2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

canım akşam yaptıgın testle sabah yaptıgın testin markası aynımıydı bide sen hep derdin regl öncesi leke olur leken varmı

canım akşam yaptıgın testle sabah yaptıgın testin markası aynımıydı bide sen hep derdin regl öncesi leke olur leken varmı
beni tanıyan biri :)) evet leke olurdu
leke gelmesi gereken günde nokta gibi geldi tamam olucak dedim sonra devamı gelmedi birgün sonra tekra nokta gibi geldi böyle olunca test yaptm ama bugun leke düne göre bir tık fazla ve ağrım var
test markaları farklı akşam yaptığım albi marka sabahki biri erken gebelik biride artimed di

Senin adına çok üzüldüm inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşar evlatlarını sağ salim kucağına alırsın canım Allah yardımcın olsun Allah' bol sabır versin

e artık coğumuz birbirimizi tanıyoruz aylardır beraberiz kader arkadaşı olduk regl olmazsan sabah bi daha yap canım inş seninki pozitiftir

Kızlar nioli yağını kullanıp da sonuç alan var mıydı sanki birileri alacaktı bundan?

Evet canım şükür bu kadarına diyorum daha kötüsü olabilirdi eşim de başka doktora da gidelim ondan sonra karar veririz dedi düşüncem bi kaç gün daha sonra kadar veririm yapcak birşeyim yok

Canım bende aynı süreci yaşadım
Çok üzücü ama garip bir şekilde Rabbim sabrını veriyor
Allah daha sağlıkli gebelikler nasip etsin

Coştu bu ev sahipleri bu aralar

Ben de silik gördüm sonra göremedim bugün kuruma çizgisi var ya da yok belki de ben uyduruyorum ama tutmadı benim bence bu ay sadece göğüslerime çok şaşkınım aşırı şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…