- 2 Aralık 2023
- 505
- 306
- 34
Kese için ara bence salı günü çağırırKızlar cuma günü değerim 257ydi. Bugün tekrar verdim 732 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese için ara bence salı günü çağırırKızlar cuma günü değerim 257ydi. Bugün tekrar verdim 732 çıktı
İnşallah canım ya haber verdim bakalım msj attım doktorun asistanınaKese için ara bence salı günü çağırır
Rabbim zorunu kolaylaştırsın, bu sefer sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşaAllahSelam kızlar, yarın ikinci kez tranferin olacak. Bir önceki transferim ekim ayındaydı negatif sonuçlanmıştı. Şimdi çiftt embriyo transfer edilecek. Sabah serum takılacak 3-4 saatlik, sonrasında da transfer yapılacak. Dua edin bana
Canım Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunurSelam kızlar, yarın ikinci kez tranferin olacak. Bir önceki transferim ekim ayındaydı negatif sonuçlanmıştı. Şimdi çiftt embriyo transfer edilecek. Sabah serum takılacak 3-4 saatlik, sonrasında da transfer yapılacak. Dua edin bana
İlaç satışı maalesef burda yasak canım.Merhaba arkadaşlar elimde argifertil f var ama argifertil m almamız gerekiyormuş hiç açılmamış ambalajında tarihi de var yeni aldık isteyen varsa fiyatta yardımcı olurum bizde argifertil m alacağız o yüzden ihtiyacım var buradan sormak istedim ihtiyacı olan varsa ulaşabilir fotoğraf atarım
Bu yüzden doktorumu çok seviyorum kendisini 2 senedir tanıyorum. Normal kontrole gitmiştim. Ne zaman arasam kendi cevap veriyor. O an acamasa bile boşluk bulunca hemen geri arıyor. İnsalah geç olmadan döner sana da asistan. Bu durumlarda sabırsız oluyoruz sonuçtaİnşallah canım ya haber verdim bakalım msj attım doktorun asistanına
Teşekkür ederimGöbekten vurulan progestan dex günde 2 kez kullandığım iğne. Hem gebeliğin oluşmasında hemde devam etmesinde yardımcı olsun diye hem fitil hem iğne veriyorlar bence.
İnşallah canım ya bakalım doktorla hiç telefonda görüşmedim asistanı ilaç hemşireleriyle fln görüşüyoruzBu yüzden doktorumu çok seviyorum kendisini 2 senedir tanıyorum. Normal kontrole gitmiştim. Ne zaman arasam kendi cevap veriyor. O an acamasa bile boşluk bulunca hemen geri arıyor. İnsalah geç olmadan döner sana da asistan. Bu durumlarda sabırsız oluyoruz sonuçta
Sanirim o ciddi rahim kasilmasi olan kişilere yaptırılıyor. Serumu ise doktoruma soyledim bakalım ihtiyacım varsa verir herhalde diye düşünuyorum. Ne lazimsa yapılsın ne gerekiyorsa yapayım diyorum yeter ki sağlıklı güzel sonuç alayımBirde bu transferimin 5 gün öncesinde rahime lökositin enjekte edildi, transferden hemen önce rahim kasılmasını engellemek için serum takıldı, transferin hemen ardından intrapalid serum takıldı ve bu serumu haftada bir taktırıyorum.
İhtiyaca göre demekkiTransfer öncesi bana sadece ilaç ve 2 antipyotik yazdı iğneye transferden sonra başladım ben
Tebrık ederım super cok sevındım. Tek 5.gun muydu kalıtesı nasıldı?Kızlar cuma günü değerim 257ydi. Bugün tekrar verdim 732 çıktı
Aynen canım tek embriyo 5AA kalitedeydiTebrık ederım super cok sevındım. Tek 5.gun muydu kalıtesı nasıldı?
İnşaallah sen ben hepimiz için sağlıklı ömürlü hayırlı afiyetli evlatlara bu transferlerimiz kolaylıkla vesile olur canım. Allah'ım benimle beraber hepimizin yuvasını şen etsin
Bu sefer pozitif sonuç alırsın inşallah dualarım seninle canım
Benim de yarın test günüm ancak ben erkenden 2 kez yaptım yarın artışa bakılacak umarım kimyasal değildirYarın test günü olanlar var mı yarın benim test günüm