Ayyy inşallah soğuktan değildir de bebiştendiiiirrrrilaybelis bilmiyorum ki belirti mi değil mi. Ellerim ve ayaklarım üşümeye başladı bugün. Bence soğuktan
Canımmmm evet yine birlikteyizCanımm yine birlikteyız inş bu sefer mutlu haberlerimiz olur
Devlet hastaneleri belki şart koyar bilemiyorum ama özellerde istediğin zaman yaptırabilirsin canım ben de 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır gebelik oluşmadı ocakta bahçecide başlayacağım aşılama yaptırmadımKızlar birşey sorudan,bende ilk defa Ocak ayında tüp bebek yaptırcam,ama mayısta iki yıl olucak evleneli.Kaç yıllık evli olmak gerekiyor bir de iki defa aşılama yaptırmak gerekiyormuş sanırım tüp bebek yaptırmak için,çok araştırdım ama herkes farklı şeyle söylüyor bilgisi olan varsa lütfen cevaplar mısınız?Şimdiden çok teşekkür ederim,rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Canım kadın ve erkek sorunlarına göre değişiyor. Ben mesela hemen tüp bebeğe yönlendirildim aşılama yapılmadan çünkü amh aşırı düşük ve tüpüm tıkalı. Yani sebeplere göre değişiyor yıl şartı aranmayabiliyorKızlar birşey sorudan,bende ilk defa Ocak ayında tüp bebek yaptırcam,ama mayısta iki yıl olucak evleneli.Kaç yıllık evli olmak gerekiyor bir de iki defa aşılama yaptırmak gerekiyormuş sanırım tüp bebek yaptırmak için,çok araştırdım ama herkes farklı şeyle söylüyor bilgisi olan varsa lütfen cevaplar mısınız?Şimdiden çok teşekkür ederim,rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Canım cevabın için çok teşekkür ederim,ben Ankara’da yaşıyorum bahçeciyi duydum çok da iyi diyorlar.Burda da var.Özellerde fatura kesimi vs oluyor mu peki.Eşim polis faturasız işlem yapılmasını pek istemiyor ,özelde muayene rahim filmi falan çektirdik direk elden verdik ne fatura ne başka bişey vermediler.Devlet hastaneleri belki şart koyar bilemiyorum ama özellerde istediğin zaman yaptırabilirsin canım ben de 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır gebelik oluşmadı ocakta bahçecide başlayacağım aşılama yaptırmadım
Doktoruma muayaneye gitmiştim ama fatura falan almadım canım verilmedi diye hatırlıyorum. Bu konuda hassassanız rica ederseniz verirler belkiCanım cevabın için çok teşekkür ederim,ben Ankara’da yaşıyorum bahçeciyi duydum çok da iyi diyorlar.Burda da var.Özellerde fatura kesimi vs oluyor mu peki.Eşim polis faturasız işlem yapılmasını pek istemiyor ,özelde muayene rahim filmi falan çektirdik direk elden verdik ne fatura ne başka bişey vermediler.
Anladım canım,bizim sebepsiz herşey normal eşim ve benim.Ama benim yaşım geçiyor 33 yaşımdayım.Olmuyor vakit geçiyor bende bir an önce tüp bebek başlayalım istedim inşallah hayırlı olur hepimiz içinCanım kadın ve erkek sorunlarına göre değişiyor. Ben mesela hemen tüp bebeğe yönlendirildim aşılama yapılmadan çünkü amh aşırı düşük ve tüpüm tıkalı. Yani sebeplere göre değişiyor yıl şartı aranmayabiliyor
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hemen öğrenin kuzum vakit geçmedenAnladım canım,bizim sebepsiz herşey normal eşim ve benim.Ama benim yaşım geçiyor 33 yaşımdayım.Olmuyor vakit geçiyor bende bir an önce tüp bebek başlayalım istedim inşallah hayırlı olur hepimiz için
Hayırlısı olsun hakkımızda,siz nerede yaşıyorsunuz,çok zorlu süreçler ama sonu iyi olacak nasipseDoktoruma muayaneye gitmiştim ama fatura falan almadım canım verilmedi diye hatırlıyorum. Bu konuda hassassanız rica ederseniz verirler belkilaboratuvar iyi olsun dedik gerisi nasip artık
Özelde yapıcaksanız zatn şart aramıyorlar.Devlet istiyor.ama ben bir kez aşılama yaptıgım halde eşimin dgerlerlerini kötü bulunca direk bana rapor verdiler kullandım.eger imkan varsa özeller dha iyi ilgileniyorlar benceKızlar birşey sorudan,bende ilk defa Ocak ayında tüp bebek yaptırcam,ama mayısta iki yıl olucak evleneli.Kaç yıllık evli olmak gerekiyor bir de iki defa aşılama yaptırmak gerekiyormuş sanırım tüp bebek yaptırmak için,çok araştırdım ama herkes farklı şeyle söylüyor bilgisi olan varsa lütfen cevaplar mısınız?Şimdiden çok teşekkür ederim,rabbim isteyen herkese evlat nasip etsi
Canım ben diyarbakır bahçeciye gidiyorum orada başlayacağım. Süreçten korkuyorum çünkü alttan muayaneler beni geriyor bunu aşamadım bir türlü hâla. Onun haricinde zaman su gibi çoğu kişi pozitif darısı umarım bizeHayırlısı olsun hakkımızda,siz nerede yaşıyorsunuz,çok zorlu süreçler ama sonu iyi olacak nasipse
Bahceci fatura kesiyor canımCanım cevabın için çok teşekkür ederim,ben Ankara’da yaşıyorum bahçeciyi duydum çok da iyi diyorlar.Burda da var.Özellerde fatura kesimi vs oluyor mu peki.Eşim polis faturasız işlem yapılmasını pek istemiyor ,özelde muayene rahim filmi falan çektirdik direk elden verdik ne fatura ne başka bişey vermediler.
