2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Benim de adetlerim düzenlidir hep ama 7. Gün yumurladığımda oldu 14. Gün yumurtladığımda oldu. Kızların dediğine katılıyorum yediğiimiz içtiğimiz, ilacımız, hava herşey etkiliyor
Evet canım haklısın. O yüzden adet biter bitmez başladım ben değerlendirmelere. 1-1 buçuk hafta böyle gider artık hangi günse mutlaka denk gelir diye düşünüyorum Allah’ın izniyle

Amin canım benim inşallah Evet evet benim de böyle korunmayı biraktiktan sonra kaydı bütün düzenim. Ben adet olasiya kadar 2. Yumurtlamasi geliyor çoğu kişinin
Valla ben de Duphaston kullanmazsam 6 ay adet olamıyorum.

hadi bkalım Allah güç kuvvet versin :)

Bence elindeki o 2 testle kendini strese sokma. Madem böyle bir şey oldu 1 dolu 1 boş değerlendirmeye başlayın. Kafanı rahatlat. Ya da git 1 paket daha ovulasyon testi al eczaneden 5 li.

Hemen verdim soğuk soda ıslattık vantilatör karşısına aldım çok sıcak allahtan bizim ev diğer yerlere göre serin güneş görmüyor diye herkes kaçıp bana geliyor

Ben de bunu kullanıyorum Şuan. 2 kez serum aylarca da devit kullandım. Ama sonra hamile kalamıyorum diye herşeyi bıraktım. Şimdi bunu verdi kuzum bana da. Öğlen saatlerinde dil altına bir fıs yeterliymiş
Serum taktıktan sonramı yükseldi?yoksa devit kullandıktan sonra?

Bence elindeki o 2 testle kendini strese sokma. Madem böyle bir şey oldu 1 dolu 1 boş değerlendirmeye başlayın. Kafanı rahatlat. Ya da git 1 paket daha ovulasyon testi al eczaneden 5 li.
Yok kuzum hiç strese girmiyorum acayip bi rahatım son zamanlarda olacağı varsa olur biz zaten 1 dolu 1 boş yapıyoruz başladık bile

Ay evet kızlar, bravo valla. Sizlerden de bekliyorum böyle şeyler. Bu günlerde bende enerji işleri kesat. Artırmaya çalışıyorum.
bir izmirlininenerjısı dusuk olamaz.. hele ki topiğin eenerjı bakınından gelmekte ise bu dusunce...bu gunlerde geçecek arkadaslarım guzellıkler bızımle beraber

Anladım canım cevabın için teşekkür ederim hangi marka almıştın sen?

Kizlar klomen kullanan veya kullanmayi düşünen var mi ? İkiz şansını artiriyormus. Benim ablamin 3 üzleri var bende de olabilir belki ama nasip kismet ikiz isterdimm bir de Bat tarihim 3 gün var. Haziranda 2 iliski oldu yeni yeni düşünüyoruz bebişi evleneli 9 ayimiz oldu. BAT : 29 u bekleniyor. Sonra sizin dediginiz gibi deniycez 1 dolu 1 bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…