İnşallah güzel bir haber alırım da benim gibi hasta grubu varsa umut olurum onlaraMalesef bizim gibi tüp.bebek yapanlarda bu oluyorumarım güzel sonuçlanır haberleselim mutlaka
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel bir haber alırım da benim gibi hasta grubu varsa umut olurum onlaraMalesef bizim gibi tüp.bebek yapanlarda bu oluyorumarım güzel sonuçlanır haberleselim mutlaka
![]()
Herhangi bir belirti beklemeyin bilemezsiniz çünkü kan değeriyle sadece ortaya çıkarSizin kimyasal olunca bir belirtiniz oldu mu hiç ?
Evet polimorfizm için öyle deniliyor kim derdi ki bizlerin başına geleceğiniİnşallah güzel bir haber alırım da benim gibi hasta grubu varsa umut olurum onlaraçok nadir görünen özel bi hasta grubuyuz yani bizlerde gebelik elde etmeleri hastanemiz için büyük başarı
Tamam pazartesi haber aldığım gibi yazacağım buraya güzel haberler ile gelirim inşEvet polimorfizm için öyle deniliyor kim derdi ki bizlerin başına geleceğiniumarım öyle olur.
![]()
TmmdirTamam pazartesi haber aldığım gibi yazacağım buraya güzel haberler ile gelirim inşTransfer sonrası havuç suyu mutlaka için derim tutunmada çok etkili bi besin
gittin mi doktora gördün mü keseyiKızlar kese için çıkıyoruz![]()
Kuzum balın içine 2 3 dış sarissak rendele 1 limon doğru ince ince birde zenfecil tatlı kaşığıyla ertesi gün şurup gibi oluyor iç bende hastaydım transferden önce şimdi iyiyim sukurKızlar günaydın bende yarın transfer olacağım bugünde şansızlık ses kısıklığı ve kuru öksürük başladı transferi etkiler mi diye soracaktım yazmadan siz konusmussunuz bileteşekkür ederim insan bı tedirgin oluyor öksürük rahmi vs kasdığı için. Benimki doğal siklus ile transfer olacak geç yumurtaladigim için adetime cok az kalmış oluyor. Bel ağrım çok var parol içsem mi diye düşünüyorum hem vücut ağrılarıma da iyi gelir ? Ne yapayım sizce
Ayy çok teşekkür ederim gerçektn sagolun hemen yapicamKuzum balın içine 2 3 dış sarissak rendele 1 limon doğru ince ince birde zenfecil tatlı kaşığıyla ertesi gün şurup gibi oluyor iç bende hastaydım transferden önce şimdi iyiyim sukur
Ne demek kuuzm bende dün oldum transfer heyecan varAyy çok teşekkür ederim gerçektn sagolun hemen yapicam![]()
Yarim kavanoz bala yap cnm hatta zencefili biraz daha fazla at anında kesiyor oksuregiAyy çok teşekkür ederim gerçektn sagolun hemen yapicam![]()
Gördük canım ama daha küçükmüş, çarşamba tekrar çağırdıgittin mi doktora gördün mü keseyi![]()
Sağlıkla gelsin inşallah beni 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı inşallah Allah evlat hasretiyle kimseyi sınamasınGördük canım ama daha küçükmüş, çarşamba tekrar çağırdı![]()
Ne güzel hayırlı olsunGördük canım ama daha küçükmüş, çarşamba tekrar çağırdı![]()
Ayy olmaz olmaz merak etme bende çok kötü hastaydım sürekli hapşurma öksürme Allah nasip ederse her türlü olur inşallah kalbini ferah tutKızlar dün transfer oldum bu gece bir öksürük tuttu beni. Bişey olmaz demi aklıma binbir senaryo geldi
Tabiki belirti arasında inşallah olumlu sonuçlanırKızlar günaydın transferimin 9. Günündeyim hala test yapmadım tutuyorum kendimi. Benim şuan tek belirtim memelerimin büyümesi ve hassas olması, böyle olup olumlu sonuç alan oldu mu merak ediyorum![]()
Syetan vesvese veriyor öyle düşününKizlarrr dün tarsnfer bugün birinci gün hiç bişey hissetmiyorum bı boslukdayim sanki tutmamış da belirti yokmuş gibi halbuki alışkınım ilk kizimdada belirti yoktu sadece 6 veya 7 gün alt katında batma olmuştu ama.korkuyorum duygularım darma duman![]()
Herhangi bir belirti beklemeyin bilemezsiniz çünkü kan değeriyle sadece ortaya çıkar
Nasıl çıkmıştı kan değerleriniz ?Herhangi bir belirti beklemeyin bilemezsiniz çünkü kan değeriyle sadece ortaya çıkar
İnşallah güzel haber alırsınKızlar şu anda merkez deyim yarım saate herşeyi öğrencemm hiç heyecanı yoktu normalde ama şimdi kalbim sıkışıyor midem ağrıyor