2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Kızlar akşam bebisler sizle masada mama sandalyesinde birlikte yemek yiyor mu ve ikinci sorum gün içinde yer içerken mama sandalyesine oturuyor mu yoksa direniyor mu
Bizimle oturuyor, seviyor mama sandalyesini. Ama biz ne yersek ondan istemeye başladı. Aynı yemek olsa dahi bizim tabaklardan istiyor. Önüne boş bir kase ve kaşık veriyorum içine biraz yemek koyuyorum o onunla debelenirken yediriyorum. Eğer kendi yiyebileceği şeylerse bırakıyorum yesin diye sonra o yağlı yumurtalı eller saçlara gittikçe ya sabır çekiyorum 😬

Bizimle oturuyor, seviyor mama sandalyesini. Ama biz ne yersek ondan istemeye başladı. Aynı yemek olsa dahi bizim tabaklardan istiyor. Önüne boş bir kase ve kaşık veriyorum içine biraz yemek koyuyorum o onunla debelenirken yediriyorum. Eğer kendi yiyebileceği şeylerse bırakıyorum yesin diye sonra o yağlı yumurtalı eller saçlara gittikçe ya sabır çekiyorum 😬
Ya inanmıyorum elleri saça götürme seninkinde de mi var bir de benim gözüme bakıp kıs kıs gülüp birden ellerini sıvıyor saçına. Benimki mamayı bırakmadıkça çünkü birden acikiyor ve o an mama sandalyesine oturacak yemek yiyecek sabrı olmuyor oturmuyor direk mama istiyor

Back
X