2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Arkadaslar merhaba, uzun zamandir yoktum, ise basladim bir yandan bebeyle ugrasmaya devam. Bizim burda ihtiyac sahibi birkac aile var, cocuklarinin algisi cok acik, yalniz gelisimine uygun pek oyuncaklari yok. Artik kullanmadigi oyuncaklari paylasmak isteyen olur mu aranizda? Ben yardimci olmaya calisiyorum ama biraz destek gerekebiliyor. Devlet kurumunda calisiyorum ailelerin ekonomik durumlarini ordan da biliyorum, bayram onu hayir yapmak isteyen ulasabilir

Çok güzel düşünmüşsün bayram üzeri
Bizde hiç oyuncak almıyoruz iki tane arabası var başka bişey almadık ama fazla olsaydı muhakkak ayırırdım, bütçe olarak düzenli para topluyoruz akrabalardan çevreden çocukalra bayramlık için bütçe biriktirmeye çalıştık ama hedefi tam bulamadık deprem bölgesinde olduğumuz için anne babası vefat etmiş yada sakat kalmış çalışamayan okadar çok çocuk varki biz ancak çevremizdekilere yetişebiliyoruz annem yapıyor daha doğrusu ben yardım ediyorum

Çok geçmiş olsun canım sana da benimde kızımın 39 derece ateşle crp 33 çıktı antibiyotik başladık çoçuk yutkunamıyor hiç birşey yemek istemiyor ateş düşürücü içmedi ateşide dirençli iki gündür fitil kullanıyorum çok ergonomik diğer ilaçı tam içirmek imkansız tükürüyordu hep bende paranox kullanıyorum üç günden fazla kullanmayın diyor üzerinde eczanenın yapıştırdığı kağıtta

Kac aylik bende bakayim varsa gondermeye calisirim

Çok geçmiş olsun 3 günden fazla kullanılmadığını bilmiyordum. Biz ilk gün ateş oldu 24 saat sürdü geçti çok şükür. Bir de bağışıklık arttırması için umca damla verdi. Arkadaşlarım hastalık öncesi hastalanacağını hissettiklerinde veriyorlardı acildeki dr yazdı 7 gün kullanın dedi

Ben tüm pandemi döneminde umca kullandım ve c vitamini ben hiç covid olmadım çevremde herkes iki kez olmasına rağmen ben hep ona bağladım ama bukadar küçük çoçuklara verildiğini bilmiyordum kaç damla veriyorsun

Ben de kullanmıştım Covid döneminde, evlendikten sonra ma aile Covid olduk o ara kullanmıyordum. Bebe 10 damla günde üç defa dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…