Canim kadin dogum ilac kismina karismiyor.kendi tup bebek doktorum kalp atisini duyunca estrofem kesilicek diger ilaclara 12.haftaya kadr devam bunu ayni sekilde dogum doktoruna da soyledim tamam dedi. Ilac azalmasi bende isterdim gunde 4 defa estrofem 2 defa prolutex 1 oksapar coraspirin 8 saat aratla da fitil haftada bir kere de intralipid serum kullaniyorumPeki doktorun ilaçların dozunu değiştirdi mi
canım yapabileceksen en güzeli zaten. inşallah sağlıkla kucağına alırsınEvet öyleydi. Aslında doktorlarin çok tercih ettigi bir durum değil, benim doktorum da transfer ederken söyledi ama hem 3. denemem olduğu için hem de tüpteki diger embriyoyu tekrar dondurup yıpratmamak adına böyle bir yol izlendi.
Merhaba hayırlı olsun darısı başımaKızlar 23 aralık cumartesi günü taze transfer oldum 4. Gün embriyosuydu 5. Gün pazara denk geldigi icin mecburen 4. gün embriyosu kullanıldı avox test yaptim böyle çıktı sevineyim mi sizceEki Görüntüle 3361434
Benimde 3. Gün embriyosu sizinle aynı ilaçları kullanıyorum ek olarak sadece vitamin kullanıyorum folik asitim yokDoğal siklus ben de transfer oldum transfer sonrası progrstan fitil estrofem ve prolutex 25 iğne ve folik asit sen ne kullanıyorsun
Aynı gün transfer olmuşuz sende varmı canım belirtiSevgili pozitif haberini alan arkadaslarim belirtileriniz nasilsi yazarmisiniz
Merhaba bende yeni transferim aksine doktorum yarım saat dizlerim yukarda yatırıp normalde yan yatışı tavsiye ettiMerhaba hayırlı olsun darısı başımabilenler varsa cevaplayabilir mi sormayı unuttum bugün 13.00 de transfer oldum sağa sola dönüp yatmak sorun oluyor mu Bilen var mı acaba
Bilmiyorum ki canım cumartesi test günüm eğer yükselirse ozamana netleşir herhalde mutlaka haber vereceğim bende senden güzel haberler bekliyorum dualarımdasınBen de regl olacak gibi belirti oluyor hafif kasıklarımda bel ağrım yok mesela çok yattığımızdan hafif oluyordu geçti göğüslerim şiş ama ilaçlarında etkisi ya o zaman pozitif senin inşallah kaçıncı gününde aynı değil miydik senle öyle hatırlıyorum sankiinşallah güzel haberler verelim haberlerini bekliyorum
Çook teşekkür ederim inşallah rabbim nasip eder ikimize deMerhaba bende yeni transferim aksine doktorum yarım saat dizlerim yukarda yatırıp normalde yan yatışı tavsiye ettihayırlı olsun inşallah şimdiden
İnşallahÇook teşekkür ederim inşallah rabbim nasip eder ikimize de
Merhaba benimde cumartesi test günüm kaçıncı gün embriyosu sizinBilmiyorum ki canım cumartesi test günüm eğer yükselirse ozamana netleşir herhalde mutlaka haber vereceğim bende senden güzel haberler bekliyorum dualarımdasın
Beşinci gün embriyosu sizin kaçıncı günMerhaba benimde cumartesi test günüm kaçıncı gün embriyosu sizin
3. Gün embriyosu benimBeşinci gün embriyosu sizin kaçıncı gün
Taze transfermiydi pekiBeşinci gün embriyosu sizin kaçıncı gün
Bugun pozitif alan arkadaslarım cokmusBen de 9. Gün yapmıştım testi silik çıkmıştı ekleyeyim hatta fotoğrafınıEki Görüntüle 3362505 ve bugün pozitif sonucumu aldım. Umarım siz de alırsınız, keyifle geçirin kalan günleri
Yok hayır donmuş embriyo sizinTaze transfermiydi peki
Çok çok sevindim senin adına. Ben sana demiştim dış gebelik değildir içini ferah tut diye. Çok şükür rabbime. Gözün aydın canım inşallah keseyide göreceksinKızlar öncelikle hepiniz iyi ki varsınız çok teşekkür ediyorum gerçek adını yüzünü kim olduğunu bilmediğim insanlar burda bana dün dua etti iyi dileklerde bulundu ben çok inanıyorum burda ki iyi enerjiye kontrolden çıktım dış gebelik belirtisi yok dedi doktorum alttan ultrasonda 5+1 deyim henüz kese yok görünürde ama doktoruma 5+2 de kese görenler olduğunu söylediğim de şunu söyledi aklı karışanlar varsa diye sizinle de paylaşmak istiyorum. Reglin kaçıncı günü transfer olduğundan tut embriyo kalitesine en önemlisi Beta HCG değerinin yüksekliğine göre kese ve kalp atış tarihleri değişir önemli olan her şeyin yolunda gitmesidir dedi. Tekrar herkese teşekkürler umarım süreç sağlıklı ilerler hepimiz için
Benim taze transferdiYok hayır donmuş embriyo sizin
Canım bende varım 28 aralık tek embriyo transfer edildiKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 5 OCAK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @Aselbadeninannesi 22 ARALIK 2Embriyo @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK 0 06hk06 16 ARALIK @namuzmr 12 ARALIK @pastakek 4 ARALIK @Mrs-cicek 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo @Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK @frdn 21 ARALIK @1649y 25 ARALIK @Nalandgn 13 ARALIK @SabrveDua 15 ARALIK @Colorfull48 4 OCAK @kubra712 15 ARALIK @Slnmrtt 21 ARALIK 2 Embriyo @merry06 13 ARALIK 2 Embriyo @htmlhtml 18 ARALIK 2 Embriyo @Samyeli148 21 Aralık 2Embriyo
@Sensedimm 22 Aralık @prensess18 23 Aralık 2Embriyo @snmkrt 29 Aralık @fsh 12 Aralık @Yorgunsavasci37 25 Aralık 2Embriyo @Meryemkarakaya 26 Aralık 2Embriyo @Aysebdyc 19Aralık I ikizbebeklerimgelsin 28 Aralık 2 Embriyo
İnşaallah canımm çok teşekkür ederim güzel enerjin içinÇok çok sevindim senin adına. Ben sana demiştim dış gebelik değildir içini ferah tut diye. Çok şükür rabbime. Gözün aydın canım inşallah keseyide göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?