Evet canimBen o zaman embriyo diye seciyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canimBen o zaman embriyo diye seciyorum
Keseyi gördünüz mü siz kaç mm di gördüysenizBnm 11 Aralık ben daha cuma günü gideceğim bakalm duyabilecek miyiz biraz endişeliyim
Canim ilk once hayirli olsun.ama malsef vajinal muyane de kan geliyor bi damla bile olsa.dun kadin dogumcu bana da vajinal bakmak istedi ama ben red ettim kani gelirse durdurma skntisi yasayabiliriz oksapar ve corasprin kullandigimiz icinMerhabalar
Bugün kontrolüm vardı çok şükür doktor ikisininde kalp atışlarını duydu.6 haftalık olmuşuz. Önce üstten muayene etti duyamayinca vajinal muayeneye geçti fakat muayene sonrasi çok afedersiniz ultrason aletinin üstünde kan vardı.Daha önce 1 damla kanamam olmuştu bir dahada tekrarlanmadi.Kanama devam ederse hiç vakit kaybetmeden acile başvurun dedi.Kalp atışlarını bile sevinemedim.Oksapar 6000 kullanıyorum acaba onunda etkisi olabilir mi birde 2 gün üst üste çok ev işi yapıp eğilip kalktim
Benim kesemin haftasina gore uyumlu oldugunu vajinal etsem duyariz dedi ben red edince pazartesiye kalsin dediKese kaç mm di senin beni 2 hafta sonra çağırdı acaba kesem mi küçük
Hı benimde karından yaptı ama kendi istemiydi doktorun boşuna irrite olmamak için ama probu sağa yaklaştırdışında yolk sac görüntüsünü gördüBenim kesemin haftasina gore uyumlu oldugunu vajinal etsem duyariz dedi ben red edince pazartesiye kalsin dedi
Sağol canım bende vajinal baktırmak istemedim ama Bi sıkıntı olmayacağını söyledi.Bende endişeliydim geçen hafta keselerin içini görmemişti içim rahat etsin diye kabul ettim ama pişman oldum.Neyseki çok şükür 2 saati geçti şuan için kanama durumu yok.Rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasinCanim ilk once hayirli olsun.ama malsef vajinal muyane de kan geliyor bi damla bile olsa.dun kadin dogumcu bana da vajinal bakmak istedi ama ben red ettim kani gelirse durdurma skntisi yasayabiliriz oksapar ve corasprin kullandigimiz icin
Benim de dün karından baktı uyumlu dedi alttan baksak dıyarız kalp dedi yok dedim ama içimde de kaldı merakıBenim kesemin haftasina gore uyumlu oldugunu vajinal etsem duyariz dedi ben red edince pazartesiye kalsin dedi
canım garden of life diye bir markanın prenatal olanını kullanıyorum ama türkiye’den almadım ben. sgk karşılamaz muhtemelenAdını söyler misin probiyotigin ? SGK karşılıyor mu canım ? Bir de hani transfer sürecine zararı var mı ?
normal akıntı değildi canım, kahverengi akıntıydı benimkiNasıl yani kizlar tarnsfer sonrası normal akıntı olması kötü bir şey mi ? Olursa doktora bildirmek mi lazım ?
merhaba bir belirtiniz hissiniz falan varmı acabaBende 11 aralıkta oldum geçen hafta kese görmüştüm bu cumartesi de kalp atışı için gideceğim inşallah
Ben dikkat etmedim ya sorun olacağını pek düşünmedimMerhaba hayırlı olsun darısı başıma bilenler varsa cevaplayabilir mi sormayı unuttum bugün 13.00 de transfer oldum sağa sola dönüp yatmak sorun oluyor mu Bilen var mı acaba
merhaba bir belirtiniz varmı acabaCanim benimde 11 aralik bi gun var aramizda bende bugun sadce kese gordum kalp atisi icin pazartesi gidecegim
ya aşırı saçma ama ben de dün gün içinde uyurken (bıraksan sürekli uyuyacağım) tuvalete gitme ihtiyacı ile uyandıma ama mesanemde çok garip bi baskı ve batma hissiyle. mesaneden rahme bi batma.Ben dün gece sol tarafımda bir ağırlık hissettim uykumda dönerken birde göğsüme bir sancı girdi afedersiniz göğüslerim o kadar çok gerildi ki uykudan uyandım sancısına yinede herşeyin hayırlısı diyorum. Belirti midir psikolojikmidir ilaçların etkisi midir yoksa sürekli evdeyim onun etkisi midir bilmiyorum.
Siz ne zman transfer olmuştunuz kese kaç mm diBenim de dün karından baktı uyumlu dedi alttan baksak dıyarız kalp dedi yok dedim ama içimde de kaldı merakı
Amin canim hayirlisi ile bugunleri atlatalimSağol canım bende vajinal baktırmak istemedim ama Bi sıkıntı olmayacağını söyledi.Bende endişeliydim geçen hafta keselerin içini görmemişti içim rahat etsin diye kabul ettim ama pişman oldum.Neyseki çok şükür 2 saati geçti şuan için kanama durumu yok.Rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin
gerçekten şu hamilelik belirtileri kadar çıldırtıcı bişi bilmiyorum artık öğrensek de şu psikolojiden kurtulsakya aşırı saçma ama ben de dün gün içinde uyurken (bıraksan sürekli uyuyacağım) tuvalete gitme ihtiyacı ile uyandıma ama mesanemde çok garip bi baskı ve batma hissiyle. mesaneden rahme bi batma.
muhtemelen her şeyi de buna yoruyoruz ama işte garipti.
Oyle ama kan gelmesi dha korkutucu geliyir bana.InsALLAH bizde duyariz merak etme icini ferah tut.Benim de dün karından baktı uyumlu dedi alttan baksak dıyarız kalp dedi yok dedim ama içimde de kaldı merakı
Canim ben son 3 4 gundr midem bulaniyor kasiklarimda agri var.koku hassasiyetim var nerdeyse tum kokular midemi bulandiriyormerhaba bir belirtiniz hissiniz falan varmı acaba
Analdım canım teşekkür ederim bende yarın bi sorayım haberleşiriz duruma göreOksapara rapor cikartmadim onuda yazdirip aldim. Devlette gittigimde soylemistim rapor hakkinda bilgim yok dedi. Pazartesi kendi kadin dogumcuma sorarim oda ssk anlasmali belki o bile cikartabilir
Tamam teşekkür ederimcanım garden of life diye bir markanın prenatal olanını kullanıyorum ama türkiye’den almadım ben. sgk karşılamaz muhtemelen
türkiye’de de muadili bir şeyler vardır muhtemelen