- 16 Ağustos 2021
- 30
- 23
- 29
Pozitif benim cok sukur yarin tekrar artis kontrol edilecek darisi isteyen herkesin olsunSen naptın canım çıktı mı sonucun sen de güzel haber ver inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif benim cok sukur yarin tekrar artis kontrol edilecek darisi isteyen herkesin olsunSen naptın canım çıktı mı sonucun sen de güzel haber ver inşallah
Hayırlı olsun çok sevindim benimde 28 Aralık transfer yarın kan vereceğim inşallah pozitifi görürüzPozitif benim cok sukur yarin tekrar artis kontrol edilecek darisi isteyen herkesin olsun
Ya belirti kovalamadim acikcasi cunku hem psikolojik hemde ilaclar inanilmaz etkiliyoro yuzden belirti takip etmedim ama migde yanmasi cok oluyorAy darısı bekleyenlere hafi hayırlı olsun güzel güzel artsın inş belirtilerin var mıydı
ve 7. gün iki testte de tertemiz bir negatif çıktı.benim transferi saymazsak bugün 6. günüm
sabah test yaptım. erken gebelik testinde 3 dakika içinde aşırı silik çizgi çıktı.
kaset test de yaptım. yani onda da hayali bir şey var ama çizgi demeye de dilim varmıyor. o kadar silikti.
koyulaşacak mı bakalım hiçbir şey hissedemiyorum. umut da yok, umutsuzluk da. heyecan da yok, üzüntü de. belirsizlikle kolay mücadele edebilen biri değilim. bunda öyle bir rüzgara kapılmış hissediyorum ki, hiçbir şeyde kontrolüm yok, kabullendim.
Bugün verdiğiniz kanın sonucu çıktı mı ?Değerlere bende baktım normal görünüyor ama 12 ci gün degerimle karsilastirinca çok az 2 kat artmamis. 10 gün önce 2026 çıkmıştı beta kese de o zaman göründü. Neyse cumartesi kontrolde belli olur sağlıklı mı değil mi. İlk defa bu kadar korkuyorum sonucu gormekten
Hayırlı evlat olsun Rabbim size bağışlasın sizin adınıza cok sevindim darısı anne baba olabilecek tum isteyenlere olsunGününde test yaptım önce yapmadım
varsa çıkıyor diyorlar canım. 6 biraz erken ama erken test ile bir dene istersenBugünde benim transfer günü saymazsam 6.gun yapsam cikarmi
ben de yarın kan vereceğim ama maalesef negatiften emin olup ilaçları bırakmak için.Bir şey hissetmeyen sadece ben değilmişim demek ki iyi düşünüp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kötü düşünüp kötüyü çağırmak istemiyorum tam arafta gibiyim en zoru bu bekleme aşamasıymış yarın kan vereceğim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Sağlık ocağında verdim sabaha anca çıkar sonuç.Bugün verdiğiniz kanın sonucu çıktı mı ?
Umarım güzel sonuçlar alırsınız bizim laboratuvarda 10 bin üstü çalışılmıyor siz yine de sonuç ne olursa çok da dikkate almayın en güzeli ultrasonSağlık ocağında verdim sabaha anca çıkar sonuç.
Kaçıncı gün embriyosu benim 9. Gün yaptığım da bile yok kadsr silik çizgi çıktı. Bence hemen bu şekilde düşğnmemelisin Hele ki ilaçları bırakmamalısın. 9. 10. Gününde testlerde negatif görüp kanda pozitif alan çok oldu emin olve 7. gün iki testte de tertemiz bir negatif çıktı.
yarın kan verip muhtemelen negatifi konfirme edeceğim ve ilaçları bırakma konusunu soracağım doktoruma.
içimde kocaman bir boşluk var…
Hayırlı evlat olsun Rabbim size bağışlasın sizin adınıza cok sevindim darısı anne baba olabilecek tum isteyenlere olsun
Öğle ultrasonda artık ne çıkarsa. Ama içimde hiss ediyorum onu bilmiyorum. Hayırlısı. Siz ne yaptınız nasıl gidiyorUmarım güzel sonuçlar alırsınız bizim laboratuvarda 10 bin üstü çalışılmıyor siz yine de sonuç ne olursa çok da dikkate almayın en güzeli ultrason
keşke canım. yok zaten kanda kesinleşmeden ve doktor ilaçları bırak demeden bırakmam ama mucize de beklemiyorum artık.Kaçıncı gün embriyosu benim 9. Gün yaptığım da bile yok kadsr silik çizgi çıktı. Bence hemen bu şekilde düşğnmemelisin Hele ki ilaçları bırakmamalısın. 9. 10. Gününde testlerde negatif görüp kanda pozitif alan çok oldu emin ol