2023 Aralık Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Rahim dinlendirmeyi bende pek anlayamadım internetten baktım hangi doktor acaba benimde 5 gün sürdü
Ozkan ozdamar hocadayız benim sadece bir yumurtam olduğu için transfer yapmak istemedi Bi kere daha yumurta toplayalım 2 embriyo transfer edelim dedi yani rahim dinlendirme yapmiyoruz havuz işlemi yapıyoruz. Bizden sadece 10200 transfer ücreti düşecekler yeni alacağımız paketten onu da rahim dinlendirme ücreti almayalım ordan düşelim dediler. Ama tekrar gittiğimde konuşacağım bu konuyu
 
Kızlar merhaba 23 Ekim’de opu oldum. Transfer için 2. Regliyi bekleyeceğimizi söyledi doktorum. İlk regli 3 Kasım’da oldum. Buna göre benim transferim de Aralık ayında olması gerekiyordu ancak ilk reglimden tam 45 gün geçti hala bekliyorum en fazla kaç gün geciktiniz?
 
İlaçlarin ne kadar önemli olduğunu bu sayfada defalarca belirttim. Arkadaşlar dakikası dakikasına dikkat edin. Sonuçta dışardan oluşan embriyoyu alıyoruz bedenimize o ilaçlar embriyoyu tutmak için çok önemli.
 
Evet cnm eşim de ısrarla böyle olduğunu söyledi de arkadaş öyle deyince başka eczanelere de gitti onlar da böyle dedi
Ki adam bizim yıllardır aile dostumuz şüphe ettik bian
 

Opudan sonra doktorum birkaç gün içinde olursun dedi bende tam 4.gün akşamı ilk regl oldum sonrasında bende pcos olduğu için 35 günün üzerinde oldum normaldi bana göre. Doktorunla konuş belki adet sökücü verir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…