- 11 Şubat 2011
- 1.192
- 652
canım tam olarak 4 gün akşam 5. gün sabah? yani dün, ben de aynısını yaşadım.Arkadaşlar şimdi size bir şey soracağım bugün benim transfer mi beşinci günüm normalde akıntı görmemem için rahmi kalınlaşması için bebeğin daha rahat tutabilmesi için sabah akşam fitil kullanıyorum ekstra da akıntımın hani devam etmemesi için vegifem fitil kullanıyorum yani günde beş tane fitil kullanıyorum bugüne kadar hiçbir akıntım olmamıştı Bugün biraz fazla su içtim sanırım diğer günlerime göre hem devamlı içiyorum ama bugün beşinci günüm arkadaşlar lavaboya gittiğimde kahverengi bir akıntı gördüm yalnız bu akıntı şey normal adet akıntısı gibi değildi afedersiniz de yapışkan akıntılardan yani sizce bu bebeğimin tutunma belirtisi midir bu şekilde olan arkadaş var mı beşinci gününde belirti yaşayan transferden sonra çok şükür ki hiç kabızda olmadım sizce bu nedir
progestron fitili durdurdular, coraspini ve kan sulandırıcıyı durdurdular ve prolutex iğneyi ikiye çıkardılar.
dün akşam çok minik bir akıntı daha oldu, şimdi sabah kalkınca durmuştu. zaten ağrım da dindi, hissettim, iyi geldi yaptıkları düzenlemeler.
dün kabızlık vardı, bu sabah o da geçti.