- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 35
her seferinde tam 2 kat olması şartı yok diye bılıyorum.Yok mu yorum yapabilecek olan
Örneğin diğer verdiğinizde 3 kat da cıkabılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her seferinde tam 2 kat olması şartı yok diye bılıyorum.Yok mu yorum yapabilecek olan
Benım felaket arttı Ama şimdi 9. gunu bıraz daha ıyıyımya kızlar, transferden 2-3 gün sonra iştah artmaz di mi? tamamen benim oburluğumdur herhalde?
Kimyasalın tek çözümü düzenli beta takibi yaptırmak ama hemen kötü düşünme böyle olup sağlıkla ilerleyen de var doktorunuz büyük ihtimal iki gün sonra tekrar isteyecektirYok mu yorum yapabilecek olan ?
Evet gerçekten öyle çok teşekkür ederimÇok sevindim senin adına canım ben burdayım anne demiş sana
Evet galiba Rabbimden hayrlisi neyse o neyi nasip ederse o olacak duadan başkası yalan suanlik merkezle Görüştüm. Kan verme dediler göbekten progestan dex yap dediler ona başladım bakalım yarını beklemek kaldı bana. Lekelenmem kesildi çok şükür ağrım da yokVallaha şu kalite işine pek takılma benim bu embriyom en kötü kaliteydi . Bundan öncekiler hep iyi kalite ve orta kaliteydi . Hiç biri tutunmadı bu tutundu . Ben kalite olayına asla güvenmiyorum 2 cc ile hamile kalıp ikiz doğuran okudu bu gözler
Transferin ne zamandi seninEvet gerçekten öyle çok teşekkür ederim
Bence pes pese vurma aralarinda biraz olsun.ben progestani sabah 11 gibi vuruyorum enox u saat 1 gibi dha iyi oluyor boyleKızlar enox ve progestan iğneyi aynı anda üst üste vurulmak zararlı mı olur nasıl oldunuz siz:/
Haklısın canım sağ sağlım pozitif haberler alalım inşallahcanım benim de 10. gün 7 ocak, pazar.
11. gün, yani 8 ocak, sonra inşallah pozitif ise 10 ocakta tekrar test yaptırmayı düşünüyorum.
10 günden önceki kan testleri bana gereksiz kan aldırmak geliyor. neredeyse hiçbir anlamı yok. kimyasal yaşadığım için daha önce, istediği kadar pozitif olsun öncesinde, rahat edemeyeceğim nasılsa.
ama arada idrar testi yapacağım.
Ayyyyy canım çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallahEkbbk canım beni de pozitif işaretle
2 aralıkTransferin ne zamandi senin
Canim nasılsın ne var ne yokHaklısın canım sağ sağlım pozitif haberler alalım inşallah
Yanlış yazmışsın kuzum benim henüz bebeğim yok umarım allah söyetmiştirAynen oyle canım kızın senim en buyuk şansın Allahım ayırmasın sizi
Canım iyiyim sen nasılsın açıkçası bende de pek bi belirtim yok iğnemi oldum şimdi carsamba 8.gun yapmayı düşünüyorum bende inşallah hayırlı haberlerle gelmek nasip olur korkuyorum biraz daCanim nasılsın ne var ne yok
Bende fazla Bi belirtim yok bazen ara ara çok hafif böyle rahime igne batıyor gibi oluyo belki yarın erken gebelik testi yaparim inşallah poztifi görürüm sen ne zmn yapican
Bugün çok hafif belim ağrıyor birde bacağıma ince kramp girmeye başladı ama ilk denememdede aynısı olmuştu negatif olduğu için umut bağlamak istemiyorum . Sizin varmı bir belirti ?Pikachu_2020 canim sen ne yapıyorsun var mi belirtin ne zaman test yapmayı düşünüyorsuuuun
Kuzum Allah söyletmiştirYanlış yazmışsın kuzum benim henüz bebeğim yok umarım allah söyetmiştir
Canım benim de pek yok sayılır dün sadece bi regl olacak hisse vardı sol tarafımda geçti test ne zaman düşünüyorsunBugün çok hafif belim ağrıyor birde bacağıma ince kramp girmeye başladı ama ilk denememdede aynısı olmuştu negatif olduğu için umut bağlamak istemiyorum . Sizin varmı bir belirti ?
En erken cuma erken gebelik testi yaparim eğer çıkarsa koştur koştur hastaneye gider kan veririmCanım benim de pek yok sayılır dün sadece bi regl olacak hisse vardı sol tarafımda geçti test ne zaman düşünüyorsun