- 9 Nisan 2022
- 356
- 428
- 33
- 36
Ödenmiyor arkadaşım oPeki cnm fark ne veriyorsunuz benim de 25mg bi sürü para döktük gıcık oldum şimdi eczacımıza asla olmuyor dedi
Ayyy hadi güzel yüksek bekliyorum senden deCanım bende kan verdim bekliyorum. Rabbim bizim gibi bu yolda emek döken herkesin yüzünü güldürsün. Çıkar ya da çıkmaz ama yine de umudunu yitirme. Bide erken mi kan veriyorsunuz
Hayırlı olsun canım ben eşinin tepkisini merak ediyorum ne dedi masıl karşıladıHepimizin inşallah canım hepimizin
Eşim şok oldu tabiİlacı kullandın demi. Eşin şimdi şok olmuştur eminim
Ozkan ozdamar hocadayız benim sadece bir yumurtam olduğu için transfer yapmak istemedi Bi kere daha yumurta toplayalım 2 embriyo transfer edelim dedi yani rahim dinlendirme yapmiyoruz havuz işlemi yapıyoruz. Bizden sadece 10200 transfer ücreti düşecekler yeni alacağımız paketten onu da rahim dinlendirme ücreti almayalım ordan düşelim dediler. Ama tekrar gittiğimde konuşacağım bu konuyuRahim dinlendirmeyi bende pek anlayamadım internetten baktım hangi doktor acaba benimde 5 gün sürdü
Şaşırdı inanmadı şaka mı yapıyorsun falan dedi. Sonra ilaçlarını aldın değil mi sabah diyorHayırlı olsun canım ben eşinin tepkisini merak ediyorum ne dedi masıl karşıladı
Ay ben de 13 aralıkta oldum sabırla bekliyorum ama dediğim gibi hiçbir belirtim yokAhh kader arkadaşımm bende 13 Aralıkta oldum transferimi. Hiç test yapmadım daha ama meraktan ölüyorum :))
Çok üzgünüm cnm rabbim kendiliğinden nasip etsin en kısa zamanda inşKızlar hepiniz allaha emanet olun. Benim sonucum negatif cikti
İlaçlarin ne kadar önemli olduğunu bu sayfada defalarca belirttim. Arkadaşlar dakikası dakikasına dikkat edin. Sonuçta dışardan oluşan embriyoyu alıyoruz bedenimize o ilaçlar embriyoyu tutmak için çok önemli.Sakın ilaçları bırakmayın beta baktırdım pozitif gördüm diye ilaçlara dikkat etmedim 3gün sonra kan verdim değerim yükselmedi ilaçlara başlayınca yükseldi doktor bırak demeden sakın bırakmayın bu kadar yol katettikten sonra
kaçıncı gün negatifti sonra pozitif olduı11. Gün canım inşallah hepimiz mutlu ayrılalım bu tedavimizden
Offff asla moral bozmak yok. Toparlan ve tekrar dene canım mucizene kavuşacaksın. Biraz toparlan olur mu pes etmek yok bu yoldaKızlar hepiniz allaha emanet olun. Benim sonucum negatif cikti
Eeeee dedik sana hayırlı olsun canım benimKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
Canım sıkma canını vardır bir hayırKızlar hepiniz allaha emanet olun. Benim sonucum negatif cikti
Evet cnm eşim de ısrarla böyle olduğunu söyledi de arkadaş öyle deyince başka eczanelere de gitti onlar da böyle dediCanım bende sordum progestan fitil200 devlet karşılıyor ama progestan dex 25 lik iğne vermiyoruz dedi. Rapor vs de yok devlette karşılamiyor dedi. Hatta yarın da zam gelecek. Şimdi 583 dedi yarın 690 gibi bir fiyat olacak dedi 25 Aralık'ta da artacak zam görünüyor dedi.
Ayrıca oksapar iğne için biz 900 gibi bir şey ödedik. Devlete yazdırınca karşılıyor oksapar kan şunlardır iğneyi
Ohh maşallahKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
Aynen ya eşim çok yakın arkadaşımızdan alıyordu şaştım kaldım bianÖdenmiyor arkadaşım o
Kızlar merhaba23 Ekim’de opu oldum. Transfer için 2. Regliyi bekleyeceğimizi söyledi doktorum. İlk regli 3 Kasım’da oldum. Buna göre benim transferim de Aralık ayında olması gerekiyordu ancak ilk reglimden tam 45 gün geçti hala bekliyorum en fazla kaç gün geciktiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?