Fiyat olarak çok bir fark olmadı rapor çıkmasının 5 kutuya 600 verdim sizde nasıldıEvet banada çıkarttılar çıkmadıysa çıkarttırın çok pahalı ilaç
Ben çıkardım canım ücret ödemiyorsun rapor olduğunda. Doğuma kadar kullanacağım o yüzdenKızlar oksapar için rapor cikarilmasi sizden de istendimi
15 kutu aldım hiç para ödemedim ben canımFiyat olarak çok bir fark olmadı rapor çıkmasının 5 kutuya 600 verdim sizde nasıldı
Kuzu raporsuz tek kutu 1000 lira, çok fark varFiyat olarak çok bir fark olmadı rapor çıkmasının 5 kutuya 600 verdim sizde nasıldı
Nasıl ödemedinz eczaneye borçlu gözüküyor olabilirsnz çünkü devlet hiç bir ilacın %100 ünü karşılamıyor mesela yeni aldm 3 kutu 370₺ ödeme çıktı normalde 1 kutusu 1000 ₺15 kutu aldım hiç para ödemedim ben canım
Merhaba canım raporu hangi bölümden çıkardın acaba ben daha önce rahatsızlık geçirdiğim için kalp damar doktorum rapor cikarticaz demisti ama çok kalabalık randevu bulamiyorumBen çıkardım canım ücret ödemiyorsun rapor olduğunda. Doğuma kadar kullanacağım o yüzden
Sana yazdım benimde kanamam oldu arkasına canım doktorumu aradım progestan dex kullan dedi bakalım duracak mıTeşekkür ederim tamam yine gelirse doktorumla görüşeceğim karnımda bi adet olcakmi gibi bi gergnlk derinden bir ağrı hissi var da tedirgin oldum
Raporu çıkartmanin amacı hiç para ödememek zaten %50 yada %100 raporlu gibi bisey olabilir mi acaba mesela anneminde kullandığı raporlu ilacı var 1 lira odemiyorNasıl ödemedinz eczaneye borçlu gözüküyor olabilirsnz çünkü devlet hiç bir ilacın %100 ünü karşılamıyor mesela yeni aldm 3 kutu 370₺ ödeme çıktı normalde 1 kutusu 1000 ₺
Kadın doğum doktoru da çıkartıyor venöz yetmezlik diyeMerhaba canım raporu hangi bölümden çıkardın acaba ben daha önce rahatsızlık geçirdiğim için kalp damar doktorum rapor cikarticaz demisti ama çok kalabalık randevu bulamiyorum
Yaa siznde miSana yazdım benimde kanamam oldu arkasına canım doktorumu aradım progestan dex kullan dedi bakalım duracak mı
Bana kadın doğum kağıt yazdı kalp damar doktoruma götürecekmisim rapor ordan cikacakmis.Bosu boşuna ordan oraya ugrastiriyorlar insanı cevabınız için tesekkurlerKadın doğum doktoru da çıkartıyor venöz yetmezlik diye
Bilmiyorum canım ilaçtan ilaca farkediyordur belki ama aynı ilaca bazımızın ödeyip bazımızn ödememesi tuhaf geldi eczaneye soracağımRaporu çıkartmanin amacı hiç para ödememek zaten %50 yada %100 raporlu gibi bisey olabilir mi acaba mesela anneminde kullandığı raporlu ilacı var 1 lira odemiyor
Kullanıyorum sabah akşam saati gelmemişti daha vur dedi . Bakalım vurdum bekliyorum durmazsa sabah hastahanedeymiş gitcem . Geçen hafta corasprini kestiler ne güzel diyorum bugün oksapar da kullanma dedi bişey olmasa bari bebişime Allahım herşeyin hayırlısını versinYaa siznde miBen zaten kullanıyorum ancak iğne saatim sabah 7 . Siz kullanıyor musunuz normalde
Bana kadın doğum kağıt yazdı kalp damar doktoruma götürecekmisim rapor ordan cikacakmis.Bosu boşuna ordan oraya ugrastiriyorlar insanı cevabınız için
Bana kadın doğum kağıt yazdı kalp damar doktoruma götürecekmisim rapor ordan cikacakmis.Bosu boşuna ordan oraya ugrastiriyorlar insanı cevabınız için tesekkurler
Cok sağol canim ben daha önce puhtilasmadan dolayı damar tıkanıklığı yaşadım ve operasyon geçirdim şuan hamile kalmam bile benim için hayati risk taşıyor belki o yüzden kadın doğum yonlendirmis olabilirEki Görüntüle 3373313
Kodları bilmiyorlar çünkü sen eczacıma sordum de bu kodlarda tanı yazarsa rapor çıkıyor. Bende ı82 yazıyor . Sürekli değişiyormuş rahatsızlıklar zaten hamilelikte 9 ay karşılıyor
Canım rapora göre değişiyormuş kimi raporlarda hiç ödemiyormuşsun kimisinde %20 ödüyormuşsun doktorun yazmasına bağlı yani. Yok borçlu değilim hepsini ödedi dedi eczacıNasıl ödemedinz eczaneye borçlu gözüküyor olabilirsnz çünkü devlet hiç bir ilacın %100 ünü karşılamıyor mesela yeni aldm 3 kutu 370₺ ödeme çıktı normalde 1 kutusu 1000 ₺
Allah Allah benim Kadın doğum doktorum yazdı onların da yetkisi var rapor çıkartmayaBana kadın doğum kağıt yazdı kalp damar doktoruma götürecekmisim rapor ordan cikacakmis.Bosu boşuna ordan oraya ugrastiriyorlar insanı cevabınız için tesekkurler
Olabilir canım çok geçmiş olsunCok sağol canim ben daha önce puhtilasmadan dolayı damar tıkanıklığı yaşadım ve operasyon geçirdim şuan hamile kalmam bile benim için hayati risk taşıyor belki o yüzden kadın doğum yonlendirmis olabilir
Bende de aynı durum var bunu nasıl nerden cıkartıyoruz yol gösterir misiniz?Ben çıkardım canım ücret ödemiyorsun rapor olduğunda. Doğuma kadar kullanacağım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?