2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Evet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesin 😞🥺 diğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac melisaa93 melisaa93 @beyons @Belisimm
yok abı ya bu doktorlar neden bu kadar kaba??
bıraz daha ınce dusunemezler mı
kuretaj basıt bı ıslem kuzum genel anestezi altında. ben cesaret edemedim anestezi almadan sade o bolge uyusmadan yaapamazdım. dualarım senınle ve herkesle. rabbım hayırlı bır evlat nassip etsin bize hayırlısı ile kucagımıza aldırsın ne diyelim o gunlerime donmus gibi oldum
ama ssoyle dusun balım.. daha kotusu de olabilirdi rabbim senı korumus... bana da dr ilk dedıgı buydu ama aklnda kalmasın ıstersen baska doktora da git

Evet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesin 😞🥺 diğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac melisaa93 melisaa93 @beyons @Belisimm
Kuzum gecmiş olsun kürtajdan korkma hiç..sen bundan sonra hamile kalınca hemen iğnelere başla bu kadar bekleme canım..bak benim göbeyim kalçam mosmor..gerci bazen bu kadar iğne yapsan bile olmayınca olmuyor ama yinede önlem amaçlı et.Birde çok çok gençsin hamile kala biliyorsun çok şükür..bunları düşün ve hiç moralini bozma.Allah yardım etsin hepimize🙌🏻🙌🏻

Allahım başka büyük dertlerle sınamasın. O kadar üzgünüm ki. kelimeler kifayetsiz kalıyor böyle zamanlarda. 🥺 Başka bir doktora mı gitsen acaba. Bu kesin sonuç mu? Keşke yanlış değerlendirmiş olsa.

Güzel kızlarım sizler ne alemdesiniz Bat larınız yaklaştı 🥰

@Renklibiri00 @Holifera20 @melegim can @nurzdmrr Asdb Asdb @cans16 Mpar Mpar @Soren05 @turuncummm
Canım ben bugün erkenden regl oldum. Hayırlısı bişey diyemiyorum üzüldüm ama toparlarız inşallah biraz fazla stresli bir aydı. Kafamı biraz rahatlatıcam. Hamişlerimize bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.🩷🩵
Kimyasal, düşük yaşayan canlarıma sabır diliyorum unutmayın hamile kalabiliyorsunuz sadece rabbim daha hayırlı bir zamanda nasip edecek 🥰 Ben gibi umutla isteyen güzellerime de Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallaaaaah 💜💜💜

Söz de bu ay test yapmıcam Bat beklicem diyordum ama benim yeni testler geldi bile dfghjk

Ben bu ay hamile kalmazsam Eylül Ekim için başka birisi topik başkanı olsun 😂 Her mesajı okumaya çalışıyorum bu sefer canım test çekiyo cvgbhnjmklö
Sen açmazsan ben Eylül ekimde de burdan çıkmam 😂

Canım iki ay çok kısa evet. Sana denebilecek tek şey ovulasyonla takip edip, bir dolu bir boş şeklinde değerlendirin. Beslenemene dikkat et ve yürüyüş yap. kendine bunu stres yapma. Stres en büyük düşman. En kısa sürede güzel haberlerini alırız inşallah 🙏
Bu sıcaklarda sevişesi bile gelmiyor insanın ya. İnşallah sağolun :KK200:

canım istersen başka bir doktorlada görüş en azındn tekrar hamile kalabilirsn kalamazsın vs dememiş hakkında hyırlısı canım

Canım rabbim sağlıklı şekilde nasip edecek inanıyorum hem bak hamile kalabiliyorsun. Tekrar nasip olacak İnşAllah 🤲🏻 Vücut analiz eder bir sıkıntı varsa düşükle sonuçlanırmış. Düşmese ve sağlıksız olsa her gün daha çok canın yanardı bebeğim. Rabbim veriyorsa da alıyorsa da vardır bir hayr

Aa erken yumurtlamaya yardımcı oluyor o zaman. İnfolic'te folik asit olduğu için mi ismi öyle. Şu an folidoce kullanıyorum içeriğinde folik asit varsa bırakayım hapı. Bir de hangisini kullanıyordun sen canim
Ben prowomen ıcıyordum canım ıcınde herturlu dogurganlıgı destekleyıcı vıtamın mevcut

Sen açmazsan ben Eylül ekimde de burdan çıkmam 😂
Kız yoruldum. Bir yandan iş bir yandan burası. Buranın takibi de iş gibi 😂 ciddiyetle yapmaya çalışıyorum bir de. Nizami sıralama, kişilere hatırlatma mesajları vs. 😂 ama anne yorgun.

Bir devir teslim töreni yaparız 😂

Söz de bu ay test yapmıcam Bat beklicem diyordum ama benim yeni testler geldi bile dfghjk

Ben bu ay hamile kalmazsam Eylül Ekim için başka birisi topik başkanı olsun 😂 Her mesajı okumaya çalışıyorum bu sefer canım test çekiyo cvgbhnjmklö
Yok sen top one sın😂😂kendın hamıle kalana kadsr baskanlıga devam😊

Back
X