Aynen canım benim bir yola giricez inşallah ,emeklerimiz karşılıksız kalmasın dilerim hepimizin.Çok dua edicem hepimizeHakkınızda hayırlısı olsun inşallah hemen öğrenin kuzum vakit geçmeden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım benim bir yola giricez inşallah ,emeklerimiz karşılıksız kalmasın dilerim hepimizin.Çok dua edicem hepimizeHakkınızda hayırlısı olsun inşallah hemen öğrenin kuzum vakit geçmeden
Evet araştırdım şimdi sayfasını canım öyleymiş,şimdi bana abartma falan diyorlar ama eşimden dolayı sıkıntı olabilirmiş ben daha çok bebiş olsun kısmındayımBahceci fatura kesiyor canım
Birinci üçüncü ve beşinci günü vermişlerdi bana.Kızlar embriyolardan bazıları ilerleyemeyebiliyor demi dün toplandı bana ne zaman bilgi verirler sağlıklı bir Şekilde ilerlediğini
Bana 2 ve 5te haber verdiler canımKızlar embriyolardan bazıları ilerleyemeyebiliyor demi dün toplandı bana ne zaman bilgi verirler sağlıklı bir Şekilde ilerlediğini
Sakın bırakma ilaçlarını canım benimde böyleydi var maşallah gorunuyo isteEşim yok dedi iğneleri falan yapmak istemedi bırak boşa canın yanmasın dedi ben görüyorum ama emin olamıyorum 10. Gün için çok az değil mi
Ayyy inşallah canım tek isteğimSakın bırakma ilaçlarını canım benimde böyleydi var maşallah gorunuyo iste
Aynen canım yumurta ve sperme bağlı. Benden 9 toplandı 7sine işlem yapıldı 5. Güne 4ü donduruldu 1i transfer edildi. Bana da 1 3 ve 5. Günlerde bilgi verdilerKızlar embriyolardan bazıları ilerleyemeyebiliyor demi dün toplandı bana ne zaman bilgi verirler sağlıklı bir Şekilde ilerlediğini
Kesinlikle ilaçları bırakmayın. Belli sizin pozitif ben görüyorumEşim yok dedi iğneleri falan yapmak istemedi bırak boşa canın yanmasın dedi ben görüyorum ama emin olamıyorum 10. Gün için çok az değil mi
Benim de sizin gibi çıkmıştı , hatta iki gebeliğimde de aynı sizde ki çizgi şeklindeydi .. hayırlı olsun diyorum şimdiden , çizgiler konusunda Master yaptım diyebilirimAyyy inşallah canım tek isteğim![]()
İnşallah öyle olur umut oldunuz bana, sabahı nasıl ederdim bilmiyorum.Kesinlikle ilaçları bırakmayın. Belli sizin pozitif ben görüyorum
İnşallah öyledir, madem tecrübelisiniz çok sevindim bunaBenim de sizin gibi çıkmıştı , hatta iki gebeliğimde de aynı sizde ki çizgi şeklindeydi .. hayırlı olsun diyorum şimdiden , çizgiler konusunda Master yaptım diyebilirim![]()
Hayırlı olsuuunKızlarım 10. Gün kan testi sonucum
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun eve gidip şükür namazı kılıcaz şimdi eşimleAllah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız çok daha zor olurdu herşey iyiki varsınız iyiki tanıdım hepinizi
gözyaşlarımla yazıyorum ama bu sefer mutluluktan
Allah emek veren gönlünde bu hasreti taşıyan herkese tez zamanda kolaylıklarla nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız
Veeee BEN ANNE OLUYORUMMMM![]()
Kızlar bend yok dimi yarın test vericem bugün 10. Günüm
Iyi geceler canim. Devlet hastanelerinde evet bazi kurallar var ama ozel tüp bebek kliniklerinde oyle bi durum yok. bahceci de tedavi görüyoruz bizde. Benim esimde polis bu sekilde takıntıları var. Bahcecide her bir odemede fatura kesiyorlar bilginiz olsun. Simdiden hayirlisi olsun sizin icinKızlar birşey sorudan,bende ilk defa Ocak ayında tüp bebek yaptırcam,ama mayısta iki yıl olucak evleneli.Kaç yıllık evli olmak gerekiyor bir de iki defa aşılama yaptırmak gerekiyormuş sanırım tüp bebek yaptırmak için,çok araştırdım ama herkes farklı şeyle söylüyor bilgisi olan varsa lütfen cevaplar mısınız?Şimdiden çok teşekkür ederim,rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
İyi geceler canım,memnun musunuz acaba,bizde orayı düşünüyoruz ama başka merkezleri de araştırıyoruz.İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun çok teşekkür ederimIyi geceler canim. Devlet hastanelerinde evet bazi kurallar var ama ozel tüp bebek kliniklerinde oyle bi durum yok. bahceci de tedavi görüyoruz bizde. Benim esimde polis bu sekilde takıntıları var. Bahcecide her bir odemede fatura kesiyorlar bilginiz olsun. Simdiden hayirlisi olsun sizin icin
Canım silik çizgi çıkmış var gibi duruyor hayırlı olsunKızlar bend yok dimi yarın test vericem bugün 10. Günüm![]()
Oxapar yazabiliyor ama iğneyi bilmiyorum canımKızlar merhaba pozitif haber alanları tebrik ediyorum Hayırlısyla tamamına erdirsin Rabbim.Bişey sorucam size oksopar ve progestan iğneyi aile hekimi yazablyormu biz hep dışardan aldk ama bugün aklıma geldi![]()
İnşallah canımCanım silik çizgi çıkmış var gibi duruyor hayırlı olsun