Evet kan tahlili daha mantıklı cunku erken gebelik testleri biraz daha stresli olabiliyor Rabbim sağlıcakla pozitif sonuç almanı nasip etsin mutlaka hayırlı sonuçlarını bekliyorumAllahim insaallah hepimizin dilegini kabul eylesin cok stresliyim kac gundur uyku uyuyamiyorum yarin yinede gidip bir kan vermeyi deneyecegim zaten her halukarda test gunumde tekrar yaptiracagim ama boylede yapamiyorum erken oldugunu biliyorum gideyim de hevesim gecsin gonlum serinlesin
Sizi de listemize ekleyelimSizin embriyo kacinci gun ve kac tane transfer edildi
Olur sevinirim belirti konusundada hic panik olmayin vallahi ben ilk hamileligimde 2 aylik olana kadar bilmiyordum hamile oldugumu pcosum var duzensiz oluyordum zaten simdide butun belirtiler var ama bilmiyorum tuttumu tutmadimi belirtiler psikolojikte olabiliyor canim ilaclarda etkiliyorSizi de listemize ekleyelim
Açıkçası çok fazla takılmıştım belirtilere Rabbim ol derse olur veren de O vermeyen de O dua etmekten başka çarem yok hayırlısıOlur sevinirim belirti konusundada hic panik olmayin vallahi ben ilk hamileligimde 2 aylik olana kadar bilmiyordum hamile oldugumu pcosum var duzensiz oluyordum zaten simdide butun belirtiler var ama bilmiyorum tuttumu tutmadimi belirtiler psikolojikte olabiliyor canim ilaclarda etkiliyor
Oyle tabiki rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmasin ogrenir ogrenmez haber vericem dua edin banaAçıkçası çok fazla takılmıştım belirtilere Rabbim ol derse olur veren de O vermeyen de O dua etmekten başka çarem yok hayırlısıyarın güzel haberlerini bekliyorum
Allahim hayırlısıyla elbette içecek suyu varsa nasip eder gönlünüzü ferah tutunOyle tabiki rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmasin ogrenir ogrenmez haber vericem dua edin bana
Ben transferden 1 saat önce bıraktm canım içmemeye çalış bence oyala kendini yalnız kalma en azından içmekten çekineceğn birileri olsn yanında daha kolay oluyorKızlar sigarayı bıraktınızmı ? Ben 37,5 değerim 9 gün ama günde bir iki içiyorum transferden berri
Ben kullanmıyorum canım kızarıklık çok yok ama ağrı acı hep oluyorKızlar Prolutex iğne yaptıktan sonra bölge de kızarıklık şişlik hassasiyet yaşayan var mı dokunamıyorum bile ve hareket ederken bile canım acıyor
benım transferlerımde bel agrısı hiç gecmez, kasık ve sırt agrısıda eşilk ediyor. Erken kayıp yaşadık ama pozitiftikızlar benim transfer gününden itibaren kasık ağrım hiç geçmedi böyle olup pozitif gören varmı
Çok geçmiş olsun canım inşallah birdaha yaşatmasın rabbim.benım transferlerımde bel agrısı hiç gecmez, kasık ve sırt agrısıda eşilk ediyor. Erken kayıp yaşadık ama pozitifti
Merhaba bende aynı gün transfer oldum benim öyle sizin gibi çok ağrılarım olmadi ağrılarım oldu ama varla yok arası gecen gün hafif belim ağrıdı durdu dünde hafifi rahimime sanki igne batması oldu o kadr yani kan verirseniz bence qzda olsa cikar ama yine siz bilirsiniz bence ilk evde test yap1Merhaba ben 25 aralikta transfer oldum 5 ocak test gunum ama olecegim meraktan 3 gundur inanilmaz migde yanmasi yasiyorum 2 gundur kasiklarimda kramplar var acaba tutmusmudur 3. Gun dondurulmus cift embriyo transferi yapildi gidip kan versem bellj olur mu cok mu erken
Test yapınca bizede söylersiniz inşallah pozitifi gorursunuzMerhaba ben 25 aralikta transfer oldum 5 ocak test gunum ama olecegim meraktan 3 gundur inanilmaz migde yanmasi yasiyorum 2 gundur kasiklarimda kramplar var acaba tutmusmudur 3. Gun dondurulmus cift embriyo transferi yapildi gidip kan versem bellj olur mu cok mu erken
Amin inşallah canım hiçbirimize yaşatmasınÇok geçmiş olsun canım inşallah birdaha yaşatmasın rabbim.
Lekeleriniz ne kadar sürdü acaba benimde vardaBenim hep betayı öğrendiğimden beri kahverengi lekelerim vardı merak etme gönlünü ferah tut
Kaçıncı gününüz yerleşme kanamanız ne zaman başladıYerleşme kanamanız ne kadar sürdü benim dünden berri var iğnede vuruldum kesilmedi. Doktorum yerleşme kanaması dedi ama kesilmiyo kahverengi lekelenmem var hala
8.günüm dün başladı hemen hastaneye gittim doktorumla görüştüm beta istedi değerim 9.16 çıktı. Yerleşme kanaması dedi bi iğne vurdular ama hala devam ediyorKaçıncı gününüz yerleşme kanamanız ne zaman başladı
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahGünaydın kızlar kan vermeye geldim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?