- 19 Ocak 2022
- 303
- 255
- 33
- 29
Benim kimyasaldi malesef kan günü öğrenmiştim Nisan ayındaNasıl çıkmıştı kan değerleriniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kimyasaldi malesef kan günü öğrenmiştim Nisan ayındaNasıl çıkmıştı kan değerleriniz ?
18Benim kimyasaldi malesef kan günü öğrenmiştim Nisan ayında
Hadi güzel sonuçla inşallahKızlar şu anda merkez deyim yarım saate herşeyi öğrencemm hiç heyecanı yoktu normalde ama şimdi kalbim sıkışıyor midem ağrıyor
Bende yükselip sonra düştü Sandım .allahım sağlıkla hayırla huzurla inşallah nasip etsin tekrardan herkese
Yok. İlk değer bu şekilde çıkmıştı o zaman sonra zaten düştü. İnşallah Allah bu sefer güzellikle sonuçlandırırBende yükselip sonra düştü Sandım .allahım sağlıkla hayırla huzurla inşallah nasip etsin tekrardan herkese
Canım değerin çok güzel maşallah hiç korkma. 12. Gün 50 olmasını yeterli buluyorlar 5 gün sonra değerin sağlıkla katlar hiç boşa endişlenmeMerhaba kızlar 12 Aralık ta 5. Gün embriyosu 3ab kalite embriyo transferi oldum . (17:30 ) Transfer gününü saydığım şekilde 7. Gün beta 14 36 saat sonra 32.7 çıktı değerim çok düşük olduğu için kimyasala dönüşmesinden korkuyorum kimyasal yaşayanlar değer düşmeye başlayınca bi belirtiniz oldu mu ? Pazartesi kan vereceğim tekrar
Tebrikler canım kaç çıktı değerinKızlarr çok şükür bende hamileyimmmm oldu en sonunda oldu bimbambomm rüyalarım gerçek oldu bimbambomm duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseRabbim isteyen herkese nasip etsin tamamını erdirsin inşallah
![]()
İnşallah hepimizinTabiki belirti arasında inşallah olumlu sonuçlanır![]()
Sağol canım 10. Gün 153.2Tebrikler canım kaç çıktı değerin![]()
Cnmmm hayırlı olsunKızlarr çok şükür bende hamileyimmmm oldu en sonunda oldu bimbambomm rüyalarım gerçek oldu bimbambomm duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseRabbim isteyen herkese nasip etsin tamamını erdirsin inşallah
![]()
Elbette hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallahBbkebk beni de listeye ekleyebilir misin?
Yaş 36
5. Gün Embriyosu 2 Adet
Transfer Tarihi 21 Aralık
Test Tarihi 3 Ocak
Alıntı Yorumla
Şikayet Et
O zamaaaaanSağol canım 10. Gün 153.2
Bence bakar canım sonuçta özel hastane her an açıkKızlar hafta sonu bugün şu an nerde kan baktırabilirim sizce ? Aciller bakar mı
Kız birinci gün daha dur hele bi bir hafta olsunKizlarrr dün tarsnfer bugün birinci gün hiç bişey hissetmiyorum bı boslukdayim sanki tutmamış da belirti yokmuş gibi halbuki alışkınım ilk kizimdada belirti yoktu sadece 6 veya 7 gün alt katında batma olmuştu ama.korkuyorum duygularım darma duman![]()
SüperSağol canım 10. Gün 153.2
Canımmm gittin mi?Gitmedim henüz başka yere de..tekrar aradım yarın 3 gibi gelin bakalım ilk takibiniz çünkü dedilerbakalım görecek miyim
![]()
Gittik cnm gördükCanımmm gittin mi?