- 1 Nisan 2022
- 13.618
- 16.143
- 248
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.141
Benimki 4 ya serum kaç defa takıldı sanaFotoğrafını atsana kuzum bir bakayım aynı mı? Benim de 9du. Ama serum da vermişti bana serum artı ilaç ile 27 olmuş yeni ölçtürdüm
Evet canım haklısın. O yüzden adet biter bitmez başladım ben değerlendirmelere. 1-1 buçuk hafta böyle gider artık hangi günse mutlaka denk gelir diye düşünüyorum Allah’ın izniyleBenim de adetlerim düzenlidir hep ama 7. Gün yumurladığımda oldu 14. Gün yumurtladığımda oldu. Kızların dediğine katılıyorum yediğiimiz içtiğimiz, ilacımız, hava herşey etkiliyor
Valla ben de Duphaston kullanmazsam 6 ay adet olamıyorum.Amin canım benim inşallahEvet evet benim de böyle korunmayı biraktiktan sonra kaydı bütün düzenim. Ben adet olasiya kadar 2. Yumurtlamasi geliyor çoğu kişinin
hadi bkalım Allah güç kuvvet versin :)Ayyynen kuzum ya kafam çok karıştı ama bence o aya özel bi şeydi çünkü her zaman 28 günde bir oluyorum demek ki 13-14’te yumurtluyorum. Zaten bi dolu bi boş kesin devam hatta halimiz olursa o günleri peşpeşe yapıcam
Bence elindeki o 2 testle kendini strese sokma. Madem böyle bir şey oldu 1 dolu 1 boş değerlendirmeye başlayın. Kafanı rahatlat. Ya da git 1 paket daha ovulasyon testi al eczaneden 5 li.Kızlarrrr yine bir soruyla geldim. Bu ay 16 temmuzda regl oldum demek ki 2 temmuzda yumurtladım diye düşünüyorum. Yani adetin 14.günü yumurtlayıp 28.günü regl oldum. Buraya kadar her şey okey çünkü hep 28 günde bir olurum. Ancak bir önceki ay adetin 10.günü testte pik görüp 24 günde de adet olmuştum. Acaba sadece o aya özel bi şey miydi çünkü hiç şaşmaz. Şimdi de elimde sadece 2 tane ovu testim var. Sizce hangi gün yapsam? Şu an adetin 9.günündeyim
Ben de bunu kullanıyorum Şuan. 2 kez serum aylarca da devit kullandım. Ama sonra hamile kalamıyorum diye herşeyi bıraktım. Şimdi bunu verdi kuzum bana da. Öğlen saatlerinde dil altına bir fıs yeterliymişBenimki 4 ya serum kaç defa takıldı sana
Pco falan mı var canım 6 ay da çokmus yaValla ben de Duphaston kullanmazsam 6 ay adet olamıyorum.
Serum taktıktan sonramı yükseldi?yoksa devit kullandıktan sonra?Ben de bunu kullanıyorum Şuan. 2 kez serum aylarca da devit kullandım. Ama sonra hamile kalamıyorum diye herşeyi bıraktım. Şimdi bunu verdi kuzum bana da. Öğlen saatlerinde dil altına bir fıs yeterliymiş
Yok kuzum hiç strese girmiyorum acayip bi rahatım son zamanlarda olacağı varsa olur biz zaten 1 dolu 1 boş yapıyoruz başladık bileBence elindeki o 2 testle kendini strese sokma. Madem böyle bir şey oldu 1 dolu 1 boş değerlendirmeye başlayın. Kafanı rahatlat. Ya da git 1 paket daha ovulasyon testi al eczaneden 5 li.
Evet bebeğimPco falan mı var canım 6 ay da çokmus yaneyse ki duphaston var
bir izmirlininenerjısı dusuk olamaz.. hele ki topiğin eenerjı bakınından gelmekte ise bu dusunce...bu gunlerde geçecek arkadaslarım guzellıkler bızımle beraberAy evet kızlar, bravo valla. Sizlerden de bekliyorum böyle şeyler. Bu günlerde bende enerji işleri kesat. Artırmaya çalışıyorum.
Soğan kürü denemişmiydin canımEvet bebeğim
Valla denemek istedim ama öğür öğür bir hal oldum içince. Devam edemedim.Soğan kürü denemişmiydin canım
Anladım canım cevabın için teşekkür ederim hangi marka almıştın sen?Ben kullandım. Kısaca anlatayım, ben gün içerisinde günlük ped olmadan duramazdim. 3-4 ay önce fitil antibiyotik falan vermişti doktor onları kullandım akıntı azaldı ama günlük kullanmayı birakamamistim. Yağı aldıktan sonra akıntı da olsa ped takmicam dedim öyle de yaptım. Çok az hala var ama ben açıkçası daha çok akıntının vermiş olduğu koku için de kullanmak istedim. Baya etkili o konuda. Ama zamanla akıntı tamamen gider mi bilemiyorum.
Enfeksiyon için de kullanan çokmus. Ben onun için toz ilaç kullandığım icin hangisi daha etki etti bilmiyorum. Zararı yok ise gerçekten kurtarıcı bi yağ kadınlar için. İster istemez akıntıdan dolayı koku oluyor
Hormon tahlillerime bakarak pcos başlangıcı var demişti doktor adet bittikten 3 gün sonra başladım 15 gün devam ettim sonraki ay hormon tahlillerim normal çıktı bir faydası olur belki sana daValla denemek istedim ama öğür öğür bir hal oldum içince. Devam edemedim.
İkisi birden kuzum. Sonra ölçtürdümSerum taktıktan sonramı yükseldi?yoksa devit kullandıktan sonra?
Canım hayıta başladıysan o düzene koyuyorbenm yaklaşık 2 senedir hiç göğüs agrısı şişmesi vs olmazdı adet öncesi bu ay oldu ama bu sabah negatif :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?