- 22 Ağustos 2022
- 144
- 191
- 33
- 28
Keseyi görmüştüm kalp atışı için 10 gün sonra gel demişti arada kanamam olunca tekrar gitmiştim o zaman kese büyümüştü ama bebek yoktu sonra 2 hafta daha bekledik am gelişmedi kürtaj oldumAnladım peki kese görmeye gittiğinizde mi öğrendiniz
Tabi ki 9 da randevum geç olsa da yazarimBuraya da yazar mısınız ne dediğini, kaç haftalıktınız acaba inşallah mutlulukla dinlersiniz kalp atışını darısı hepimize olsun
Bilmiyorum ama hiç umudum yok diyebilirim göğüs ağrısından başka hiç bir belirtim yok o da ilaçlardandırCanım yapmayalım yenı yıla umutla gırelım
Canım benimde hiç belirti yok göğüslerimde şişme hassasiyetlik de yok korkuyorumBilmiyorum ama hiç umudum yok diyebilirim göğüs ağrısından başka hiç bir belirtim yok o da ilaçlardandır
Allah’ın izniyle tutunma belirtisidir canım ama doktoruna haber ver belki ilaç ekler veya kullanma derHanımlar merhaba transferimin 7.günü tek embriyo transferi oldu. Sabah test yaptım çok silik çift çizgi oldu öğleden beride ara ara koyu kahve lekelenmem oluyor belimde çok ağırıyo biraz tedirginim sorun olurmu
Size 12 gün sonramı kan verin dedi bana 10 gunsonra verebilirsin dedi bende pzt yada salı yapmak istiyorumHaftaya cumartesi kan verme günüm ama 10.cu gün ya da 11.ci gün test yapayım diyorum ama kararsızım
Kan değilde açık kahverengi lekelenmem olmuştu doktorunuza söyleyin ben söylediğimde progeston dex dozumu arttırdıbende 12 aralikta oldum peceteme bugun kan geldi ne yapacagimi bilmiyorum oyle bise yasadiniz mi hc
Kaç haftalık göründünüz ultrasonda peki ? Bende Salı gideceğim acaba hem kese hem de kalp atışı duyar mıyımTransferin 17.günü beta 787ydi vajinadan baktı doktorum küçükte olsa keseyi gördüm dedi 3gun sonra gittiğimde yine alttan baktı net şekilde kese göründü 10gun sonrasi için de kalp atışı duymaya gel dedi çarşamba gideceğim
Öncelikle korkma bende ilk gördüğümde çok korktum doktoruna mutlaka haber ver benim doktorum progestan fitil birikip kanama yapabileceği için onu bıraktırıp iğneye geçirdiHanımlar merhaba transferimin 7.günü tek embriyo transferi oldu. Sabah test yaptım çok silik çift çizgi oldu öğleden beride ara ara koyu kahve lekelenmem oluyor belimde çok ağırıyo biraz tedirginim sorun olurmu
Kanama nasıl oldu hangi renktiKeseyi görmüştüm kalp atışı için 10 gün sonra gel demişti arada kanamam olunca tekrar gitmiştim o zaman kese büyümüştü ama bebek yoktu sonra 2 hafta daha bekledik am gelişmedi kürtaj oldum
Walla benim dr bu süreçte hiç onu ye bunu yeme demedi tek odağı vardı stres yasakCanım doktorun haşlanmış yumurta ye ve enerji içeceği iç dedi mi ohss için
Zaten opu için tedaviye başlıcaz dediğinde de adet bi türlü gelmemişti sanki 6 aydır adet olmuyo gibiydim o kadar sabırsızlandım ki erken adet oldumİlk adetini hemen görürsün zaten bu evrede ikinci adet zor geliyor bide bence kese görme şahsen benim öyle oldu
Tüp bebek miydi boş gebelik yaşadığınız ?Keseyi görmüştüm kalp atışı için 10 gün sonra gel demişti arada kanamam olunca tekrar gitmiştim o zaman kese büyümüştü ama bebek yoktu sonra 2 hafta daha bekledik am gelişmedi kürtaj oldum
7. günümdeyim canım göğüslerim de transferin ilk gününden beri şişme var başka da bı belirtim yok hakkımızda hayırlısı olsun canımCanım benimde hiç belirti yok göğüslerimde şişme hassasiyetlik de yok korkuyorumAllahim yar ve yardımcımız olsun transfer günü hariç kacinci gündesiniz
12 Aralık transfer günüm transferimin 21.günü olacak ama benim geç tutunmuş olabilir çünkü beta değerim ilk 32 ydi cuma 1025 e çıktıNe kadarlık olacak Salı bende Salı gideceğim
İnşallah öyledir. Dinlememeye çalışıyorumİnşallah bebek yerleşiyordur. Çok da dinleme kendini olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?