bunu yaşayarak öğrenmiş oldum teşekkürler umut olduğun içinBana göre en güçlü belirti o boydan boya bacak ağrısı. Geri kalan hep adetle benzediği için insan acaba da kalıyor canım
Benimde bugün büyük ihtimalle opu tarihi belli olacak kuzum , sanırım transferden sonra birlikte bekleyeceğiz Kurban olduğum Allahım inşallah bu ay bizi de anne yapar , bize de nasip olsun bütün isteyen kardeşlerimizeKızlar benim son adet tarihim 11 Aralık dun transfer hazırlıklarına başladık en son benim mi transferimmm? Benden sonra yılbaşına kadar transfer olacak var mıı?? Ben de tam ne zaman transfer oluyorum bilmiyorum
Canım benim seninle aynı şekilde ilerliyor benim sol tarafımda oldu özellikle Pazartesi günü ben de ilaçlara bagladim sonra geçti ama ara ara yine oluyor sonra hicbirsey yok gibi geçiyor. Dün akşam da yatarken karnimda ağrı oldu. Ben de belirti mi ilaç etkisi mi bilemiyorum. Bir de sabahları kaç gündür baş ağrısı ile uyanıyorum ya da gün içinde başım ağrıyor. Ama ilaç yan etkisinde oda var.Benim de çift 3.gün embriyosu ve genel olarak seninle aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum. Umarım sonucumuz pozitif olurKızlar dün sağ bacağımda çok şiddetli ağrım vardı damar çekilmesi gibi sızı gibi anlatamıyorum ağrı bugün sol bacağıma geçti bunlar ilaç belirtilerimi gerçekten heveslenmek istiyorum ama emin de olamıyorum belirsizlik çok kötü
Hayırlı olsun darısı başımızaCanim 447 çıktı Heycandan yazmamışım serum tedavisi alıyorum intralipit inşallah sağlıkla ilerlesin
Ay kızlar bana ne hissediyorsunuz hadi yorumlayalımSöylemiştim sana. Net pozitif belirtin güçlüydü diyehayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ben de aynıyım canım ilaçlara bağlıyorum ama son zaman çok olmaya başladı dün bugün ben de yoğun hissettimKızlar ne sorcam bugun transferim 8 cı gunu dünden bir baş ağrım var sizde oldumu normalmı ilaç içmeyede korkuyorum
beni de guncelleyebilrsen sevinirim 5 aralık transfer ve bugun test 59,59 ile sonuçççççççKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK N nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK M MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo namuzmr 12 ARALIK pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK
Gözünaydın cnmbeni de guncelleyebilrsen sevinirim 5 aralık transfer ve bugun test 59,59 ile sonuççççççç
Kuzummm inşallah hepimiz pozitif alırız. Topikte maşallah pozitifleri gördükçe umut oluyor bize inşallah bizimde pozitiftirCanım benim seninle aynı şekilde ilerliyor benim sol tarafımda oldu özellikle Pazartesi günü ben de ilaçlara bagladim sonra geçti ama ara ara yine oluyor sonra hicbirsey yok gibi geçiyor. Dün akşam da yatarken karnimda ağrı oldu. Ben de belirti mi ilaç etkisi mi bilemiyorum. Bir de sabahları kaç gündür baş ağrısı ile uyanıyorum ya da gün içinde başım ağrıyor. Ama ilaç yan etkisinde oda var.Benim de çift 3.gün embriyosu ve genel olarak seninle aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum. Umarım sonucumuz pozitif olurAma ben senin pozitif olduğunu hissediyorum
Birşey olmaz canım artık o rahme tutundu ilk 3 gün önemli diyorlar ondan sonrası normal hamilelik gibi kapalı kutu orası ufak birşeyde etkilenmez yaniKızlaaaar biraz önce yürüyüşe çıktım kedi korkum var yaklaşınca bir an irkildim ve hafif zıpladım gibi ayy keşke çıkmasaydım sinirlerim bozuldu çok korkuyorum şuan
11 Aralık Tek embriyo beni de ekler misiniz?Merhaba 5 Aralık tek embriyo transferi benide eklermisiniz inşallah hepimize pozitif sonuçlar görmek nasip olur
Evet canım ben kullanıyorum.Crinone jel kullanan var mı aranızda kızlar
Ay harika yaKızlar aranızdaki sabırsızlardan biri de benim5. Gün embriyosu ve 6. gün test yaptırmış oldum. 40 çıktı değerim
Ohh ohhhKızlar aranızdaki sabırsızlardan biri de benim5. Gün embriyosu ve 6. gün test yaptırmış oldum. 40 çıktı değerim
Ben ayın 11 inde oldum transferi ama yine de olmaz değil miBirşey olmaz canım artık o rahme tutundu ilk 3 gün önemli diyorlar ondan sonrası normal hamilelik gibi kapalı kutu orası ufak birşeyde etkilenmez yani
AminnnOhh ohhhhayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin
Teşekkürler, heyecanla bekleyen herkes alır inşallah güzel haberleriAy harika yaMaşaAllah tebrik ederim sağlıkla gelsin minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?