Bende herşeyi gebeliğe vuruyorum elde değil3. Günden selamlar bugünde geçti yazanlar olmuş gerçekten öyle. Bazen sancı geliyor karnıma kuruntu mu diye düşünüyorumgünde 3 iğne yapıyorum bende Progestan çok şükür rahatta oksapar öldürüyor bende kendim yapıyorum hep
Yok canım hepsinde farklı kullanıyorum zatenİğne uçları tek kullanımlık öyle yapıyorsun değil mi tekrar kullana sakın enfeksiyon kapmasın
2 gün daha kendini yıpratmak yerine testi verip rahatlamanı tavsiye ederim cnm bide diyelim ki negatif çıktı dünyanın sonu değil 2 gün boyunca boş yere bedenine ilaç dayatmış olmazsın hemDesteğiniz için teşekkür ederim beklemek daha zor evet haklısınız ama negatif görmekten cok yıprandım bedenimi yorgun hissediyoruminşallah yanılıyorumdur da ama size tavsiyem sakın ama sakın evde test yapmayın
Canim ben eczacıyım günde 5/6 tane test yaptığımı biliyorum her tuvalete girdiğimde negatif testlerden daha kötüsü 4 defa bebeğimi kaybettim hiç pes etmedim etmeyeceğimde şimdi yine hamileyim korkuyorum tekrar kötü olursa diye sonra diyorum ki her ne olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceğim kimsenin yanında ağlayamıyorum bile artık annemi üzmek istemiyorum sabır sabır Allah elbet nasip edecekDesteğiniz için teşekkür ederim beklemek daha zor evet haklısınız ama negatif görmekten cok yıprandım bedenimi yorgun hissediyoruminşallah yanılıyorumdur da ama size tavsiyem sakın ama sakın evde test yapmayın
Maşallah canım ne kadar dirayetlisin Rabbim bu güzel tevekkülünün karşılığını versinCanim ben eczacıyım günde 5/6 tane test yaptığımı biliyorum her tuvalete girdiğimde negatif testlerden daha kötüsü 4 defa bebeğimi kaybettim hiç pes etmedim etmeyeceğimde şimdi yine hamileyim korkuyorum tekrar kötü olursa diye sonra diyorum ki her ne olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceğim kimsenin yanında ağlayamıyorum bile artık annemi üzmek istemiyorum sabır sabır Allah elbet nasip edecek
Canım inşaAllah değerin pozitif gelecek inanıyorum Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın çok zor süreç birbirimizin yaşadıklarını hissettiklerini bildiğimiz için birbirimize dualarımız da temennilerimiz de gönüldenBütün hissettiklerim belirtilerim var ama çok erken test için o kadar heyecanlıyım ki bir o kadar da ya kuruntu yapıyorsam diye korkuyorum
Bu sefer Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım teslimiyetin mücadelenin sonu selamet olsunCanim ben eczacıyım günde 5/6 tane test yaptığımı biliyorum her tuvalete girdiğimde negatif testlerden daha kötüsü 4 defa bebeğimi kaybettim hiç pes etmedim etmeyeceğimde şimdi yine hamileyim korkuyorum tekrar kötü olursa diye sonra diyorum ki her ne olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceğim kimsenin yanında ağlayamıyorum bile artık annemi üzmek istemiyorum sabır sabır Allah elbet nasip edecek
Benim de şu an çok ağrım var aynı sekil bacağıma kadar vuruyor hatta belime kadar hayır olsun inşaAllahBende bir gün oldu sağ kasığım sağ bacağım ağrıdı gece yatamadım geçdı ama
İnşallah bende öyle inanıyorum Allah’ım herkesin emeklerinin karşılığını vermesini dilerimCanım inşaAllah değerin pozitif gelecek inanıyorum Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın çok zor süreç birbirimizin yaşadıklarını hissettiklerini bildiğimiz için birbirimize dualarımız da temennilerimiz de gönüldenHepiniz her daim dualarımdasınız Allah'ım hepimize sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin
Amin canim Allah hepimize sağlıkla nasip etsinMaşallah canım ne kadar dirayetlisin Rabbim bu güzel tevekkülünün karşılığını versin
2 gün daha kendini yıpratmak yerine testi verip rahatlamanı tavsiye ederim cnm bide diyelim ki negatif çıktı dünyanın sonu değil 2 gün boyunca boş yere bedenine ilaç dayatmış olmazsın hembide silik çıktıysa zaten gebelik vardır bence testini ver rahatla stres zaten bebeğe komple zarar
