Canımmmmmm rabbim geciktiriyorsa inşallah güzelleştiriyordur. Zaten sağlıklı embriyo olsa seninle olurdu bu açıdan bak. Rabbim gönlüne de ferahlık versin. Rabbime emanet olKızlar hepiniz allaha emanet olun. Benim sonucum negatif cikti
Kaçıncı günündü cnm ? Erken yaptıysan ikiz olabilirKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
Bana cok kaliteli bi embriyo oldugunu soylemislerdiCanımmmmmm rabbim geciktiriyorsa inşallah güzelleştiriyordur. Zaten sağlıklı embriyo olsa seninle olurdu bu açıdan bak. Rabbim gönlüne de ferahlık versin. Rabbime emanet ol
Ben 10. Gün yani dün idrar yaptım aşırı silikti. Bugün kan testim pozitif çıktı canımkaçıncı gün negatifti sonra pozitif olduı
Sanmıyorum canım 11. Günüm benimKaçıncı günündü cnm ? Erken yaptıysan ikiz olabilir
Doğrudur demişlerdir ama çok kalitelide olsa tutmayabiliyor hem kaliteli demek sağlıklı olduğu anlamına da gelmiyor bence neticede o embriyonun genetiğine bakmıyorlar. Canını sıkma sen yine de.Herşey nasip rabbim de bizi bu şekilde imtihan ediyorBana cok kaliteli bi embriyo oldugunu soylemislerdi
Canım ben de çok şaşırdım sanki 5aa diyordun. Nasip değilmiş. Rahmine falan bakılmış mıydı dr bir şey dedi miBana cok kaliteli bi embriyo oldugunu soylemislerdi
Sakın da yanlış anlama beni ben bana embriyologumun söylediğini söyledim ya genetikten kaynaklı tutmazmış ya da rahimdenDoğrudur demişlerdir ama çok kalitelide olsa tutmayabiliyor hem kaliteli demek sağlıklı olduğu anlamına da gelmiyor bence neticede o embriyonun genetiğine bakmıyorlar. Canını sıkma sen yine de.Herşey nasip rabbim de bizi bu şekilde imtihan ediyor
Canımm benim ilk transferimde en iyi kalite dediler rahim çok iyi dediler ama kimyasal oldu. Hiç canını sıkma bir dahakine inşallah olacakBana cok kaliteli bi embriyo oldugunu soylemislerdi
Ay canım acaba kese dışından mi bazen kese çevresinde öyle olabiliyor Allah'ım korusun bebişiKızlar bugün kanamam var leke değil yani kanama oldu iğne yazdı doktor yarın çağırdı
Oley beee nasıl dua ettim sanaKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
Bilmiyorumki canım kan verdim şimdi bidaha bakalım betaya yarın gel dediAy canım acaba kese dışından mi bazen kese çevresinde öyle olabiliyor Allah'ım korusun bebişi
Benim geçen sene ilk transefrim 5aa idi. Ama tutmadı. 7.gun idrarda negatif görmüştüm. Sonra bir daha hiç ne kalitesini sordum ne de doktor söyledi. Bilmek istemiyorum açıkçası . Sağlıklı olsun yeter diyordum. Sıkma canını .Bana cok kaliteli bi embriyo oldugunu soylemislerdi
Canım geçmiş olsun. Neden bugün çağırmadi acaba.Kızlar bugün kanamam var leke değil yani kanama oldu iğne yazdı doktor yarın çağırdı
Geçmiş olsun cnmKızlar bugün kanamam var leke değil yani kanama oldu iğne yazdı doktor yarın çağırdı
Esram geçmiş olsun bitanem nasılsın şimdiKızlar bugün kanamam var leke değil yani kanama oldu iğne yazdı doktor yarın çağırdı
Bizi habersiz bırakma inşallah herşey yolundaBilmiyorumki canım kan verdim şimdi bidaha bakalım betaya yarın gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?