Süper çok sevindim. Ben çarşamba tekrar gidicem ondan 2 hafta sonra kalp atışı dedi offf çok uzakGittik cnm gördük 3 ocakta da kalp atışı için çağırdı
Darısı bekleyen isteyen herkesin başına inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper çok sevindim. Ben çarşamba tekrar gidicem ondan 2 hafta sonra kalp atışı dedi offf çok uzakGittik cnm gördük 3 ocakta da kalp atışı için çağırdı
Darısı bekleyen isteyen herkesin başına inşallah
İsalllah kuzum bnm rabbim buyuk doğru diyorsunSyetan vesvese veriyor öyle düşünün bu süreci çok iyi biliyorsunuz benm yakınımdaki hiç bir belirti olmamıştı. Bence çok dinlemeyin kendinizi dinlemeye kalkarsanız herşeyi gözünüzde büyür daha çok tutmadı diye düşünürsunuz hyrlisi olsun inşallah
Ha haKız birinci gün daha dur hele bi bir hafta olsun ama canım bak kendin yaşamış biri olarak belirti olmamış ilkinde
Ayyy sorma kuzum valla bekleme süresi çok zorrrKız birinci gün daha dur hele bi bir hafta olsun ama canım bak kendin yaşamış biri olarak belirti olmamış ilkinde
Gayet iyi bnce rabbim sonunu güzel getirsin inşallahKızlar 7.gün 40.3 Beta nasıl ?
Transfer günü sayılmıyor ben 5.gün kaset testte öğrendimArkadaşlar merhaba transfer günü sayılıyor mu birde kaçıncı gün baktınız çıktı
Nasıl geçti canımmmKese için geldim bekliyorum sıramı. Bakalım bugün görebilecek miyiz
Belirtiniz var mıydı nasıldıTransfer günü sayılmıyor ben 5.gün kaset testte öğrendim
Kasık ve bel ağrısı oldu bende belirti sayılırsaBelirtiniz var mıydı nasıldı
Pozitifi 8.gün yani dün gördüm ama belirtilerim kayboldu bugun. 4. Günden beri belirtilerim vardı el ayak üşümesi kalça ve kuyruk sokumu ağrısı üst bacak ön ve arka olarak ara ara ağrılar giriyordu dün yine kalça ve kuyruk sokumu ağrım vardı dün 8. Günümdü ama bugun bisey yok anlamadım acaba yerleşti de ondan mı belirtilerim gitti yoksa kimyasala mı dönüyorArkadaşlar pozitifi görenler ne durumdasınız ?? Neler yapıyorsunuz??
Birde adet olacakmıs gibi ağrılarım oldu ara ara 5.gnden itibarenArkadaşlar pozitifi görenler ne durumdasınız ?? Neler yapıyorsunuz??
Kaçıncı gün embriyosuydu birde tek embriyo muydu çift miKasık ve bel ağrısı oldu bende belirti sayılırsa
Kendimi çok yormamaya çalışıyorum canım. 2. Ve 3. Gün kaşık ağrısı kuyruk sokumuma vuruyordu 5 ve 6. Gün mide yanmam oldu dün kanda pozitif aldım 3 gündür de hiç belirtim yok anlamadımArkadaşlar pozitifi görenler ne durumdasınız ?? Neler yapıyorsunuz??
İnşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinCnmmm hayırlı olsun kucağına almayida nasıp etsin isallah rabbim
kuyruk sokumu ağrısı estrofemden oldu bende de. şimdilik pilates hareketleriyle kontrol altına alabiliyorum ama transfer sonrası olursa ne yapacağım diye düşünüyorum.Pozitifi 8.gün yani dün gördüm ama belirtilerim kayboldu bugun. 4. Günden beri belirtilerim vardı el ayak üşümesi kalça ve kuyruk sokumu ağrısı üst bacak ön ve arka olarak ara ara ağrılar giriyordu dün yine kalça ve kuyruk sokumu ağrım vardı dün 8. Günümdü ama bugun bisey yok anlamadım acaba yerleşti de ondan mı belirtilerim gitti yoksa kimyasala mı dönüyor