Canım acil ihtiyacım varsa ve 1 ilaç fln alacaksam parayla alıyorum yazdırma imkanım yoksa haftasonu fln sa yoksa her kontrole gittiğimde doktor ilaçların hepsini yazıyor ben ödediğini ne kadar yazdıysa alıyorum. Ama yazdırmakta fayda var tabiki. Mesela oksapar 680 tl doktor yazdığında 45 tl gibi bir para ödüyoruzArkadaşlar siz kullandığınız ilaçları aile hekimine yazdırıp öyle mi alıyorsunuz eczaneden? Ben bu zamana kadar hiç öyle yapmadım ama bugün duphaston, prednol ve progesteron alacaktım toplamda 700tl dedi eczane ama aile hekimine yazdırırsan daha uyguna alırsın dedi. Siz nasıl alıyorsunuz ilaçları?
Toplam 700 mu ben aile hekiminde yazdirdigim halde 2350 TL ödedim prolutex 1012 TL olmus onu da yazdira bilseydik iyi olurduArkadaşlar siz kullandığınız ilaçları aile hekimine yazdırıp öyle mi alıyorsunuz eczaneden? Ben bu zamana kadar hiç öyle yapmadım ama bugün duphaston, prednol ve progesteron alacaktım toplamda 700tl dedi eczane ama aile hekimine yazdırırsan daha uyguna alırsın dedi. Siz nasıl alıyorsunuz ilaçları?
Progesteron fitil olan bahsettiğim sizinki iğne mi içinde o fiyatınToplam 700 mu ben aile hekiminde yazdirdigim halde 2350 TL ödedim prolutex 1012 TL olmus onu da yazdira bilseydik iyi olurdu
Diğerlerinde yaşadınızmı bu belirtileriBenimde üçüncü denemem bu kasık ağrısı ve bacaklarda ağrı bende de çok oluyor ikisi direk negatif ti inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız
Sadece 1 kutuyu devlet karşılıyor malasef mesela progestoren içinde 30 tane var bir aylık gibi gösteriyorlar ben günde 4 tane kullanıyorum iki kutu aldım birini devlet karşılıyor birini ücretli aldım . Devletin karşıladığı diğer ilaçlarda aynı esrofemde aynı şekildeArkadaşlar siz kullandığınız ilaçları aile hekimine yazdırıp öyle mi alıyorsunuz eczaneden? Ben bu zamana kadar hiç öyle yapmadım ama bugün duphaston, prednol ve progesteron alacaktım toplamda 700tl dedi eczane ama aile hekimine yazdırırsan daha uyguna alırsın dedi. Siz nasıl alıyorsunuz ilaçları?
Dediğiniz fitili 3 gün önce 390na aldıkProgesteron fitil olan bahsettiğim sizinki iğne mi içinde o fiyatın
Evet haftada 1 sağlık ocağına gidip yazdiriyorum duphaston estrofem hibor bunkar toplam 340 TL tutuyor 2 kutu her birinden. Gide biliyorsan yazdır sen de. Şubat ta yine zamlanacak ilaclarProgesteron fitil olan bahsettiğim sizinki iğne mi içinde o fiyatın
Duphaston günde 3*2 olarak içiyorum ben o sebepten çabuk bitiyor. Hibor da kutuda 2 iğne oluyor sadece. Hemen bitiyorlar dige ben 2, 3 kutu yazdiriyorum. Devlet karşılıyor benimkileri içinde az var dige ama aylık da hesaplıyorlar malesefSadece 1 kutuyu devlet karşılıyor malasef mesela progestoren içinde 30 tane var bir aylık gibi gösteriyorlar ben günde 4 tane kullanıyorum iki kutu aldım birini devlet karşılıyor birini ücretli aldım . Devletin karşıladığı diğer ilaçlarda aynı esrofemde aynı şekilde
Hadi inşallah bebişlerimiz tutunurBenimde 3. Gün embriyosu sizinle aynı ilaçları kullanıyorum ek olarak sadece vitamin kullanıyorum folik asitim yok
Sen de dualarımdan damla cım inşallah ikimizin test günü de CumartesiBilmiyorum ki canım cumartesi test günüm eğer yükselirse ozamana netleşir herhalde mutlaka haber vereceğim bende senden güzel haberler bekliyorum dualarımdasın
Bende doktoruma yazdırıp aldım şu zamana kadar ama aile hekimine gidip durumunu az edersen yazıyormuşArkadaşlar siz kullandığınız ilaçları aile hekimine yazdırıp öyle mi alıyorsunuz eczaneden? Ben bu zamana kadar hiç öyle yapmadım ama bugün duphaston, prednol ve progesteron alacaktım toplamda 700tl dedi eczane ama aile hekimine yazdırırsan daha uyguna alırsın dedi. Siz nasıl alıyorsunuz ilaçları?
Hiçbir problem yok canım istediğin şekilde uyuyabilirsinMerhaba hayırlı olsun darısı başımabilenler varsa cevaplayabilir mi sormayı unuttum bugün 13.00 de transfer oldum sağa sola dönüp yatmak sorun oluyor mu Bilen var mı acaba
Aynen canım kalp sesi çok azdı aşırı az amaa çok güzeldiiiiiiiiiiiYaaa canıııım çok sevindim senin adına bak kalp atışını da duymuşsun ikisi bir arada maşallah
Hayır benim hepsi donmuş transfer di diğerlerinde böyle ağrı sızı yaşamadımDiğerlerinde yaşadınızmı bu belirtileri
Ben aile hekimliğinde yazdiroyorum. Durumumu anlattim. Devletin karşıladığı ilaçları yazdiriyorum . Devletin karşılamadığıni da bizzat parayla alıyorum. Ama ilacınızı yazdirirken özellikle doktora günde kaç kere içtiğinizi belirtin ki ona göre kutu hakkı doğsun. Mesela estrofem günde 1 olarak devlet hak veriyor. Ben sadece iki kutusunu yazdirabilmistim . Sonrası parayla aldım. Hak bitiyor çünkü.Arkadaşlar siz kullandığınız ilaçları aile hekimine yazdırıp öyle mi alıyorsunuz eczaneden? Ben bu zamana kadar hiç öyle yapmadım ama bugün duphaston, prednol ve progesteron alacaktım toplamda 700tl dedi eczane ama aile hekimine yazdırırsan daha uyguna alırsın dedi. Siz nasıl alıyorsunuz ilaçları?
Birden fazla yazmıyor progestaniEvet haftada 1 sağlık ocağına gidip yazdiriyorum duphaston estrofem hibor bunkar toplam 340 TL tutuyor 2 kutu her birinden. Gide biliyorsan yazdır sen de. Şubat ta yine zamlanacak ilaclar
Benimde ikisinde de donmuş transfer edildiHayır benim hepsi donmuş transfer di diğerlerinde böyle ağrı sızı yaşamadım
Arkadaşlar siz kullandığınız ilaçları aile hekimine yazdırıp öyle mi alıyorsunuz eczaneden? Ben bu zamana kadar hiç öyle yapmadım ama bugün duphaston, prednol ve progesteron alacaktım toplamda 700tl dedi eczane ama aile hekimine yazdırırsan daha uyguna alırsın dedi. Siz nasıl alıyorsunuz ilaçları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?