- 11 Ekim 2022
- 30
- 38
- 18
- 27
Çıkmadı daha bekliyorum bakalım 1 saati geçtivar sen de pozitif çıkacak
Bence bekleArkadaşlar merhaba topikte yeniyim 13 aralık transfer oldum bugün transfer dahil 6.günüm erken gebelik testi yapmak istiyorum ama korkuyorum bi çoğunuz yapmışsınız nasıl cesaret ettiniz şimdi çıkmazsa test günü nasıl gelecek bilmiyorum geçen denememde 5.günde çıkmıştı erken gebelikte ama sonu gelmedi malesef
Sonucun çıkınca eşinin vereceği tepki acaba ne olacak , bu kadar seni sıktı ve üstüne gitti .. yüz de yüz pozitifsin , idrar testinde çıkipta kan da çıkmayan duymadım görmedim .Çıkmadı daha bekliyorum bakalım 1 saati geçti
İnşallah olumlu çıkar da beni soktuğu strese pişman olur. Sabah bile boşa uyandın erkenden falan diyor o kadar eminSonucun çıkınca eşinin vereceği tepki acaba ne olacak , bu kadar seni sıktı ve üstüne gitti .. yüz de yüz pozitifsin , idrar testinde çıkipta kan da çıkmayan duymadım görmedim .
ay çıkmadı mı halaaaaaaaaa strese girdimİnşallah olumlu çıkar da beni soktuğu strese pişman olur. Sabah bile boşa uyandın erkenden falan diyor o kadar emin
Ahh kader arkadaşımm bende 13 Aralıkta oldum transferimi. Hiç test yapmadım daha ama meraktan ölüyorum :))Arkadaşlar merhaba topikte yeniyim 13 aralık transfer oldum bugün transfer dahil 6.günüm erken gebelik testi yapmak istiyorum ama korkuyorum bi çoğunuz yapmışsınız nasıl cesaret ettiniz şimdi çıkmazsa test günü nasıl gelecek bilmiyorum geçen denememde 5.günde çıkmıştı erken gebelikte ama sonu gelmedi malesef
Ben eşinin psikolojisini tahmin edebiliyorum canım. Hayal kırıklığına uğramaktan korktuğu için böyle yapıyor. Ama ikiniz de çok sevineceksiniz inşallahİnşallah olumlu çıkar da beni soktuğu strese pişman olur. Sabah bile boşa uyandın erkenden falan diyor o kadar emin
Yok hala çıkmadı bi de burdan stres oluyorum 1 buçuk saat olacakay çıkmadı mı halaaaaaaaaa strese girdim
İşte bunları duyunca korkuyorum yapmaya test gününe kadar boşuna stres olmaktan korkuyorum inşallah dayanıcamBence bekle
İlk gebeliğimde bekledim 12.gün yaptım artmış ve net olarak öğrendik
Bu defa 7.8.gün yaptım Çıkmadı çok üzüldüm 8.gün kan verdim çıktı sonra da katlanır mı diye strese girdim falan..
Verme bnce bekle
Evet onu da anlıyorum akşam çok üzüldü ağladı ama belki umut vardır diye bile düşünmek istemiyorBen eşinin psikolojisini tahmin edebiliyorum canım. Hayal kırıklığına uğramaktan korktuğu için böyle yapıyor. Ama ikiniz de çok sevineceksiniz inşallah
Bende çok merak ediyorum hele burda çift çizgileri görünce hep bi heycanlandımAhh kader arkadaşımm bende 13 Aralıkta oldum transferimi. Hiç test yapmadım daha ama meraktan ölüyorum :))
Canım eşinin korkuları ağır basıyor hayal kırıklığı yaşamak istemiyor inşaAllah Rabbim ikinizi de sevindirsinEvet onu da anlıyorum akşam çok üzüldü ağladı ama belki umut vardır diye bile düşünmek istemiyor
Sen suan kesinlikle eşinin olumsuz yaklaşımlarına takılma , en ufak stres üzüntü bile her şeyi etkiliyor.. olumlu düşünüyoruz her zaman içinİnşallah olumlu çıkar da beni soktuğu strese pişman olur. Sabah bile boşa uyandın erkenden falan diyor o kadar emin
Amiiiin inşallah canımCanım eşinin korkuları ağır basıyor hayal kırıklığı yaşamak istemiyor inşaAllah Rabbim ikinizi de sevindirsin
Canim herkese söylüyorum sanada soyleyim. Sahsen ben 7.gun erken gebelik yaptim. Negatif cikti malesef. Ve tum gun yatakta agladim. Bugunü zor ettim. Az once kan testimi verdim bekliyorum bakalim.Arkadaşlar merhaba topikte yeniyim 13 aralık transfer oldum bugün transfer dahil 6.günüm erken gebelik testi yapmak istiyorum ama korkuyorum bi çoğunuz yapmışsınız nasıl cesaret ettiniz şimdi çıkmazsa test günü nasıl gelecek bilmiyorum geçen denememde 5.günde çıkmıştı erken gebelikte ama sonu gelmedi malesef
Şükür şükür bin sukurrrrrrr … söylemiştim :) hayırlı olsun mucizen seninle , Allah tamamına erdirsin canım .Kızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
HEY MAŞALLAAAHHHHHHHHKızlar testim 196 çıktı inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?