- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 25
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.381
Eczane uzak hava sıcak aşırı bitkin hissediyorum kendimi bide bayram üstüne düğünden çıktık dün ölü gibi yatıyorumOvulasyon falıkız al bi gebelik testi yap artık.
Normal değil demi testin bu koyulukta olmasıOvulasyon falıkız al bi gebelik testi yap artık.
Kıyamam sana ben. Eşine aldır olmadı dönüşte getirsin. Ya da kıyıdan kıyıdan gölgeden git gel.Eczane uzak hava sıcak aşırı bitkin hissediyorum kendimi bide bayram üstüne düğünden çıktık dün ölü gibi yatıyorumeşim gelince aldırsam mı kan mı versem ölcem şimdi yattığım yerden düşünmekten
yok değil, var bence gebelik öyle gibi geldi bana. Allah bilir tabi, hamilellik testini yapınca emin oluruz.Normal değil demi testin bu koyulukta olması
O zaman süpriz kayınbiladerimi aradım o evdeymiş arabayla gittim geldim sonuçyok değil, var bence gebelik öyle gibi geldi bana. Allah bilir tabi, hamilellik testini yapınca emin oluruz.
O zaman süpriz kayınbiladerimi aradım o evdeymiş arabayla gittim geldim sonuçSevinemiyorum bile inşallah kimyasal değildir
İnşallah darısı hepinizin başına sağ salim devam etsin de öyle sevincem=) inş sağlıkla kucağına alırsın. çok mutlu oldum. darısı hepimizin başına.
Tebrik ederim baya belirgin inşallah sağlıkla ilerlerO zaman süpriz kayınbiladerimi aradım o evdeymiş arabayla gittim geldim sonuçSevinemiyorum bile inşallah kimyasal değildir
Teşekkür ederim aminn darısı başınızaTebrik ederim baya belirgin inşallah sağlıkla ilerlerdarısı başımıza
tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinO zaman süpriz kayınbiladerimi aradım o evdeymiş arabayla gittim geldim sonuçSevinemiyorum bile inşallah kimyasal değildir
Amin teşekkür ederimtebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayyyy ne güzel haber buO zaman süpriz kayınbiladerimi aradım o evdeymiş arabayla gittim geldim sonuçSevinemiyorum bile inşallah kimyasal değildir
Canım eğer dün pikse bugün rengi daha açık görünüyor çatlamaya başlamış galiba. Bu günleri değerlendirmelisinKızlaaar bugün ovülasyon testim çatlamış mı? Ya dün pikti ve dünden önceki günü değerlendirmiştik
Dün pikti canım tam çatlamamış mı görünüyorCanım eğer dün pikse bugün rengi daha açık görünüyor çatlamaya başlamış galiba. Bu günleri değerlendirmelisin
Ben çatlamaya başlamış olarak yorumladım ama diğer kızlarda gördüklerinde yorumlarlar yanlış bişey söylemiş olamayayımDün pikti canım tam çatlamamış mı görünüyor