Valla bilmiyorum bebeklerimiz tutunsunda inşallah başka bişi istemiyorum. Benimde hemen kasıklarım ve belim ağrıyor baya şiddetliBen canım bugün 1 saat ayakta kaldm kasıklarma ağrılar girdi korktum biz hep diken üstünde mi olucaz böyle ya ne zaman rahatlicaz
Bu arada araştırma yaptım. Yorulunca, poşetler taşıyınca, merdiven çıkınca, gerinince, eğilince bebek dusmuyormus ve ağrılar oluyormuş. Dr. Gebelik sandığınız kadar basit bişey değil bunlarla düşmez cocuk, vücut o kadar akıllı ki seni uyarır diyor. Kasık ağrısı, bel ağrısı, ayak ağrısı falan gereğinden fazla efor sarf ediyorsun yavaş ve dinlen demekmiş.Ben canım bugün 1 saat ayakta kaldm kasıklarma ağrılar girdi korktum biz hep diken üstünde mi olucaz böyle ya ne zaman rahatlicaz
Benimde dün oldu olabildiğince dikkat etmeliyiz normal ayakta pek fazla durmamalıyız. Çünkü normal hamileler gibi sert bir yapıda değil kaslarımız rahmimizde o yüzden anormal kanamalar yaşayabiliyoruz . Maalesef Buda tüp bebek cilveleri bebişlerimiz tutunsun da gerisi basit olabildiğince dinlen canım sendeHayır kullanmıyorum ve bu akşam yine kanamam oldu ultrasondan baktılar göremediler
Allah’ım nasıl bir mucize buBu arada araştırma yaptım. Yorulunca, poşetler taşıyınca, merdiven çıkınca, gerinince, eğilince bebek dusmuyormus ve ağrılar oluyormuş. Dr. Gebelik sandığınız kadar basit bişey değil bunlarla düşmez cocuk, vücut o kadar akıllı ki seni uyarır diyor. Kasık ağrısı, bel ağrısı, ayak ağrısı falan gereğinden fazla efor sarf ediyorsun yavaş ve dinlen demekmiş.
Ben iğneyi de onu da kullanıyorum kaç kez sordum vajinal kullanmasam olur mu diye de kullanmalısın yanıtını aldım yarın tekrar doktoruma gideceğim olmadı yüksek doz iğne kullanayımBenim doktorum sebepsiz görünen kanamaların genelde progestan fitilin birikip kanama yaptığı şeklinde söylemişti benim de oldu çünkü ben bıraktım fitili iğneye geçtim rahim ağzından ibaret olduğu için kanama içerde görünmüyor ama sen yine doktoruna da danış canım
Dinleniyorum rapor aldım evdeyim uzanıyorum ya çok stresli bu iki defadır yüreğim ağzımda gidiyorum bi çare bulunamaması üzüyor beniBenimde dün oldu olabildiğince dikkat etmeliyiz normal ayakta pek fazla durmamalıyız. Çünkü normal hamileler gibi sert bir yapıda değil kaslarımız rahmimizde o yüzden anormal kanamalar yaşayabiliyoruz . Maalesef Buda tüp bebek cilveleri bebişlerimiz tutunsun da gerisi basit olabildiğince dinlen canım sende
Aynıymışız bende 4 ocakta transfer oldum belirti varmı ? Test için erken maalesef sizinde test günü cumartesi mi :)Cok sanlısıınRabbim insallah saglıkla kucagına almayı nasip eder bugün 4. Günüm. Transferi sayarsak 5. Gün ama transferim 4 ocak öğlen 15.00 da oldu yapsam mı ki simdi ya suan cıkmayacagını bilmiyorum ama bi ihtimal belki silik cıkar mı tutunca diye düşünmeden duramıyorum.. cıkan arkadaslarım var sizin gibi …
Canım nasıl oldun umarım bebekte sende iyisindir.Acaba kendini fazla mı yordun ağır falan mı taşıdın?Kızlar yine kanamam oldu tekrar hastaneye gittim ultrasondan alttan baktılar kanama göremiyorlar kese de bozulmamış bebektede hafif kalp atımları var 6+2 neden olduğunu bilmiyoruz diyorlar Progestan 200mg ve progestan dex sabah akşam kullanıyorum vücuda yeterli mi gelmiyor acaba daha yüksek kullanan var mı bebek sağlıksız olsa niye gelişmeye devam etsin diyorum beta da artıyor
