İnşallah hissettiğin gibi çıkar canımBugün konuştuğumuzda hissetmiştim olumlu hissediyorum diye yine de bisey demedim tabi canım benim çok mutlu oldum kan sonucuyla da netleşecek insallahgüzel düşünelim güzel olsun
İnşallah canım ya inşallah dediğin gibi olurOlmasa hiç çıkmazdı emin ol yıllarca onlarca test geçti elimden kalbim kadar bembeyazdı hepsi olunca hemen beliriyor içini ferah tut eşine de söyle beni sinir etmesinkan testinde kabullenir artık Allah hayırlısını versin kuzum
Kalbini ferah tut orda bayağı silik bir çizgi var bide erken gebelik tstlernde eğer yoksa ikinci çizgi asla çıkmaz diye biliyorum kasetler daha çok yanıltıyor , Allah’ın izniyle yarın çok mutlu olacaksınİnşallah hissettiğin gibi çıkar canım
Açıkcası eşine çok sinirlendim onun seni teselli etmesi gerekirken yaptığı şey çok saçma negatif bile olsa senin modunu yüksek tutup kanda belli olur üzülme diye teselli vermesini beklerdim hiç skma canını gayette teste gözüküyor pozitif olduğu rabbim tamamına erdirsin inşEşim kendini kandırma falan dedi attı testi. Kan bile vermek istemiyor neyine vericez sonuç ortada diyor zor ikna ettim bakalım yarın belli olacak
Yok yok soğuktan değil gebelikten ben hala üşüyorumilaybelis bilmiyorum ki belirti mi değil mi. Ellerim ve ayaklarım üşümeye başladı bugün. Bence soğuktan
Sorma canım, asla pozitif olamıyor en başından olumsuza odaklanıyor ihtimal bile vermiyor beni de düşürüyor haliyle inşallah yarın yanılırKalbini ferah tut orda bayağı silik bir çizgi var bide erken gebelik tstlernde eğer yoksa ikinci çizgi asla çıkmaz diye biliyorum kasetler daha çok yanıltıyor , Allah’ın izniyle yarın çok mutlu olacaksınbide eşine hiç kulak asma sen he de geç benimkide sürekli benim moralimi bozar he yaaa askim aynen derim geçerim yarın oda bi soka girsin
Yaa bilmiyorum valla iyice stres oldum inanki. Bi çok umutluyum bi umutsuz bi çok mutluyum bi mutsuz. Allahtan yarın iş başıYok yok soğuktan değil gebelikten ben hala üşüyorum
Genel olarak olumsuza odaklı maalesef eşim. Belki onun negatifliği bana da geçiyor artık. İnşallah yanıltır bebeğim onuAçıkcası eşine çok sinirlendim onun seni teselli etmesi gerekirken yaptığı şey çok saçma negatif bile olsa senin modunu yüksek tutup kanda belli olur üzülme diye teselli vermesini beklerdim hiç skma canını gayette teste gözüküyor pozitif olduğu rabbim tamamına erdirsin inş
Canım bu arada yaşınız kaç ve sorununuz neydi? Bebişin seninleGenel olarak olumsuza odaklı maalesef eşim. Belki onun negatifliği bana da geçiyor artık. İnşallah yanıltır bebeğim onu
dualarım bebeklerinin yolunu gözleyen bütün anneler için canımÇok şükür sağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı bizlerin başına
35 yaşındayım canım sorunumuz amh düşüklüğü 0.34 rezerv azlığı yani. Sizin sorun ne kuzum?Canım bu arada yaşınız kaç ve sorununuz neydi? Bebişin seninleben de ocakta başlayacağım
İzin vermeyin negatifliğin size geçmesine.Genel olarak olumsuza odaklı maalesef eşim. Belki onun negatifliği bana da geçiyor artık. İnşallah yanıltır bebeğim onu
Evet yarın kan vericem canım, iğnelerimi de zorla yaptırdım.İzin vermeyin negatifliğin size geçmesine.
Güzel bir yola çıktığınızın farkında değil sanırım eşiniz..
siz ilaçlara devam edin, dualarınızı edin, kanınızı verin lütfen.
Dört gözle bekliyoruz güzel sonucunuEvet yarın kan vericem canım, iğnelerimi de zorla yaptırdım.
Benim belirsiz canım eşimle bende görünürde sebep yok ama 1.5 yıldır gebelik olmadı. Ben de 28 yaşındayım doğaldan olsaydı olurdu şimdiye kadar deyip beklemek istemiyorum daha fazla35 yaşındayım canım sorunumuz amh düşüklüğü 0.34 rezerv azlığı yani. Sizin sorun ne kuzum?
Sabah verip sonucu hemen yazıcam çok teşekkür ederimDört gözle bekliyoruz güzel sonucunu
Daha yaşın genç olur inşallah merak etme..Benim belirsiz canım eşimle bende görünürde sebep yok ama 1.5 yıldır gebelik olmadı. Ben de 28 yaşındayım doğaldan olsaydı olurdu şimdiye kadar deyip beklemek istemiyorum daha fazla
Senin sonucunu da dört gözle bekliyoruzzzz tüm mutluluklar seni bulsun yarın pozitifi görünceDaha yaşın genç olur inşallah merak etme..
Sağol canım benim inşallahSenin sonucunu da dört gözle bekliyoruzzzz tüm mutluluklar seni bulsun yarın pozitifi görünceallahım hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?