2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canım ben ilçedeyim acil de kadın doğumcu yok sadece gece nöbetinde doğumhane de hemşireler ebeler oluyor doktorlar hafta sonu ve ikindin 4 den sonra gidiyor . Yarın keseyi gördüğüm doktora gitcem vajinal ultrasonla o bakcak galiba .
gecmiş olsun canım umarım bi sıkıntı yoktur güzel haberlerle gelirsin 🙏

15 Temmuz pik 16 Temmuz çatlama oldu.
Yani reglimin 16.gününde pik gördüm sonraki gün çatladı .
28 günde bir adet oluyorum adete 4 kaldı
Ben böyle az birşey görüyorum ama hayalet mi yoksa olması gereken mi anlamadım bide hiç yapmadığım testi çektim aynı böyle ayarladım onda yok görünen bir çizgi çok evhamlanıyorum belki ama anne olmayı çok istiyorum 🤰🏼 3 yıl olacak nerdeyse
Kız daha çatlamadan sonra 8 gün geçmiş. Daha çok erken test yapmışsın 😂 3 gün sonra tekrar yap testi

Kızlar birşey sorucam adetim bitikten 4 gün sonra sağ kasığımda bir sızlanma hissettim cumartesi öğlen biz cuma akşamı ve cumartesi akşamı değerlendirdik acaba yumurtam mı catlamıştır uygulamaya göre takip ediyorum oda daha 3 gün sonra diyor bundan sonraki günleri değerlendirelim mi sizce bilemedim

Kızlar ben biraz önce regl oldum 🥺🥺🥺 dün okdr sevindim ki bugün resmen hayal kırıklığı bu ay beni es geçin inşallah diğer ay hamile kalırım 🥺
Kuzum hayırlısı böyleymiş, kendini sıkmak hiç bir şeyi değiştirmez. Hatta vücudunu kötü etkiler stres ve üzüntü. Sana 1 gün müddet. Bugün üzül. Yarın yeni bir gün başlıyor, yeni bir aya giriyorsun ve inşallah güzel geçecek 🙏

YEni Bat için ne yazayım?

Back
X