İnşallah canımCok eminim iyi bir değerle pozitif alacaksın
Progestan iğneden daha mı çok acıtıyorEvet canim progestan hormon ignesini ve estrofem i 11. Haftaya kadar kullanacagiz oyle söylediler. Gozunu kokutmak istemem ama kendini hazirlaman acisindan söylüyorum. Transferden sonra oskapar diye bi kan sulandirici igne daha ekleniyor ve o daha cok yakiyor hatta morartiyor
Sakın ilaçları bırakmayın beta baktırdım pozitif gördüm diye ilaçlara dikkat etmedim 3gün sonra kan verdim değerim yükselmedi ilaçlara başlayınca yükseldi doktor bırak demeden sakın bırakmayın bu kadar yol katettikten sonraEşim yok dedi iğneleri falan yapmak istemedi bırak boşa canın yanmasın dedi ben görüyorum ama emin olamıyorum 10. Gün için çok az değil mi
Üzülmeee bebişim. Bak böyleyken transfer yapılmaz ki. Her şey yolunda olsun güzel güzel tutunsun Allahın izniyle bebişin sanamaalesef transferim en azından 4-5 gün ertelendi.
bugün rahim kalınlığını beğenmediler, geçen hafta 7.8 ölçmüşlerdi, şimdi 7.1 ölçtüler. anlayamadımestrofemi 2 katına çıkardılar.
epey bi bozuldu moralim. zaten en çekindiğim şeydi ince rahim.
inşallah düzelir bir dahaki kontrole
Benim ilk gebeliğimde 12. Gün 580çıktı 2 embriyo idi
Evet yakiyor baya. Ama ignesi cok daha ince uygulamasi kolay enjekte ederken acitiyor. Hic uzulme bunye alisiyor bi yerden sonraProgestan iğneden daha mı çok acıtıyorprogestan resmen beni yerde bıraktı
Yok bırakmadım canım sağol teşekkür ederim uyardığın içinSakın ilaçları bırakmayın beta baktırdım pozitif gördüm diye ilaçlara dikkat etmedim 3gün sonra kan verdim değerim yükselmedi ilaçlara başlayınca yükseldi doktor bırak demeden sakın bırakmayın bu kadar yol katettikten sonra
Normal 2 saate çıkıyor hepVerdim arkadaşlar testimi eve dönüyorum iki saate çıkar dediler çok değil mi özel hastane
Neyse iki saat daha bekleyeyim ☺Normal 2 saate çıkıyor hep
2 saat diyorlar tam 1 saat dolmadan çıkıyor canım sen ara ara bak hastanenin online sonuç sitesi varsa.Verdim arkadaşlar testimi eve dönüyorum iki saate çıkar dediler çok değil mi özel hastane
Kuzum her şerde gizli bir hayır vardırmaalesef transferim en azından 4-5 gün ertelendi.
bugün rahim kalınlığını beğenmediler, geçen hafta 7.8 ölçmüşlerdi, şimdi 7.1 ölçtüler. anlayamadımestrofemi 2 katına çıkardılar.
epey bi bozuldu moralim. zaten en çekindiğim şeydi ince rahim.
inşallah düzelir bir dahaki kontrole
Aaa tamam canım öyle yapayım başkentte benimki bakayım bi çok teşekkür ederim2 saat diyorlar tam 1 saat dolmadan çıkıyor canım sen ara ara bak hastanenin online sonuç sitesi varsa.
En azından benim hastanede öyle. Acıbadem de yaptırıyorum testleri acıbadem online uygulaması var hatta orada testimi girdiklerinde 4 saat sonrayı veriyor sonuçlanma saati ama 1 saat dolmadan sonuçlanıyor
Ben test günü sayfada yattım resmen sürekli açıp açıp baktım 2 testte de 50. dakika çıktıAaa tamam canım öyle yapayım başkentte benimki bakayım bi çok teşekkür ederim
Bana 40 dakika olmuş ama daha çıkmamış yakında çıkıcak o zaman. Kalbim ağzımdaBen test günü sayfaya yattım resmen sürekli açıp açıp baktım 2 testte de 50. dakika çıktı
bugün nasılsınn neler hissediyorsunCanım açıkçası ben hiçbir şey kullanmadan gitmiştim. Vitamin vs. Folik asit bile kullanmadm. Sen yine de kullandıklarına dikkat et iyice araştır hormonlarını etkilemesin
Maksimum saati söylüyorlar benim de 1,5-2 diyor ama 40 dk da falan çıktı hepVerdim arkadaşlar testimi eve dönüyorum iki saate çıkar dediler çok değil mi özel hastane
Canım özeller 1 saat içinde çıkıyor ama her ihtimale karşı fazla söylüyorlar ben de merakla bekliyorum ama pozitif gördük zatenBana 40 dakika olmuş ama daha çıkmamış yakında çıkıcak o zaman. Kalbim ağzımda
var sen de pozitif çıkacakBana 40 dakika olmuş ama daha çıkmamış yakında çıkıcak o zaman. Kalbim ağzımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?