- 29 Haziran 2023
- 716
- 669
- 23
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.161
Dil altına sık canım etkisini daha çabuk gösterir.Valla ben hemen ağzıma ediyorum kesin dil altı demedi bana.İn şa Allah yükselir resmen yerlerde bende
Bebeğim bende ki başlangıç olsa kşeke. Pcos başlangıcı bende 20 yıl evvel başladı. Şimdi baya ileri.Hormon tahlillerime bakarak pcos başlangıcı var demişti doktor adet bittikten 3 gün sonra başladım 15 gün devam ettim sonraki ay hormon tahlillerim normal çıktı bir faydası olur belki sana da
Bu topiğin en başındaki sayfada hamileleri emoji ile işaretliyorlar. Ben de bazen bakamıyorum buralara. İlk sayfaya bakıyorum kimler eklenmiş diye.Her şeyin hayırlısı şuan hamiş olan var mi aramizdaTemmuzda 27 yasima girdim.
Başla kuzum. Daha pik olmamış ama 2 günde bir deneyin. Benim arkadaşıma hsg den sonra doktoru öyle demişti15 aydır yapıyorum ama Doğru bildiğimi de unuttuğum bu günlerde sizlere soruyorum kızlar. Bugünden itibaren değerlendirmelere başlıyorum. Hem fikir miyiz?
Koyulaşmaya başlamış, bence de başla. Bu yumurtaların sağı solu belli değil. Pik görünce de bence pik olduğu günü ve ertesi gününü değerlendirin15 aydır yapıyorum ama Doğru bildiğimi de unuttuğum bu günlerde sizlere soruyorum kızlar. Bugünden itibaren değerlendirmelere başlıyorum. Hem fikir miyiz?
Tamam canım. Benim zaten çok hızlı koyulaşıyor bundan sonrası. Muhtemelen bu gece tam koyulaşır yarına çizgi silikleşir diye tahmin ediyorum.Başla kuzum. Daha pik olmamış ama 2 günde bir deneyin. Benim arkadaşıma hsg den sonra doktoru öyle demişti
Amin kuzummmTamam canım. Benim zaten çok hızlı koyulaşıyor bundan sonrası. Muhtemelen bu gece tam koyulaşır yarına çizgi silikleşir diye tahmin ediyorum.Allah'ım sen nasip et Amin
"Trakya karşılaması" müziğimle oynaya oynaya gidiyorum o zaman ben guzummmKoyulaşmaya başlamış, bence de başla. Bu yumurtaların sağı solu belli değil. Pik görünce de bence pik olduğu günü ve ertesi gününü değerlendirin
Anladım canımİkisi birden kuzum. Sonra ölçtürdüm
Aaaa öylemi iyiki dedin bilmiyordum canımDil altına sık canım etkisini daha çabuk gösterir.
Bende yaaaValla denemek istedim ama öğür öğür bir hal oldum içince. Devam edemedim.
Hayıti aldığımda adetm yeni bitmişti canm olunca başlayacagmCanım hayıta başladıysan o düzene koyuyor
Evet kuzum doktor annemede verdi 6 çıktı d vitamini dil altına demiş etkisi daha çabuk olur demişAaaa öylemi iyiki dedin bilmiyordum canım
Aynen ya bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum 14. Gün oldu ya yumurtlama. Olmazsa attık ciddi şekilde başlıcaz tedavilereAmin canım benim inşallahEvet evet benim de böyle korunmayı biraktiktan sonra kaydı bütün düzenim. Ben adet olasiya kadar 2. Yumurtlamasi geliyor çoğu kişinin
Hamileysen bile çıkmazki canım 8 gün varken. Biraz daha bekle öyle ver bence. Yada doktorunun belirlediği tarihte verirsinDış gebelikten sonra kaset test bile yapmaya korkar oldum bugün bir mucize görsem o yaşadıklarım üstüne ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?