Insallah canimCanım ben de 28 aralıkta transfer oldum
4 ocak beta 83
7 ocak 457 geldi
Yarın da test vericem seni haberdar ederim inş sorunsuz ilerler hamileliklerimzKucağımıza aldığımız günü de konuşuruz inş
Canım bol şansKızlar 4aa 2 adet transfer olmuştum 28 aralıkta. 8. Gün değerim 190, 11. Gün 735 oldu çok şükür RabbimeCuma günü kese için gideceğim inşallah her şey yolunda olsun Kızlar Allahım hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bize hep dua ediyorum bu uğurda emek veren tüm kadınlara
Bebişini Allah bağışlasın sana, lutfen dinlen dikkat etDinleniyorum rapor aldım evdeyim uzanıyorum ya çok stresli bu iki defadır yüreğim ağzımda gidiyorum bi çare bulunamaması üzüyor beni
Çok teşekkür ederim canımCanım bol şansBenimde cuma ilk kontrol aynı gün
10.gün 549 13.gün 1774 heyecanlıyım bende inş olumsuz birşey olmaz
Benim kahverengi bile lekelenmem olmamıştı gün içinde artık bende sevindim kesildi diye baktım sol kaşığıma yine ağrı girdi lavaboya gittim baktım açık kırmızı kanama önceki daha koyuydu kan tahlillerinde idrar yolunda enfeksiyon çıktı ondan olabilir mi dedim yok dedi anlamlı bir enfeksiyon değil vücut acaba vajinal olarak kullandığımı kabul mü etmiyor Progestan mı eksik geliyor bilmiyorum doktoruma bugün gideceğim bütün bu soruları soracağım inşallah bir daha böyle bişey yaşamam bıktım doktorların düşük tehliken var diyip durmasından hiç iş ye yapmadım işle alakası yok benimkininCanım nasıl oldun umarım bebekte sende iyisindir.Acaba kendini fazla mı yordun ağır falan mı taşıdın?
Benim tamamen aklımdan çıkmıştı ama kanamadan bir gün önce mutfak perdesi sokup takmıştım.Dun yeni bir doktorla gorustum yat dinlenin sakın bi yerlere uzanmayin diyince benim aklıma geldi.İcini ferah tut benim kanamam kesildiyse seninki de kesilir.Anlatmistim 2 saatte 3-4 ped doldu kipkirmiziydi
Merhaba cnm evet duyduk 8.haftama girdim hala lekelerim var ama doktora göre her şey yolundaCanımm kalp atışını duydun mu? Son durum nedir? Ay unuttunuz buraları ☺
Yok o şekil hiç geçirmedim canım. Ama bugün sakinim 2 gün sürdü ağrı bugün yok.Aynen sanki böbrek ağrısı gibi
Hiç enfeksiyon geçirdin mi onun gibi
İyi ben de canım benim de yatın kalp atışı randevum heyecanlıyımMerhaba cnm evet duyduk 8.haftama girdim hala lekelerim var ama doktora göre her şey yolundaOkul işlerim ev çocuklar pek giremiyorum sen nasılsın ?
Elde değil biliyorum ama strese girme canım inşallah hersey güzel olacak kontrolden sonra haberver bizde dualarım seninleBenim kahverengi bile lekelenmem olmamıştı gün içinde artık bende sevindim kesildi diye baktım sol kaşığıma yine ağrı girdi lavaboya gittim baktım açık kırmızı kanama önceki daha koyuydu kan tahlillerinde idrar yolunda enfeksiyon çıktı ondan olabilir mi dedim yok dedi anlamlı bir enfeksiyon değil vücut acaba vajinal olarak kullandığımı kabul mü etmiyor Progestan mı eksik geliyor bilmiyorum doktoruma bugün gideceğim bütün bu soruları soracağım inşallah bir daha böyle bişey yaşamam bıktım doktorların düşük tehliken var diyip durmasından hiç iş ye yapmadım işle alakası yok benimkinin
Moralini bozma bence ben 9. Gün yaptığımda silik cizgi çıkmıştı 12. Gün Kan de 397 ile öğrendimErken gebelik testi olunca, biraz moralim bozuldu. Siz ne düşünüyorsunuz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?