2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Uykusuzluktan perisan haldeyim.Gündüz uykulari bitti aksam feryat figan uyuyor tam ben uyuyorum uyaniyor.6 dan sonra uyumuyir derken baya sarsildim.Aslinda girdim yazdim kimse etkilesim kurmadi yazmadim bir daha ben de ara ara okudum ciktim
Ya gözümüzden kaçmış belki.
Niye bu beybilerin hepsi uyumaz oldu? Uyku gerilemesi uyku yok olması mı ki? 🤔

Ya gözümüzden kaçmış belki.
Niye bu beybilerin hepsi uyumaz oldu? Uyku gerilemesi uyku yok olması mı ki? 🤔
Bilmiyorum minikken daha kolaydi demeye basladim agliyordu ama uyuyordu da kucagimda simdi uyku yok mizmizlanmalarda basladi.banyoyu bile zor yaptiriyorum deli gibi agliyor banyo sonrasi eee uykusu var uyuyamiyor tabi engellenmis hissediyir kendini.bütün gün uyumayan bebekle gecmiyor ne yapicami sasiriyorum oturmak da istemiyor sürekli gezdireceksin 🤦‍♀️simdi kanguruda kucagimda odalari gezerken yaziyorum o da tlfna bakiyor 🙄

Bilmiyorum minikken daha kolaydi demeye basladim agliyordu ama uyuyordu da kucagimda simdi uyku yok mizmizlanmalarda basladi.banyoyu bile zor yaptiriyorum deli gibi agliyor banyo sonrasi eee uykusu var uyuyamiyor tabi engellenmis hissediyir kendini.bütün gün uyumayan bebekle gecmiyor ne yapicami sasiriyorum oturmak da istemiyor sürekli gezdireceksin 🤦‍♀️simdi kanguruda kucagimda odalari gezerken yaziyorum o da tlfna bakiyor 🙄
Çok zor oluyor çok, uyuyamıyor. Uykusu var, direniyor. Uyuyamadıkça daha da uyuyamıyor, huysuzlanıyor. Elim kolum kopuyor kızı taşıyıp oda oda gezerken, hep de mızmız 😔 azıcık da uyusa rahatlar ama yok. Hepimizin yardımcısı olsun Allah, kolaylık versin

Benimkinin uykusu hiç ilerlemediği için gerileme mi hep mi yok oluş bilmiyorum ama mahvoluyoruz. Kızım ayrı ben ayrı. Çok yoruluyorum artık 😔
Bazen istemsiz niye uyumuyorsun niye agliyorsun diye söyleniyorum dayanacak gücüm kalmiyor sonra da üzülüyorum niye böyle yapiyorum diye. Çok zor tek basina bir bebeğe bakmak,aksam tahammul limitim dolmus oluyor

Bazen istemsiz niye uyumuyorsun niye agliyorsun diye söyleniyorum dayanacak gücüm kalmiyor sonra da üzülüyorum niye böyle yapiyorum diye. Çok zor tek basina bir bebeğe bakmak,aksam tahammul limitim dolmus oluyor
Ben de öyleyim, neden ağlıyorsun neden uyumuyorsun diye soruyorum inanılır gibi değil. Bir saniye sonra o kadar üzülüyorum ki Allah'ım napıyorum ben diye, her gün o kadar uzun o kadar yorucu

Kundak yapıyor musun? Biz geçen direndik kundak yapmadık. Akşam 17.30’dan 23.30’a kadar uyumadı. Kundak yapıp sallayınca uyuyor sadece.

Benimki uyuyor yine size göre ama yine de ağlıyorum sürekli. Pzt psikiyatriye mi gitsem diyorum.

Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama destekli uyumaya alışan bebek genelde öyle gidiyor dedi bana anne olan arkadaşlarım. Benimki de ya memede ya da ayakta sallanarak uyuyor.
2 yaşına gelince kendi kendine gece uyanmayı bıraktı benimki. Ondan önce sabaha kadar memeler açık yatıyordum. 2,5’da tamamen memeyi bıraktım. Gece masal anlatarak uyuttuk. Ama gündüz uykusu bitti.

2 yaşına gelince kendi kendine gece uyanmayı bıraktı benimki. Ondan önce sabaha kadar memeler açık yatıyordum. 2,5’da tamamen memeyi bıraktım. Gece masal anlatarak uyuttuk. Ama gündüz uykusu bitti.
Düşününce o kadar uzun geliyor ki iki yaş, iki buçuk yaş. Gündüzleri uyutmaya çalışmak anksiyete sebebi zaten.

Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama destekli uyumaya alışan bebek genelde öyle gidiyor dedi bana anne olan arkadaşlarım. Benimki de ya memede ya da ayakta sallanarak uyuyor.
Ben kucakta hoplayıp zıplayarak uyutuyorum.. Cok yorulursa eger pozisyon alınca hemen kapatıyor gozunu.. Yoksa vay halime.. Bır de beşikte sallamaya alıstırdım onu bırakmam lazım.. 🫤

Niye ağlıyorsun
Uykum var diye ağlıyorum. Ben gece en ufak sese uyanıyorum. Çok kalitesiz uykum. Sonra kollarım ağrıyor diye ağlıyorum. Hem kök hem ek ailemle ilgili şeyler var onlara ağlıyorum. Kendimle ilgili şeylere ağlıyorum. Ağlıyorum da ağlıyorum. Ağlamak parayla değil ya 🤪 tertemiz delirdim.

Uykusuzluktan perisan haldeyim.Gündüz uykulari bitti aksam feryat figan uyuyor tam ben uyuyorum uyaniyor.6 dan sonra uyumuyir derken baya sarsildim.Aslinda girdim yazdim kimse etkilesim kurmadi yazmadim bir daha ben de ara ara okudum ciktim
Valla 4-5. Ayda böyle oldu bebeler :KK43: gündüz uykuları anakucağında sürekli sallarsam 30 dakika ancak, gece 1-2 kere kalkan bebem 3 kere kalkar oldu. Yalnız değilsin kuzum 🥹

X