Aynen zaten bu olay kişisel tamamen kişiye yönelik bir tedavi oluyorGenelde herkes kullanıyor dediklerimi sizin doktorunuz belki farklı bi yol kullanıyor belki
Sağol canım8. Gün erken gebelikte silik gördüm canım
Bende çok silik gördümKızlar bend yok dimi yarın test vericem bugün 10. Günüm
Benim eş kaynaklı sorunum spermler sanırım kaliteli değildi. Ümitsizliğe düşmedik yeniden başlayacağız inşallah. Bu süreçten 2 defa geçtim ikisinde de çok sakindim test günümü bekledim sitres yapmadım her hareketi belirti diye düşündüm umarım bir sonrakinde de aynı hali sürdürürüm çünkü zor bir geçiş dönemi. Bir evladım var ikincisi için çabamız. Olan da vardır hayrCanım çok üzgünüm. Sorun neydi neden tutmadı?Toparlan kendine zaman ver biraz ve maddi gücün elveriyorsa devam et. Bir gün olacak
Gayettt varrrr kaçıncı gün embriyosuKızlar bend yok dimi yarın test vericem bugün 10. Günüm
Evet canim progestan hormon ignesini ve estrofem i 11. Haftaya kadar kullanacagiz oyle söylediler. Gozunu kokutmak istemem ama kendini hazirlaman acisindan söylüyorum. Transferden sonra oskapar diye bi kan sulandirici igne daha ekleniyor ve o daha cok yakiyor hatta morartiyorMerhaba, ben de yarın dondurulmuş embriyom transferi olacağım. 5 gündür progestan iğne vuruluyorum iki doz birden. Dayanacak gücüm kalmadı bu iğnelere. Transferden sonra da vuruluyor mu bu igneler
Var canım var hayırlısı olsun inşaAllah içini ferah tut görüyorum ben çizgiyiKızlar bend yok dimi yarın test vericem bugün 10. Günüm
3. Gün ama transferin 10. Günü daha net oşması gerekmez miydiGayettt varrrr kaçıncı gün embriyosu
İnşallah ya ağlamaktan harap oldumVar canım var hayırlısı olsun inşaAllah içini ferah tut görüyorum ben çizgiyi
Canımmmm saçmalamaaa 3.gün her zaman 5.güne göre daha silik çıkıyor forumda çoğu kişide öyle gördümmm hatta diyecektim sana 3.gün embriyosu mu diyeeeeeeee3. Gün ama transferin 10. Günü daha net oşması gerekmez miydi
Eşim kendini kandırma falan dedi attı testi. Kan bile vermek istemiyor neyine vericez sonuç ortada diyor zor ikna ettim bakalım yarın belli olacakBen görüyorum
3. Gün embriyosu 5.güne nazaran 2 gün geriden geldiği için silik çıkması çok normal .. ben eylül topiğindenim 5.ayıma girmek üzereyim sabırlı olun umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edin . Bu yolda emek veren herkesin kucagını rabbim doldursun3. Gün ama transferin 10. Günü daha net oşması gerekmez miydi
İnşallah canım dualarımdasınızSağol canımdarısı başımıza yarabbimmm
Canım 3.günler daha geç tutunabiliyor ağlayıp kendini harap etme pozitif Allah'ın izniyle3. Gün ama transferin 10. Günü daha net oşması gerekmez miydi
Amin, çok sağolun teşekkür ederim3. Gün embriyosu 5.güne nazaran 2 gün geriden geldiği için silik çıkması çok normal .. ben eylül topiğindenim 5.ayıma girmek üzereyim sabırlı olun umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edin . Bu yolda emek veren herkesin kucagını rabbim doldursun
Olmasa hiç çıkmazdı emin ol yıllarca onlarca test geçti elimden kalbim kadar bembeyazdı hepsi olunca hemen beliriyor içini ferah tut eşine de söyle beni sinir etmesinAmin, çok sağolun teşekkür ederim
Rica ederimAmin, çok sağolun teşekkür ederim
Benim akıntı olmuştu ve pozitif sonuç aldık çok şükürHepiniz lekelenmeden bahsediyorsunuz kaç gündür dedim bakayım bende ne var beyaz süt gibi akıntı
Çok şükür sağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı bizlerin başınaBenim akıntı olmuştu ve pozitif sonuç aldık çok şükür
Bugün konuştuğumuzda hissetmiştim olumlu hissediyorum diye yine de bisey demedim tabi canım benim çok mutlu oldum kan sonucuyla da netleşecek insallahEşim kendini kandırma falan dedi attı testi. Kan bile vermek istemiyor neyine vericez sonuç ortada diyor zor ikna ettim bakalım yarın belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?