canım tam olarak 4 gün akşam 5. gün sabah? yani dün, ben de aynısını yaşadım.Arkadaşlar şimdi size bir şey soracağım bugün benim transfer mi beşinci günüm normalde akıntı görmemem için rahmi kalınlaşması için bebeğin daha rahat tutabilmesi için sabah akşam fitil kullanıyorum ekstra da akıntımın hani devam etmemesi için vegifem fitil kullanıyorum yani günde beş tane fitil kullanıyorum bugüne kadar hiçbir akıntım olmamıştı Bugün biraz fazla su içtim sanırım diğer günlerime göre hem devamlı içiyorum ama bugün beşinci günüm arkadaşlar lavaboya gittiğimde kahverengi bir akıntı gördüm yalnız bu akıntı şey normal adet akıntısı gibi değildi afedersiniz de yapışkan akıntılardan yani sizce bu bebeğimin tutunma belirtisi midir bu şekilde olan arkadaş var mı beşinci gününde belirti yaşayan transferden sonra çok şükür ki hiç kabızda olmadım sizce bu nedir
canım ben hamileliğe özel bir probiyotik kullanıyorum. bundan önce de normal olanı kullanıyordum. eskiden her hafta kabız olan biri olarak hayatımda kabızlık sorunu kalmadı diyebilirim. antibiyotik kullanımı sonrası özellikle, çok dikkat ediyorum kaliteli bir probiyotik kullanmayaYerleşmeye çalışıyordur canım. Yüksek ihtimalle.Nasıl kabız olmadınız Allah aşkına bana da söyleyin
canım benimki de değildi. aynen senin gibi yazmasam mı diye düşündüm ama yanlış düşünmüşüm. sen yaz, için rahat etsinArkadaşlar doktoruma yazmalımıyım bazı başlıklarda açılan konularda doktorlar bazı ilaçları kesmişler ama benim ki büyük birşeyde değildi
Bnm 11 Aralık ben daha cuma günü gideceğim bakalm duyabilecek miyiz biraz endişeliyimKızlar 12 aralıkta 5. Gün embriyo transferi olup kalp atışını duyan var mı ? Kese gördükten kaç gün sonra kalp atışını duydunuz ?
4.5mm kese yolk sac görüntüsünü gördü doktorum bugün 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Bir kere oldu benim dünde bugünde başka hiç olmadıcanım tam olarak 4 gün akşam 5. gün sabah? yani dün, ben de aynısını yaşadım.
progestron fitili durdurdular, coraspini ve kan sulandırıcıyı durdurdular ve prolutex iğneyi ikiye çıkardılar.
dün akşam çok minik bir akıntı daha oldu, şimdi sabah kalkınca durmuştu. zaten ağrım da dindi, hissettim, iyi geldi yaptıkları düzenlemeler.
dün kabızlık vardı, bu sabah o da geçti.
Ben dün gece sol tarafımda bir ağırlık hissettim uykumda dönerken birde göğsüme bir sancı girdi afedersiniz göğüslerim o kadar çok gerildi ki uykudan uyandım sancısına yinede herşeyin hayırlısı diyorum. Belirti midir psikolojikmidir ilaçların etkisi midir yoksa sürekli evdeyim onun etkisi midir bilmiyorum.canım benimki de değildi. aynen senin gibi yazmasam mı diye düşündüm ama yanlış düşünmüşüm. sen yaz, için rahat etsin
Adını söyler misin probiyotigin ? SGK karşılıyor mu canım ? Bir de hani transfer sürecine zararı var mı ?canım ben hamileliğe özel bir probiyotik kullanıyorum. bundan önce de normal olanı kullanıyordum. eskiden her hafta kabız olan biri olarak hayatımda kabızlık sorunu kalmadı diyebilirim. antibiyotik kullanımı sonrası özellikle, çok dikkat ediyorum kaliteli bir probiyotik kullanmaya
Ben kan sulandırıcı iğneyi zaten gün aşırı kullanıyorum aspirin içiyorum hergüncanım tam olarak 4 gün akşam 5. gün sabah? yani dün, ben de aynısını yaşadım.
progestron fitili durdurdular, coraspini ve kan sulandırıcıyı durdurdular ve prolutex iğneyi ikiye çıkardılar.
dün akşam çok minik bir akıntı daha oldu, şimdi sabah kalkınca durmuştu. zaten ağrım da dindi, hissettim, iyi geldi yaptıkları düzenlemeler.
Nasıl yani kizlar tarnsfer sonrası normal akıntı olması kötü bir şey mi ? Olursa doktora bildirmek mi lazım ?canım tam olarak 4 gün akşam 5. gün sabah? yani dün, ben de aynısını yaşadım.
Evet canim tup bebek doktorumuz duzenliyor.Canım bende çok ilaç kullanıyorum oxaparı doğuma kadar kullanacağım. Bide estrofem günde 6 tane alıyorum 8 haftalık olana kadar kullan dedi. Diğerlerinide 12 haftalık olana kadar kullan dedi. Bebişlerimiz sağlıkla doğsunda çok ilaç kullanmayıda takmıyorum artık doğru düzenleme yapılabilmesi için soruyorum. Yani senin yeni doktorun dozlara karışmıyor 12 haftalık olana kadar tüp bebek doktorun düzenliyor doğru anladım dimi canm
Her aşamada birlikte endişe etmelerimizBnm 11 Aralık ben daha cuma günü gideceğim bakalm duyabilecek miyiz biraz endişeliyim
Valla kuzum dun kadin dogum doktoru sizinki adete gore degil ne zman transfer oldun kacinci gun embriyosu dedi ona gore hesaplicaz dedi. Interneten hesaplamaya girip blaktst embr.secip hesapladiKızlar bizde gebelik nasıl hesaplanıyor? Şimdi ben 7 Aralık son adetimi oldum, 16 Aralık yumurta toplandı, 19 Aralık 3. Gün embriyosu iki tane konuldu. Bakıyorum bazı yerlerde 1 aylık diyor bazı yerde 25 gün diyor çözemedim. Bizimde mi son regl baz alınıyor
Canım peki oxapar için hangi bölümden rapor çıkarttınEvet canim tup bebek doktorumuz duzenliyor.
Afedersiniz benim akıntım adetten sonra çoktu muayenede doktor da söyleyip hemen beni vagifeme başlattılar sadece fitillerimi transfer olurken ve yumurtalarım toplanırken almadım ve devam da edeceğim doktor bittikçe al dedi ama nereye ne zamana kadar onu bilmiyorum. Protestan fitile yumurta toplama işleminden sonra başlattılar amaNasıl yani kizlar tarnsfer sonrası normal akıntı olması kötü bir şey mi ? Olursa doktora bildirmek mi lazım ?
Ben o zaman embriyo diye seciyorumValla kuzum dun kadin dogum doktoru sizinki adete gore degil ne zman transfer oldun kacinci gun embriyosu dedi ona gore hesaplicaz dedi. Interneten hesaplamaya girip blaktst embr.secip hesapladi
Oksapara rapor cikartmadim onuda yazdirip aldim. Devlette gittigimde soylemistim rapor hakkinda bilgim yok dedi. Pazartesi kendi kadin dogumcuma sorarim oda ssk anlasmali belki o bile cikartabilirCanım peki oxapar için hangi bölümden rapor çıkarttın
Kese kaç mm di senin beni 2 hafta sonra çağırdı acaba kesem mi küçükCanim benimde 11 aralik bi gun var aramizda bende bugun sadce kese gordum kalp atisi icin pazartesi gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?