- 15 Ekim 2023
- 325
- 388
- 23
- 33
Yaaa çok sevindim kaçırmışım sağlıkla kucağına al inşallahOldu canım transferim 12. Günündeyim değerim 732ye yükseldi 257den

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok sevindim kaçırmışım sağlıkla kucağına al inşallahOldu canım transferim 12. Günündeyim değerim 732ye yükseldi 257den
7. Gün 14 çıktı 9. Gün 32Kaç çıktı peki değeriniz
Okadardan bişey olmaz taze nane yasakAyyy Bn çorba içtim içinde nane vardı sorun olmaz Di mi![]()
İnşallah canımYaaa çok sevindim kaçırmışım sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Ayyy teşekkür ederim benim kuru naneydi yağda kavrulmuşOkadardan bişey olmaz taze nane yasak
Rahat ol ondan bişey olmazAyyy teşekkür ederim benim kuru naneydi yağda kavrulmuş![]()
Canım satış için değil pahalı bir ilaç yanlış almışım eczane de değiştirmiyor bende ihtiyacı olan birine verip yenisini almak istiyorum onun için yazdım zaten piyasa fiyatına değil daha uyguna veririm hem ihtiyacı olna birine faydası olur hem de banaİlaç satışı maalesef burda yasak canım.
Sonuçta hepimiz kucağımiza bebeğimizi almayı bekliyoruz hayırlısı ile farklı bir düşüncem yok maddi durumum iki kere almaya elverişli değil sadeceCanım satış için değil pahalı bir ilaç yanlış almışım eczane de değiştirmiyor bende ihtiyacı olan birine verip yenisini almak istiyorum onun için yazdım zaten piyasa fiyatına değil daha uyguna veririm hem ihtiyacı olna birine faydası olur hem de bana
Merhabalar benim ilki 4ab kaliteydi ama kimyasal ile sonuçlandı doktor net bişi diyemeyiz dedi çünkü içerisi bı boşluk bundandır diyemeyiz dedi muhtemelen benimkinin kalite sorunu vardı çünkü biri çözülürken bozuldu. Ben ona bagliyorum cesaret edin çünkü doğru zamanın ne zaman olduğunu bilmiyoruz başa gelecek şey zaten istesek de istemesek de başımıza gelecek . Ben üstüme düşeni yapıp gerisini Rabbime bırakıyorum açıkçasıCanım oncelikle inşallah bu sefer bebeğin sana sımsıkı tutunur sağlıkla kucağına alırsın. Benim de bu ay transferim kimyasal gebelik ile sonuçlandı ve çok üzgünüm doktorum sebep de bulamadı şekerimi takıp.edecek sinirdaymis. Sizin sebep neydi acaba doktorunuz bişey dedi mi ..ikincisine cesaret edemiyorum
Canım alize puffy ip al kesinlikle örersin hatta tavsiye ederim ki bebek battaniyesi örÖrgü nasıl yapılıyor nasıl öğreniliyor ?
Yani alsam internetten öğrenebilir miyim acaba ? Yoksa biri mi yanımda durup öğretmeli ? Daha önce hiç yapmadım.![]()
Benim test günüm yarınYarın test günü olanlar var mı yarın benim test günüm
Benim de yarın test günüm ve çok stresliyimBenim test günüm yarın![]()
Bende öyleyim allahtan hayırlısını dinliyorumBenim de yarın test günüm ve çok stresliyim![]()
Çok baktırmak istersen keseye gitmeden 1 gün önce baktir garanti olsun.Haftaya pazartesi kese görmeye çağırdılar 3. Kana gerek yok dediler 1 hafta nasıl geçecekben yine de 2 gün sonra bir daha versem mi ki
Benden bir tane dahaHaftaya pazartesi kese görmeye çağırdılar 3. Kana gerek yok dediler 1 hafta nasıl geçecekben yine de 2 gün sonra bir daha versem mi ki
Benimkine grade1 diye adlandırdığımız en kaliteli embriyo sınıflandırılmasındaydı dedi doktorum. O da sebep bulamadı şekerim sinirdaymis onu takip edicem dedi. O da sebep olur mu ki anlamadimMerhabalar benim ilki 4ab kaliteydi ama kimyasal ile sonuçlandı doktor net bişi diyemeyiz dedi çünkü içerisi bı boşluk bundandır diyemeyiz dedi muhtemelen benimkinin kalite sorunu vardı çünkü biri çözülürken bozuldu. Ben ona bagliyorum cesaret edin çünkü doğru zamanın ne zaman olduğunu bilmiyoruz başa gelecek şey zaten istesek de istemesek de başımıza gelecek . Ben üstüme düşeni yapıp gerisini Rabbime bırakıyorum açıkçası![]()