- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.201
Çok güzel düşünmüşsün bayram üzeriArkadaslar merhaba, uzun zamandir yoktum, ise basladim bir yandan bebeyle ugrasmaya devam. Bizim burda ihtiyac sahibi birkac aile var, cocuklarinin algisi cok acik, yalniz gelisimine uygun pek oyuncaklari yok. Artik kullanmadigi oyuncaklari paylasmak isteyen olur mu aranizda? Ben yardimci olmaya calisiyorum ama biraz destek gerekebiliyor. Devlet kurumunda calisiyorum ailelerin ekonomik durumlarini ordan da biliyorum, bayram onu hayir yapmak isteyen ulasabilir
Çok geçmiş olsun canım sana da benimde kızımın 39 derece ateşle crp 33 çıktı antibiyotik başladık çoçuk yutkunamıyor hiç birşey yemek istemiyor ateş düşürücü içmedi ateşide dirençli iki gündür fitil kullanıyorum çok ergonomik diğer ilaçı tam içirmek imkansız tükürüyordu hep bende paranox kullanıyorum üç günden fazla kullanmayın diyor üzerinde eczanenın yapıştırdığı kağıttaEvet kuzum kullanıyoruz. Yazın covid olunca vermişti dr bugün de 39 derece ateşle gittil hastaneye fitil yaptılar. Calpol dolven geçiremedi ateşi paranox fitil düşürdü. Paranox ile calpol aynı aileden 6 saatte 1 verebilirsin bunları ya da paranox/calpol ateş çıktı 4 saat sonra dolven şeklinde dönüşümlü. Popodan yapıyosun biraz popo yanaklarını kapatıyorsun çıkarmasın diye
Kac aylik bende bakayim varsa gondermeye calisirimArkadaslar merhaba, uzun zamandir yoktum, ise basladim bir yandan bebeyle ugrasmaya devam. Bizim burda ihtiyac sahibi birkac aile var, cocuklarinin algisi cok acik, yalniz gelisimine uygun pek oyuncaklari yok. Artik kullanmadigi oyuncaklari paylasmak isteyen olur mu aranizda? Ben yardimci olmaya calisiyorum ama biraz destek gerekebiliyor. Devlet kurumunda calisiyorum ailelerin ekonomik durumlarini ordan da biliyorum, bayram onu hayir yapmak isteyen ulasabilir
9 aylik var 12 aylik olanlar var bir de 2 yas varKac aylik bende bakayim varsa gondermeye calisirim
Çok geçmiş olsun 3 günden fazla kullanılmadığını bilmiyordum. Biz ilk gün ateş oldu 24 saat sürdü geçti çok şükür. Bir de bağışıklık arttırması için umca damla verdi. Arkadaşlarım hastalık öncesi hastalanacağını hissettiklerinde veriyorlardı acildeki dr yazdı 7 gün kullanın dediÇok geçmiş olsun canım sana da benimde kızımın 39 derece ateşle crp 33 çıktı antibiyotik başladık çoçuk yutkunamıyor hiç birşey yemek istemiyor ateş düşürücü içmedi ateşide dirençli iki gündür fitil kullanıyorum çok ergonomik diğer ilaçı tam içirmek imkansız tükürüyordu hep bende paranox kullanıyorum üç günden fazla kullanmayın diyor üzerinde eczanenın yapıştırdığı kağıtta
Ben tüm pandemi döneminde umca kullandım ve c vitamini ben hiç covid olmadım çevremde herkes iki kez olmasına rağmen ben hep ona bağladım ama bukadar küçük çoçuklara verildiğini bilmiyordum kaç damla veriyorsunÇok geçmiş olsun 3 günden fazla kullanılmadığını bilmiyordum. Biz ilk gün ateş oldu 24 saat sürdü geçti çok şükür. Bir de bağışıklık arttırması için umca damla verdi. Arkadaşlarım hastalık öncesi hastalanacağını hissettiklerinde veriyorlardı acildeki dr yazdı 7 gün kullanın dedi
Ben de kullanmıştım Covid döneminde, evlendikten sonra ma aile Covid olduk o ara kullanmıyordumBen tüm pandemi döneminde umca kullandım ve c vitamini ben hiç covid olmadım çevremde herkes iki kez olmasına rağmen ben hep ona bağladım ama bukadar küçük çoçuklara verildiğini bilmiyordum kaç damla veriyorsun
Geçte olsa günaydınGünaydın anneler
Gunaydin herkeseGeçte olsa günaydın
Gunaydin herkese
Acelyaaa nasilsin? Ne kadar kaldi?
dün gece doğdu çok şükür yeni yeni kendimize gelebildikGunaydin herkese
Acelyaaa nasilsin? Ne kadar kaldi?
Gozunuz aydindün gece doğdu çok şükür yeni yeni kendimize gelebildik
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsündün gece doğdu çok şükür yeni yeni kendimize gelebildik
Evet çok şükür ikinci çocuk çok kolaymış ne yapacağını bilmek ne olursa nasıl davranacağını bilmek çok güzelGözün aydın Allah analı babalı büyütsünartık bildiğin yerden geliyor sorular daha kolay büyür inşallah
Hayırlı olsuuunEvet çok şükür ikinci çocuk çok kolaymış ne yapacağını bilmek ne olursa nasıl davranacağını bilmek çok güzel
İyiki oldu ya bu sefer daha kolay oldu herşey çok şükür bir de büyütürsem kurtulmuş olurum artıkGozunuz aydin
saglikla mutlulukla buyusun cok guzel uzun bir omru olsun insallah
Sen de iyisin bebis de iyi umarim..
Nasil oluyor, bir daha bu yollar ayni hevesle yurunuyor mu
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Vatana, millete, ailesine hayırlı evlatolsun.İyiki oldu ya bu sefer daha kolay oldu herşey çok şükür bir de büyütürsem kurtulmuş olurum artık
Gözün aydın çiçeğim. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallahdün gece doğdu çok şükür yeni yeni kendimize gelebildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?