- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.801
5 gün boşa test yapıyorsun stres yapıyorsun bence canım7 gün varken basladım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün boşa test yapıyorsun stres yapıyorsun bence canım7 gün varken basladım![]()
Aynen ya ne zaman gelecekte ne zaman yımırtlıcam ben ya![]()
Akıllanıcam ınsallah5 gün boşa test yapıyorsun stres yapıyorsun bence canım12.gün başlasan daha kolay olur
hayırlısı olsun canım regl gelmezse yine yaparsın bende öyle yapacam sanırım ikimizde yine agustosa devam edecezGunaydn kızlar bata sanırım 2 veya 3 gün var olsa çıkardı sanirmbeyons
melisaa93 A Afratafrac isimleri hatırlayamadığım diğer kızlar
Vallaha adeti göreyimde yumurtlama da gelirZaman yumurtlamaya kadar geçiyor yumurtalama olduğu zaman geçmiyor![]()
gecmiş olsun canım umarım bi sıkıntı yoktur güzel haberlerle gelirsinCanım ben ilçedeyim acil de kadın doğumcu yok sadece gece nöbetinde doğumhane de hemşireler ebeler oluyor doktorlar hafta sonu ve ikindin 4 den sonra gidiyor . Yarın keseyi gördüğüm doktora gitcem vajinal ultrasonla o bakcak galiba .
ayn ben göremedim seniTeşekkürler bebeğim![]()
Senın için yapayım balımayn ben göremedim seni![]()
Kız daha çatlamadan sonra 8 gün geçmiş. Daha çok erken test yapmışsın15 Temmuz pik 16 Temmuz çatlama oldu.
Yani reglimin 16.gününde pik gördüm sonraki gün çatladı .
28 günde bir adet oluyorum adete 4 kaldı
Ben böyle az birşey görüyorum ama hayalet mi yoksa olması gereken mi anlamadım bide hiç yapmadığım testi çektim aynı böyle ayarladım onda yok görünen bir çizgi çok evhamlanıyorum belki ama anne olmayı çok istiyorum3 yıl olacak nerdeyse
Yaptım bakayn ben göremedim seni![]()
Resmen artık hobi olarak yapmaya başladınArtık son testimizde yapmış bulunmaktayım![]()
Kız Allah seni beni ne kadar iyi tanıyorsunResmen artık hobi olarak yapmaya başladın
Sabah ritüellerim :
1) Kahve
2) Hamilelik Testi
Topik kızları diğer topik kızlarının ciğerini bilirKız Allah seni beni ne kadar iyi tanıyorsun![]()
Vallahi ben sonuncuyu yaptım dahada para vermem yeter gariTopik kızları diğer topik kızlarının ciğerini bilirYa da kendinden bilir dfghjklş
Hamilelik testi yapmak gibi rafine zevklerimiz var fghjkl
nerde kız ya vatandaş geldi ona bakayım derkken yine kacırdım tekrar koy kızSenın için yapayım balım![]()
Kuzum hayırlısı böyleymiş, kendini sıkmak hiç bir şeyi değiştirmez. Hatta vücudunu kötü etkiler stres ve üzüntü. Sana 1 gün müddet. Bugün üzül. Yarın yeni bir gün başlıyor, yeni bir aya giriyorsun ve inşallah güzel geçecekKızlar ben biraz önce regl oldumdün okdr sevindim ki bugün resmen hayal kırıklığı bu ay beni es geçin inşallah diğer ay hamile kalırım
![]()
Bak şimdinerde kız ya vatandaş geldi ona bakayım derkken yine kacırdım tekrar koy kız
Kahveye döndü rengi bazen peçeteye geliyor bazende gelmiyor . Anlamadım düşük yapıyor olsam ağrıdan duramazdım heralde demiDuyacaksın İnşAllah bebeğim dualarımız seninle. Kanaman kesildi mi peki?