Benimki 5 ocakta İnslalah. Belki dedigin gibidir canım. İğnesi de fitili de aynı işlevi görüyor değil mi ?Transfere 5-6 gün kala veriliyor progestan. Bana 10 Aralıkta progestan verdi 15 Aralıkta transferim oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 5 ocakta İnslalah. Belki dedigin gibidir canım. İğnesi de fitili de aynı işlevi görüyor değil mi ?Transfere 5-6 gün kala veriliyor progestan. Bana 10 Aralıkta progestan verdi 15 Aralıkta transferim oldu.
Banada 1 hafta önce başladı fitil ve göbekten iğne olarakKizlar bir şey soracaktım : ben transfer öncesi surecteyim. Üçüncü denemem. Bakıyorum da herkes transfer öncesi progestan kullanıyor. Doktorum bana vermedi. Sadece estrofem folik ve corasprin kullaniyorum. Acaba bana neden vermedi progestani. Kafam karıştı.
Aynne son son kontrolde veriyorlar genelde. Ben hem iğne hem fitil kullanıyorum fitil günde 3 defa iğne ise günde 1 defaBenimki 5 ocakta İnslalah. Belki dedigin gibidir canım. İğnesi de fitili de aynı işlevi görüyor değil mi ?
Ben günde 3 kez fitil kullanıyorum, 2 kezde iğne oluyorum.Benimki 5 ocakta İnslalah. Belki dedigin gibidir canım. İğnesi de fitili de aynı işlevi görüyor değil mi ?
Aynen zaman şu günlerde daha hızlı geçse ne güzel olurdu ben belirti aramıyorum canım ikinci transferim bu. İlkinde negatif olunca çok üzülmüştüm .21 Aralık perşembe günü transfer olan kızlarım ne durumdasınız belirtiniz var mı 3. Güne geldik ama sanki 10 gün oldu gün geçmiyor belirti yok
Bugün kaçıncı günün canımKızlar dündendir yoğun bir şekilde kahverengi akıntım vardı bu sabah dikkat ettim hafif pembelik vardı akıntı da ,zaten dün ki verdiğim teste de çok yavaş ilerliyordu beta . Sizler ne düşünüyorsunuz?
İnşallah çok teşekkür ederim kalpten dua edenlere Allahım inşallah hepimize nasip eder sağlıklaSağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah canım
Hem fitil hem iğne neden verdi acaba doktor ? Tutunmayı artırmak için mi ? Kontrolumde ben de sorayım doktoruma. İğne verecek mi acaba ? İkinci denemede prolutex dex iğne vermişti. Progestani sadece fitil olarak günde 3 kullanmıştımBen günde 3 kez fitil kullanıyorum, 2 kezde iğne oluyorum.
Bende sizin gibi karar verdim. benimde ilk transfer Malesef kimyasal ile sonuçlanınca ne erken test yapacağım ne belirti arayacağım gününü bekleyip hayrlisini dileyecegim rabbim hyrli olanı nasip etsin inşallahAynen zaman şu günlerde daha hızlı geçse ne güzel olurdu ben belirti aramıyorum canım ikinci transferim bu. İlkinde negatif olunca çok üzülmüştüm .
Göbekten vurulan progestan dex günde 2 kez kullandığım iğne. Hem gebeliğin oluşmasında hemde devam etmesinde yardımcı olsun diye hem fitil hem iğne veriyorlar bence.Hem fitil hem iğne neden verdi acaba doktor ? Tutunmayı artırmak için mi ? Kontrolumde ben de sorayım doktoruma. İğne verecek mi acaba ? İkinci denemede prolutex dex iğne vermişti. Progestani sadece fitil olarak günde 3 kullanmıştım
Bende iki kımyasal yasayınca, zaten zaman gecsınde ogreneyım dıyorum.Bende sizin gibi karar verdim. benimde ilk transfer Malesef kimyasal ile sonuçlanınca ne erken test yapacağım ne belirti arayacağım gününü bekleyip hayrlisini dileyecegim rabbim hyrli olanı nasip etsin inşallah
Öyledüşünme biraz kuran açıp dinle sakin ortamda karanlıkta gözlerini kapatAh kızlar duariniza o kadar ihtiyacım var ki moral olarak çökmüş durumdayım cuma günü transfer oldum fakat o günden beri migren atakları geçiriyorum doktorum migren ilacımı iç dedi ama çok ağır 3 gün oldu 3 gündür migren ilacı içiyorum hatta sayamadgim kadar parol hatta bugün doktoru aradim git hastaneye serum taktir dedi parol serum taktırdım ve doktorum sağlığından önemli değil aşırı migren inme belirtisidir duruma göre ilaçları birakiriz dedi ilaçlar migrenii artırmış ilaçların bırakılması bebeğin tutinmamasi demek hem ağrılarım var ona kivraniyorum hem tedavi iptal olacak diye hüngür hüngür ağlıyorum hala basım geçmiyor lutfen dua edin
Birde bu transferimin 5 gün öncesinde rahime lökositin enjekte edildi, transferden hemen önce rahim kasılmasını engellemek için serum takıldı, transferin hemen ardından intrapalid serum takıldı ve bu serumu haftada bir taktırıyorum.Hem fitil hem iğne neden verdi acaba doktor ? Tutunmayı artırmak için mi ? Kontrolumde ben de sorayım doktoruma. İğne verecek mi acaba ? İkinci denemede prolutex dex iğne vermişti. Progestani sadece fitil olarak günde 3 kullanmıştım
Aminnn canım. Doktorlarin söylediği zamanlarda bir hikmet var ama annelik de ruhumuzda fitratimizda var. Bu yüzden merak ediyoruz ister istemez ama beklemek en güzeli benim şahsi fikrimce . Rabbim sağlıklı ömürlü hayırlı ve afiyetli olanı kolaylıkla nasip etsin hepimize. Bu sefer bu transfer vesilemiz olsun canımBende sizin gibi karar verdim. benimde ilk transfer Malesef kimyasal ile sonuçlanınca ne erken test yapacağım ne belirti arayacağım gününü bekleyip hayrlisini dileyecegim rabbim hyrli olanı nasip etsin inşallah
Bu sefer pozitif sonuç alırsın inşallah dualarım seninle canımAynen zaman şu günlerde daha hızlı geçse ne güzel olurdu ben belirti aramıyorum canım ikinci transferim bu. İlkinde negatif olunca çok üzülmüştüm .
Transfer öncesi bana sadece ilaç ve 2 antipyotik yazdı iğneye transferden sonra başladım benKizlar bir şey soracaktım : ben transfer öncesi surecteyim. Üçüncü denemem. Bakıyorum da herkes transfer öncesi progestan kullanıyor. Doktorum bana vermedi. Sadece estrofem folik ve corasprin kullaniyorum. Acaba bana neden vermedi progestani. Kafam karıştı.