Çok zor beklemek, lekelenmen devam mı ediyor? Belki hastaneye falan yatman gerekebilir keşke iptal etmeseymiş doktor yaAyy sorma çok sinirlendim ama eşim de önce o görsün sonra istersek başkasına gideriz diyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor beklemek, lekelenmen devam mı ediyor? Belki hastaneye falan yatman gerekebilir keşke iptal etmeseymiş doktor yaAyy sorma çok sinirlendim ama eşim de önce o görsün sonra istersek başkasına gideriz diyor![]()
Acınızı anlıyorum, çok inanıp kaybetmek yıkıyor insanı. Bende 5 ayda ıkı kere yasadım sonuncusunda cok ınanmıstık, kese gormeye gıtmeden bırgun once sabah 4 kanama basladı beta degerı dustu kaybettık. Esımın bır sozunu unutamam “ En son babam oldugunde bukadar uzulmustum” okadar ınanmıstıkkı.
Neden devam etmıyor hala net bırsey kımse soylemıyor. Doktor gerek yok desede sma wes analızıne kadar yaptırdık temız.
Benım asıl 3 yıl once buyuk laproskopi ameliyatı ıle baslayan surecım olmustu yapısıklık kalınlasmama.
Onlar sımdı yerınde, ıkı kez pozitif aldık. Doktorlar herseyı aynı yapıyor çok iyi işim varken çok şeyden vazgecıp işimi de bıraktım çok stressli gergındı bu mudur acaba diğerek 3. transferı yarın yapacağız
Hakkımızda hayırlısıSızın suan surec nasıl
Yazdıklarınızı gorunce okadar ıcıme dokundu ve hıssettımkı yazmak ıstedım
Amin ins tesekkur ederim Allah razı olsun guzel dualarınız dilekleriniz icin. Benimde tsh degerim normal olmasına ragmen ilac baslatıldı hasimato oldugu icin tsh degerleri aniden bozulabilir tup bebek olumsuz etkiler demişti eski drum. Ben ilac kullanmaya basladıktan snra degerlerim yukseldi.. Endokrin gidemedim bir türlü randevu vermiyor. Dahiliye dru da 25 mg uygun gormustu simdi yeniden gidip bir gorus alayım o zaman. Bilgiler icin cok tesekkur ederim.Çok teşekkür ederim amin inşallah sizde bir an önce hamile kalırsınız ve sağlıklı bir bebeğiniz olur.
Bence bir endokrin doktoru ile görüşün. Benim doktorum hamilelikte tsh 2,5 altında olmalı dedi. Ve ben çok araştırdım internette ve amerikalı bir uzman var mesela o haşimato hastalarında 1.0 altında olmasını istiyoruz bile diyor. Yani bence en azından 2,5’i kesinlikle geçmesin.
Benim bir kızım var ve ondan önce bir düşük yaşadım normal yollarla hamile kalarak, ve o zaman tsh değerim 5-6 gibi birşeydi geç farkettik. Ama düşük nedenini bilmiyoruz tabi.
Ben şu an hap kullanmıyorum bir senedir, çünkü değerlerim normal gidiyordu. Ama cumartesi kan tahlilinden sonra muhtemelen hapa başlayacağım yine çünkü hamilelik çıkartabiliyor değeri genellikle.