Allahimmm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere diyelimCanım KK arkadaşlarım transferimden itibaren gün ve gün yaşadığım bütün belirtiler bunlar çok fazla yaşadım tabiki bi çoğu ilaçların etkisidir ama ben hep heyecanla not aldım belki birgün birisinin merakını giderir paylaşırım diye çünkü bende hep yaşadıklarım belirti mi diye çok araştırmıştım belirtilerim böyleydi Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
07.12.23 transfer günü
El ve ayaklarda üşüme ve aşırı derece de gaz durumu
8.12.23
Üşüme ve gaz devam ediyor öğlenden sonra çok şiddetli bir batma oldu bıçak saplanması gibi sol tarafta ve hafif kabızlık durumu
9.12.23
Üşüme devam ediyor bugün belirti yok sürekli açlık hissi var sabaha karşı su gibi ter ile uyandım sırılsıklam olmuştu üstüm
10.12.23
Sabah bel ağrısı ve karın ağrısı gibi adet ağrılarıyla uyandım ağrılar biraz devam etti öğlen geçti arada kasıklarda doluluk hissi var
11.12.23
Sabaha karşı yatakta yatarken kasıklarda şiddetli batma oldu bugün işe döndüm gaz sancım var aynı zamanda yine saat 2 gibi cok şiddetli sağ kasıkta bıçak saplanır gibi batma şeklinde bi kaç defa sancı oldu biraz uzandım geçti. Göğüslerimin etrafında ve sırtımda bariz bir ağrı var. Batmalar akşam devam etti yürürken bazen bacağıma vurdu. ateş basması oldu
12.12.2023
Kasık sancılarım hafiften ve derinden devam ediyor ara ara sürekli değil bide bacağımda damar çekilmesi gibi bişeyler oluyor bugün özellikle dizimin altında daha fazla var yüzümde sivilce çıktı sırtımda batmalar var ayakta durdukça iş yaptıkça özellikle
13.12.23
Sabah uyandığımda adet ağrısı vardı kuyruk sokumunda da ağrı vardı kısa sürdü dün sağ bacakta olan ağrı bu sefer sol bacağa geçti hafif hafif sızlıyor ve adet karın ağrısı var
+ Mide kaynaması + ağız kuruluğu sık idrar
14.12.23
Sabah adet ağrısı oldu kısa sürdü gün içinde ara ara devam etti. Öğlenden sonra göğüslerim cok sızladı. Rahmim aşağı doğru çekiliyor gibi oluyor bi üşüyorum bi sıcak basıyor bu akşam çok fazla ağlama krizlerim oldu sinir ve bunalma
15.12.23
Erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı
Göğüs hassasiyeti ve daha şiddetli adet
ağrıları var
16.12.23
Göğüs hassasiyeti ve üşüme
17.12.23
Kuyruk sokumunda ağrı bacak ağrısı bel ağrısı ve 2 damla çok açık pembe kanama oldu aşırı su içme isteği ve sık idrar
Tüm süreç boyunca en önemli belirtim Ayak üşümesi hala devam ediyor ve belirtilerimin bir gelip bir kaybolmasıydı. Bu yazdıklarımın çoğu bir var bir yoktu herşeye hakim olduğumuz için sürekli dinleme modunda olmaktan farkettim belkide ama hepsini yaşadım
Veeee 17.12.2023 Beta 16:00 278,4
Canım ikinci çizgi silik görünüyor güzel sonuçlar alacaksın insallahKızlar bend yok dimi yarın test vericem bugün 10. Günüm
İnşallah canım dualarını eksik etmeCanım ikinci çizgi silik görünüyor güzel sonuçlar alacaksın insallah
Sonucunu dört gözle bekliyoruz yanındayız ve pozitif geleceksin gerçekten içime böyle doğuyor inan bakSabah verip sonucu hemen yazıcam çok teşekkür ederim
Her zaman canım benim hepiniz dualarimdasiniz Rabbim bu zorlu süreçte hepimizin yar ve yardımcısı olsunİnşallah canım dualarını eksik etme
Hadi hayırlısı olsun inşallah,sağlıkla güzellikle geçsin.O bende de oluyor çok kasıyordum ama alıştım artık.Bebiş olsun da katlanırım diyor insan inan.Sonrası çok güzel olacak canım öyle düşünCanım ben diyarbakır bahçeciye gidiyorum orada başlayacağım. Süreçten korkuyorum çünkü alttan muayaneler beni geriyor bunu aşamadım bir türlü hâla. Onun haricinde zaman su gibi çoğu kişi pozitif darısı umarım bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?