7.gun test yaptığımda negatif çıktı çok şükür 9.gun pozifi gordumKızlarrr bugün transfer dahil 7.günüm. 5.gün çift embriyo transferi. Erken gebelik testi yaptım sabah, negatif.. Umutsuzlandım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7.gun test yaptığımda negatif çıktı çok şükür 9.gun pozifi gordumKızlarrr bugün transfer dahil 7.günüm. 5.gün çift embriyo transferi. Erken gebelik testi yaptım sabah, negatif.. Umutsuzlandım.
Doktorum kanama alanını gördü kese altında 1cm lik bir kanama alanı var dedi ama keseye zarar vermemiş kalp atımı da başlamış dinletti Progestan kalçadan yapacağım bu ara bir de bakalım bekleyip göreceğiz dedi cumartesiye tekrar kontrol siz gittiniz mi kontrole ?Elde değil biliyorum ama strese girme canım inşallah hersey güzel olacak kontrolden sonra haberver bizde dualarım seninle
İnşaAllah sıkıntısız atlatırsınız süreci tam olarak kaçıncı haftada duymuş olduğunuz kalp atışını, benim kontrolüm Cumartesi elim yüreğimde bekliyorumDoktorum kanama alanını gördü kese altında 1cm lik bir kanama alanı var dedi ama keseye zarar vermemiş kalp atımı da başlamış dinletti Progestan kalçadan yapacağım bu ara bir de bakalım bekleyip göreceğiz dedi cumartesiye tekrar kontrol siz gittiniz mi kontrole ?
Ayy çok şükür çok sevindim.Sizde ilk devlete mi gitmişsiniz çünkü kanama alanı yok demişlerdi diye hatirliyorum.Benim randevum yarın sabah saat 10:00 daDoktorum kanama alanını gördü kese altında 1cm lik bir kanama alanı var dedi ama keseye zarar vermemiş kalp atımı da başlamış dinletti Progestan kalçadan yapacağım bu ara bir de bakalım bekleyip göreceğiz dedi cumartesiye tekrar kontrol siz gittiniz mi kontrole ?
Sağlıcakla devam etsin inşallah çok güzel değer 2 embriyo muyduKızlar 562 cıktıııııııı
Yok canım 1diSağlıcakla devam etsin inşallah çok güzel değer 2 embriyo muydu
Maşallah çok güzel çıkmış degerinYok canım 1di
Test günüm 16 ocak. Kasıklarım ne ağrıyor diyebilirm nede normal arada bir şeyler oluyor gazım cok oluyor ve uyku hali sanırm fitilden oluyor bunlarAynıymışız bende 4 ocakta transfer oldum belirti varmı ? Test için erken maalesef sizinde test günü cumartesi mi :)
Bende Fulya ya gidicem yılbaşından sonra fiyat güncellemesi olmuş haber bekliyorum kimseyi tanımıyorumEvet, ben Bahçeci Fulya’da tedavi görüyorum. Siz hangi şubesine gitmeyi düşünüyorsunuz? Hangi doktoru kendinize Yakın gördüyseniz, olumlu enerji aldıysanız o doktora gitmenizi önerebilirim naçizane, siz daha iyi bilirsiniz.
Müthiş bi haberYok kalite donukken bozulmaz benm arkadaşım beş yıl sonra transfer ettrdi ve doğum yaptı
Siz ne zaman başladınız fiyat neydi doktorunuz kim ve sorununuz neydi acabaEvet, ben Bahçeci Fulya’da tedavi görüyorum. Siz hangi şubesine gitmeyi düşünüyorsunuz? Hangi doktoru kendinize Yakın gördüyseniz, olumlu enerji aldıysanız o doktora gitmenizi önerebilirim naçizane, siz daha iyi bilirsiniz.
İnşallahMoralini bozma bence ben 9. Gün yaptığımda silik cizgi çıkmıştı 12. Gün Kan de 397 ile öğrendim
İnşallah benimde öyle olur. Erken gebelik testiyle mi negatif çıktı?7.gun test yaptığımda negatif çıktı çok şükür 9.gun pozifi gordum
İnşallah dediğiniz gibi olurMoralini bozma bence ben 9. Gün yaptığımda silik cizgi çıkmıştı 12. Gün Kan de 397 ile öğrendim
Bugün tam 6+0 ız duyduk İnşallah bakalımİnşaAllah sıkıntısız atlatırsınız süreci tam olarak kaçıncı haftada duymuş olduğunuz kalp atışını, benim kontrolüm Cumartesi elim yüreğimde bekliyorum
Bir daha gitmem üniversite hastanesine boşAyy çok şükür çok sevindim.Sizde ilk devlete mi gitmişsiniz çünkü kanama alanı yok demişlerdi diye hatirliyorum.Benim randevum yarın sabah saat 10:00 da
Canım korkma benimde aynı şekilde kanama alanım mevcuttu dün yine gördü doktorum rahmin altında hatta bebekte yukarı kaçmıştı kanama alanında uzaklaşmış akıllı bıdık ama şey dedi pıhtı da olabilir kanama da istirahat önerdi progestan 50 mg vuruluyorum perşembe 4.cü vurulucam pazar günü biticek normal progestan dex iğnemde bu sabah bitti sadece duphaston ve folik asitle devam ediyorum. Güzel düşün güzel olsun bol bol dua et birşeyler dinle okuDoktorum kanama alanını gördü kese altında 1cm lik bir kanama alanı var dedi ama keseye zarar vermemiş kalp atımı da başlamış dinletti Progestan kalçadan yapacağım bu ara bir de bakalım bekleyip göreceğiz dedi cumartesiye tekrar kontrol siz gittiniz mi kontrole ?
Canim keseni kacinci gun gordun?İnşallah