2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Benim yumurtlama günlerim değişir. İki test azmış canım ya. Bilemedim. Ben en az 5 gün takip edip öyle buluyorum yumurtladığım günü

canm sadece o ayada özel olabilir her ay aynı günde yumurtlamıyoruz zaten senin şimdi aklın karıştı tabi gene 10. gün mü olur 14. günmü :) bence sen bir dolu bir boş devam et ovu testide yapma :))

Bu konu çok karışık kuzum. Kullandığın ilaçtan yediğine kadar değiştirir bence

Bende öyle umut edip beklemek istedim
Belki dedim yani duyur görülür bi şekilde . Başka doktora da gitmeyi düşünüyorum bakalım nolcak
Tüm kalbim seninle. Hatta buradaki tüm kızlar da öyle. Dua ediyoruz senin için. Yalnız değilsin ve yine bahar gelecek, yüreğinde çiçekler açacak

Benim de adetlerim düzenlidir hep ama 7. Gün yumurladığımda oldu 14. Gün yumurtladığımda oldu. Kızların dediğine katılıyorum yediğiimiz içtiğimiz, ilacımız, hava herşey etkiliyor

Valla ben hemen ağzıma ediyorum kesin dil altı demedi bana.İn şa Allah yükselir resmen yerlerde bende
Fotoğrafını atsana kuzum bir bakayım aynı mı? Benim de 9du. Ama serum da vermişti bana serum artı ilaç ile 27 olmuş yeni ölçtürdüm

Tüm kalbim seninle. Hatta buradaki tüm kızlar da öyle. Dua ediyoruz senin için. Yalnız değilsin ve yine bahar gelecek, yüreğinde çiçekler açacak

İnşallah canım bizimde bir gün kapımızda mimik ellerinde çiçeklerle evlatlarımız bekliyor olcak buna inanıyorum

canm sadece o ayada özel olabilir her ay aynı günde yumurtlamıyoruz zaten senin şimdi aklın karıştı tabi gene 10. gün mü olur 14. günmü :) bence sen bir dolu bir boş devam et ovu testide yapma :))
Ayyynen kuzum ya kafam çok karıştı ama bence o aya özel bi şeydi çünkü her zaman 28 günde bir oluyorum demek ki 13-14’te yumurtluyorum. Zaten bi dolu bi boş kesin devam hatta halimiz olursa o günleri peşpeşe yapıcam

Kuzum benim. Allahım bu sıkıntılı günlerinizde size en kısa zamanda çok daha iyi bir kapı açsın inşallah. Allahım sıkışık olan kim varsa tez zamanda yardım etsin. Barınma o kadar büyük bir sorun oldu ki. Resmen lüks oldu.

Benim yumurtlama günlerim değişir. İki test azmış canım ya. Bilemedim. Ben en az 5 gün takip edip öyle buluyorum yumurtladığım günü
Ya bi de ovu testi yapmaya ilk o ay başladım 10.günde de görünce şok oldum keşke başlamasaydım dedim her gün dolu ya da bi dolu bi boş geçiricem bu haftayı. Akıntı falan görürsem de öylesine yaparım testi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…