Canım çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsunŞükür şükür bin sukurrrrrrr … söylemiştim :) hayırlı olsun mucizen seninle , Allah tamamına erdirsin canım .
Masallah masallah rabbim kucagina almayida nasip etsinnnKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
Demiştik sana hayırlı olsun cnmKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
Ederim tabi ki Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahMasallah masallah rabbim kucagina almayida nasip etsinnnben bekliyorum hala dua et lutfen benim icinde
Yaa gördün müüüüüüüüKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
Ayy canım benim çok sevindimKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
Canım bende sordum progestan fitil200 devlet karşılıyor ama progestan dex 25 lik iğne vermiyoruz dedi. Rapor vs de yok devlette karşılamiyor dedi. Hatta yarın da zam gelecek. Şimdi 583 dedi yarın 690 gibi bir fiyat olacak dedi 25 Aralık'ta da artacak zam görünüyor dedi.Peki cnm fark ne veriyorsunuz benim de 25mg bi sürü para döktük gıcık oldum şimdi eczacımıza asla olmuyor dedi
Ayyy çok sevindim çok. Kaçıncı günün bugünKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
Canım çok sevindim tebrik ederim sağlıkla ilerlesin değerin katlanarak artsın inşaAllahKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
İlacı kullandın demi. Eşin şimdi şok olmuştur eminimKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
İnsallah senden de güzel haber gelir kuzumMasallah masallah rabbim kucagina almayida nasip etsinnnben bekliyorum hala dua et lutfen benim icinde
Canım bende kan verdim bekliyorum. Rabbim bizim gibi bu yolda emek döken herkesin yüzünü güldürsün. Çıkar ya da çıkmaz ama yine de umudunu yitirme. Bide erken mi kan veriyorsunuzMasallah masallah rabbim kucagina almayida nasip etsinnnben bekliyorum hala dua et lutfen benim icinde
Hayırlı olsun süper sonuç da çok iyiKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
Hayırlı olsunKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
AminnnCanım bende kan verdim bekliyorum. Rabbim bizim gibi bu yolda emek döken herkesin yüzünü güldürsün. Çıkar ya da çıkmaz ama yine de umudunu yitirme. Bide erken mi kan veriyorsunuz
11. Gün canım inşallah hepimiz mutlu ayrılalım bu tedavimizdenAyyy çok sevindim çok. Kaçıncı günün bugün
Bu arada sen de mi diyarbakir bahcecideydin yanlis mi hatirliyorum acaba ?Canım bende kan verdim bekliyorum. Rabbim bizim gibi bu yolda emek döken herkesin yüzünü güldürsün. Çıkar ya da çıkmaz ama yine de umudunu yitirme. Bide erken mi kan veriyorsunuz
Yok canım benden 8.gün istemişlerdi hattaAminnncikmazsa kendimi cok uzmeyecegim tekrar tekrar deneyecegiz insallah.
Ben 8 inde transfer oldum. Bugun test vermemi soylediler erken degil yani
Hepimizin inşallah canım hepimizinCanım çok sevindim tebrik ederim sağlıkla ilerlesin değerin katlanarak artsın inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?