- 23 Ocak 2022
- 775
- 890
Tam 10.gün olmuş oluyor peki sana 12 gun sonra mi test demiştiEn erken cuma erken gebelik testi yaparim eğer çıkarsa koştur koştur hastaneye gider kan veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam 10.gün olmuş oluyor peki sana 12 gun sonra mi test demiştiEn erken cuma erken gebelik testi yaparim eğer çıkarsa koştur koştur hastaneye gider kan veririm
Canım içini ferah tut tabi ki seninledir lekenme olmusturKızlar az önce çok açık pembe leke geldi içim huzursuz oldu benmle midir bebeğim
Kaçıncı gün embriyosu canim. Ben o günden beridir araştırma yapıyorum kafayı yiyicem çarşambaya kadar. Ben de yolk kesesi de görünmedi de.2 aralık
Aynen 3. Gün embriyosu olduğu için öyle demişti 8 ocak normalde kan vermem lazımTam 10.gün olmuş oluyor peki sana 12 gun sonra mi test demişti
Amin canm inşallah dayanamayıp hastaneye gidiyorum inşallah iyi haberle dönerim çok dua edin kızlar banaCanım içini ferah tut tabi ki seninledir lekenme olmustur
Benimde bu Bi kaç gun strestenmi ne biraz modum yok inşallah yarın test yaptığım zamn pozitifi gordum mesajı atarım ertesi günde sen atarsın inşallahCanım iyiyim sen nasılsın açıkçası bende de pek bi belirtim yok iğnemi oldum şimdi carsamba 8.gun yapmayı düşünüyorum bende inşallah hayırlı haberlerle gelmek nasip olur korkuyorum biraz da
İnşallaaaahAyyyyy canım çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Darısı sana inşallahAyyyyy canım çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Selam canım şuan transferimin 5. Günü ayrıca 4 bc tutunan 5bc tutunan çok var ve benim genetikten 5aa ve 5bc embriyomdan 5 bc sağlıklı geldi ve transfer edildi bu Allah ın işi o nedenle denemek istersen demeyebilirsin bilemezsinKızlar merhaba benimde dondurulmuş 5bc embriyom var doktor yeniden yapalım bundan bişey çıkmaz dedi ben bida tüp bebek yapmak istemiyorum aranızda bununla alakalı tecrübesi bilgisi olan varmı baya karışığım
Benimde 5. Günüm transferimin belirtim ise yok anlamıyorum değilde olan belirtiler var sadece göğüs şişkinliği hatta karın ağrım yok öyle arada çok hafif belli belirsiz gaz gibi yatınca geçiyor ama inşallah bebeğimiz bizimledirBenimde bu Bi kaç gun strestenmi ne biraz modum yok inşallah yarın test yaptığım zamn pozitifi gordum mesajı atarım ertesi günde sen atarsın inşallah
Anladım canım insallah pozitif sonuçlar alırızAynen 3. Gün embriyosu olduğu için öyle demişti 8 ocak normalde kan vermem lazım
İnşallah hayırlısıyla tutar ya haber verirsin bizede içim rahatlıyo böle duyuncaSelam canım şuan transferimin 5. Günü ayrıca 4 bc tutunan 5bc tutunan çok var ve benim genetikten 5aa ve 5bc embriyomdan 5 bc sağlıklı geldi ve transfer edildi bu Allah ın işi o nedenle denemek istersen demeyebilirsin bilemezsin
Canım benim en azından icin rahatlat en iyisini yapıyorsun dualarımız seninle ama mutlaka haber ver bize bir şey olmayacak merak etme gerçekten bak içime doğduAmin canm inşallah dayanamayıp hastaneye gidiyorum inşallah iyi haberle dönerim çok dua edin kızlar bana
İnşAllah Benimde hiç modum yok arada ağlıyorum falan Rabbim gözyaşlarımızı mutluluktan akıtsınBenimde bu Bi kaç gun strestenmi ne biraz modum yok inşallah yarın test yaptığım zamn pozitifi gordum mesajı atarım ertesi günde sen atarsın inşallah
İnsallah bitanemmDarısı sana inşallah
Canım herkesde olacak diye bir şey yok kimisinde olurken kimisinde olmayabiliyor o sadece belirtilerden bir tanesiKızlsr hepinizde yerleşme kanaması oldumu bende yerleşme kanaması lekelenmesi olmadı .
Vallaha bende yok bana tuaf geldi . Kramplar var ara ara ama lekelenme yok . Hayırlısı allahtan bakalımCanım herkesde olacak diye bir şey yok kimisinde olurken kimisinde olmayabiliyor o sadece belirtilerden bir tanesi
Bende olmadı valla sonuçta pozitif çok şükürKızlsr hepinizde yerleşme kanaması oldumu bende yerleşme kanaması lekelenmesi olmadı .
Canım seninledir Allahon izniyle sadece sana sıkıca tutunmasının belirtisidir öyle düşünAmin canm inşallah dayanamayıp hastaneye gidiyorum inşallah iyi haberle dönerim çok dua edin kızlar bana