Hala var canım evetÇok zor beklemek, lekelenmen devam mı ediyor? Belki hastaneye falan yatman gerekebilir keşke iptal etmeseymiş doktor ya
Yani belki müdahale edilmesi gerekiyordur, kadın hastaneleri oluyor ya onların acile mi gitsen acabaHala var canım evet![]()
Canım oldun mu transferBnmm de 22 Aralık cnm
Canım 22 aralık tek emriyo olarak benide not alır mısınKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis
7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 5 OCAK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834
13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK Bbkebk
26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK E Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK 0 06hk06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK @pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek
4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK mrsbussy
11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo @Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK @maviportakalcicegi 7 ARALIK @Garipserce 11 ARALIK 2 Embriyo @yasemin9191 14 ARALIK @frdn 23 ARALIK @1649y 25 ARALIK @Nalandgn 13 ARALIK @SabrveDua 15 ARALIK @Colorfull48 4 OCAK @ykdeniz 14 ARALIK @Ftm00 12 ARALIK 2 Embriyo @kubra712 15 ARALIK @Slnmrtt 21 ARALIK 2 Embriyo @merry06 13 ARALIK 2 Embriyo @papatya157 13 ARALIK 2 Embriyo @prensess18 23 ARALIK @htmlhtml 18 ARALIK 2 Embriyo
Güzeldi canım kesemizi gördükCanımsenin muayene nasıl geçti
Cooook teşekkür ederim dikkat edeceğim mutlaka güzel sonuçlar alalım Allah’ın izniyleBu soruya deneyimlemis olduğum bir durumla cevap vermek istiyorum. İlk tüp bebek deneyimimde özür diliyerek söylüyorum arkadaşlar kabız olmamam gerekir diye ben bir gün önce bamya yemiştim transfer günü sabah bir saatin icinde çok su içmem gerekiyor diye 3 lt su içtim ve suyun etkisiyle ishal oldum. O şekilde transfer oldu 2 saat yatiriyorlar merkezde ben miniklerimin heyecanını bile tam yaşayamadım. Özetle bu transferimde iki gün öncesinden itibaren asla ishal yapacak birşey yemedim aksine bir gün önce muz yedim. Eve gelince hemen komposto falan tükettim. Suyu da doktoruma tekrar sormuştum ben retrovert rahimim belki bununla alakalıdır bilmiyorum ama idrarinin geldiğini hissetsen yeter dedi 1 lt suyu anca içtim. Çok daha konforlu geçti . Arkadaşlar özur dilerim benim gibi ilk deneyimi de aklına gelmeyen ne yaşayabileceğini tahmin edemeyen arkadaşlarım için biraz açık yazmak zorunda kaldım.![]()
Canım ben transferden beri sadece mutfakta eşimin ne yapacağını bilemediği şeyleri kaldırıyordum ama ev artık bugün felaket halde sadece süpürge yapmadım doğru bulmuyorum doktorum da süpürge kesinlikle yapma demişti onun haricinde çamaşır as katla mutfak tıpla yemek yap gibi işleri yaptım valla mecbur artık kim yapacak yoksa. Süpürge ve ağır işler yapma ama günlük işleri sıkıntı etme bence yat dinlen karnını ovalaKızzlarrr
Ev işlerini nasıl hallediyorsunuz.Annem gelemiyor hem grip olmuş hem zaten koah hastası iki adım atsa nefes nefese kalıyor.K.valide karşı apartmanda oturuyor sagolsun anca lafta kızım bir işin olursa beni ara der.Gunlerce uğramaz sormaz.Temizlikci bulamıyorum.Esim deseniz 1 bardak suyunu kalkıp kendi almaz.Simdi kalktım evi süpürdü sildim mutfağı toparladım.Bu seferde karnım kasilmaya başladı hirsimdan oturdum1 saattir bosbos agliyorum
Daha erken canım, ıns tutar dgerleri, taze embriyo muydu var mı Baska embriyo1. Denememdi ilkkez denedık.
Canım bende yapıyorum valla elhamdülillah kendimi zorlamadan yapıyorum sil süpür mopla siliyorum ama kasılmalarım benimde çok oluyor doktora da sordum daha çok kasılmalar yaşayacaksın çok normal dedi kanaman olmasın problem yok dediKızzlarrr
Ev işlerini nasıl hallediyorsunuz.Annem gelemiyor hem grip olmuş hem zaten koah hastası iki adım atsa nefes nefese kalıyor.K.valide karşı apartmanda oturuyor sagolsun anca lafta kızım bir işin olursa beni ara der.Gunlerce uğramaz sormaz.Temizlikci bulamıyorum.Esim deseniz 1 bardak suyunu kalkıp kendi almaz.Simdi kalktım evi süpürdü sildim mutfağı toparladım.Bu seferde karnım kasilmaya başladı hirsimdan oturdum1 saattir bosbos agliyorum
Ayyyyy ya inanamıyorum daha dün gibi senim transferin Allahim bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu kalp atışları ne zamaaan icin çağırdı onu da sağlıcakla duyarsın insallahGüzeldi canım kesemizi gördük![]()
Valla bilmiyorum cnm bekle bekle sıkıldımYani belki müdahale edilmesi gerekiyordur, kadın hastaneleri oluyor ya onların acile mi gitsen acaba
ikiz mi canimGüzeldi canım kesemizi gördük![]()
Gayet normal canım.benim oğlumun transferündede olmuştu sanki adet oldum sanıp durmadan wc ye giderdim.şimdide transferimin 9.günündeyim yine bel kasık ağrışarım oluyor.bunlar normal süreçArkadaşlar kasık ağrısı yaşayan var mı ? Benim sağ ve sol kasıklarımda ağrı oluyor . Normal mi acaba ?
Canım sen ne yaptın esoşum yarın dimi senin kese randevuCanımsenin muayene nasıl geçti