Çok haklısınız beklemek daha kötü maviyasemin ne kadar dirayetlisin rabbim bebeğini sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallahCanim ben eczacıyım günde 5/6 tane test yaptığımı biliyorum her tuvalete girdiğimde negatif testlerden daha kötüsü 4 defa bebeğimi kaybettim hiç pes etmedim etmeyeceğimde şimdi yine hamileyim korkuyorum tekrar kötü olursa diye sonra diyorum ki her ne olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceğim kimsenin yanında ağlayamıyorum bile artık annemi üzmek istemiyorum sabır sabır Allah elbet nasip edecek
Bencede evde test moralı salıyor beden 7 cı gunde cıkmadı sora yapmadım 9 yalanda silik çıkdı tam cıkmadı ama ona kafayı takmıyorum doktor dedı erken onlar yalnış çıkıyor yanı ondan dolayı sende takılmaDesteğiniz için teşekkür ederim beklemek daha zor evet haklısınız ama negatif görmekten cok yıprandım bedenimi yorgun hissediyoruminşallah yanılıyorumdur da ama size tavsiyem sakın ama sakın evde test yapmayın
İşde bebeş yapıyordun ))) negatıf yok poztıf dusunelımBenim de şu an çok ağrım var aynı sekil bacağıma kadar vuruyor hatta belime kadar hayır olsun inşaAllah
Bacak ağrısı belirtimi bilmem ama bi ara gebeliği bıraktım yağmur filan yağınca romatizma mı bu acaba demeye başladım o derece cok ağrıdı bacağım yeni geçti gebeliğe dair en ufak belirtim yokBenim de şu an çok ağrım var aynı sekil bacağıma kadar vuruyor hatta belime kadar hayır olsun inşaAllah
İnşallah bir skntı çıkmayacak içinizi ferah tutun. İlk çocuk muKızlar eşime süprizi yaptım yapmaz olaydımaklına geldikçe ağlıyor. Kendimce zaten herşeyi biliyoruz süprizi kalmadı diyordum ama bu denli etkileneceğini hiç beklemiyordum çocuk havalarda geziyor bi bakıyorum kendi kendine sırıtıyor bi bakıyorum ağlamış burnunu çekiyor. İşin tuhaf yanı beni alıp götürmedi kan testine. İlk başta pazar günü diye konuştuk diye pazar günü gidelim bide 2 gün sonra asıl test günümüz olan 19 aralıkta da yaptırırız diyor. Suan kaset teste baka baka hal oluyor. İnsallah dua edin güzel ilerlesin yoksa nasıl toplarım ben bu adamı valla üzülüyorm
Kıyamam Rabbim sonuna kadar sevincini sürdürsün canım Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar eşime süprizi yaptım yapmaz olaydımaklına geldikçe ağlıyor. Kendimce zaten herşeyi biliyoruz süprizi kalmadı diyordum ama bu denli etkileneceğini hiç beklemiyordum çocuk havalarda geziyor bi bakıyorum kendi kendine sırıtıyor bi bakıyorum ağlamış burnunu çekiyor. İşin tuhaf yanı beni alıp götürmedi kan testine. İlk başta pazar günü diye konuştuk diye pazar günü gidelim bide 2 gün sonra asıl test günümüz olan 19 aralıkta da yaptırırız diyor. Suan kaset teste baka baka hal oluyor. İnsallah dua edin güzel ilerlesin yoksa nasıl toplarım ben bu adamı valla üzülüyorm
Evet canım 3 senedir olmadı sebepsiz infertiliteİnşallah bir skntı çıkmayacak içinizi ferah tutun. İlk çocuk mu
İnşallah canım tek dileğimKıyamam Rabbim sonuna kadar sevincini sürdürsün canım Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Gözümde canlandı bi an ben bile duygulandım vallaKızlar eşime süprizi yaptım yapmaz olaydımaklına geldikçe ağlıyor. Kendimce zaten herşeyi biliyoruz süprizi kalmadı diyordum ama bu denli etkileneceğini hiç beklemiyordum çocuk havalarda geziyor bi bakıyorum kendi kendine sırıtıyor bi bakıyorum ağlamış burnunu çekiyor. İşin tuhaf yanı beni alıp götürmedi kan testine. İlk başta pazar günü diye konuştuk diye pazar günü gidelim bide 2 gün sonra asıl test günümüz olan 19 aralıkta da yaptırırız diyor. Suan kaset teste baka baka hal oluyor. İnsallah dua edin güzel ilerlesin yoksa nasıl toplarım ben bu adamı valla üzülüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?