelliyor. O foliküller sonrasında eğer transfer olup da HCG artmaya başlarsa hamilelik seyri için risk taşıyabilir, yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirme mantığıyla aynı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?