2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Hormon tahlillerime bakarak pcos başlangıcı var demişti doktor adet bittikten 3 gün sonra başladım 15 gün devam ettim sonraki ay hormon tahlillerim normal çıktı bir faydası olur belki sana da
Bebeğim bende ki başlangıç olsa kşeke. Pcos başlangıcı bende 20 yıl evvel başladı. Şimdi baya ileri.

15 aydır yapıyorum ama Doğru bildiğimi de unuttuğum bu günlerde sizlere soruyorum kızlar. Bugünden itibaren değerlendirmelere başlıyorum. Hem fikir miyiz?

Eklentiler

• IMG_20230724_173143.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 66
15 aydır yapıyorum ama Doğru bildiğimi de unuttuğum bu günlerde sizlere soruyorum kızlar. Bugünden itibaren değerlendirmelere başlıyorum. Hem fikir miyiz?
Koyulaşmaya başlamış, bence de başla. Bu yumurtaların sağı solu belli değil. Pik görünce de bence pik olduğu günü ve ertesi gününü değerlendirin

Başla kuzum. Daha pik olmamış ama 2 günde bir deneyin. Benim arkadaşıma hsg den sonra doktoru öyle demişti
Tamam canım. Benim zaten çok hızlı koyulaşıyor bundan sonrası. Muhtemelen bu gece tam koyulaşır yarına çizgi silikleşir diye tahmin ediyorum. Allah'ım sen nasip et Amin

Koyulaşmaya başlamış, bence de başla. Bu yumurtaların sağı solu belli değil. Pik görünce de bence pik olduğu günü ve ertesi gününü değerlendirin
"Trakya karşılaması" müziğimle oynaya oynaya gidiyorum o zaman ben guzummm

Kızlar akıll verin kızlar reglme 8 gün var ben daha önce dış gebelik geçirdiğim için doktorum ara ara beta testi istiyor çok stresliyim bugün kanda test versem çıkar mı

Dış gebelikten sonra kaset test bile yapmaya korkar oldum bugün bir mucize görsem o yaşadıklarım üstüne ne güzel olur

Amin canım benim inşallah Evet evet benim de böyle korunmayı biraktiktan sonra kaydı bütün düzenim. Ben adet olasiya kadar 2. Yumurtlamasi geliyor çoğu kişinin
Aynen ya bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum 14. Gün oldu ya yumurtlama. Olmazsa attık ciddi şekilde başlıcaz tedavilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…