- 20 Ağustos 2022
- 4.772
- 3.874
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.001
Yok kuzum cumaya kadar çıkar dedi doktor sağlık ocağında vermiştimsabah verdiysen çıkmış olabilir sonuç bir baksaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum cumaya kadar çıkar dedi doktor sağlık ocağında vermiştimsabah verdiysen çıkmış olabilir sonuç bir baksaydın
yok abı ya bu doktorlar neden bu kadar kaba??Evet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac
melisaa93 @beyons @Belisimm
Hadi inşallahNe zaman göreceğiz biz bu ikinci çizgiyigeçen gün paylaştığın testten satın aldım. 10 tane günlük bi tane yapmaya başlarım artık
![]()
Kuzum gecmiş olsun kürtajdan korkma hiç..sen bundan sonra hamile kalınca hemen iğnelere başla bu kadar bekleme canım..bak benim göbeyim kalçam mosmor..gerci bazen bu kadar iğne yapsan bile olmayınca olmuyor ama yinede önlem amaçlı et.Birde çok çok gençsin hamile kala biliyorsun çok şükür..bunları düşün ve hiç moralini bozma.Allah yardım etsin hepimizeEvet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac
Allahım başka büyük dertlerle sınamasın. O kadar üzgünüm ki. kelimeler kifayetsiz kalıyor böyle zamanlarda.Evet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac
Canım ben bugün erkenden regl oldum. Hayırlısı bişey diyemiyorum üzüldüm ama toparlarız inşallah biraz fazla stresli bir aydı. Kafamı biraz rahatlatıcam. Hamişlerimize bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.Güzel kızlarım sizler ne alemdesiniz Bat larınız yaklaştı
@Renklibiri00 @Holifera20 @melegim can @nurzdmrrAsdb @cans16
Mpar @Soren05 @turuncummm
Canım ben hsg çekildim bu ay ama henüz yumurtlama göremedim galiba gecikicem bu ay.Güzel kızlarım sizler ne alemdesiniz Bat larınız yaklaştı
@Renklibiri00 @Holifera20 @melegim can @nurzdmrrAsdb @cans16
Mpar @Soren05 @turuncummm
Sen açmazsan ben Eylül ekimde de burdan çıkmamSöz de bu ay test yapmıcam Bat beklicem diyordum ama benim yeni testler geldi bile dfghjk
Ben bu ay hamile kalmazsam Eylül Ekim için başka birisi topik başkanı olsunHer mesajı okumaya çalışıyorum bu sefer canım test çekiyo cvgbhnjmklö
Bu sıcaklarda sevişesi bile gelmiyor insanın ya. İnşallah sağolunCanım iki ay çok kısa evet. Sana denebilecek tek şey ovulasyonla takip edip, bir dolu bir boş şeklinde değerlendirin. Beslenemene dikkat et ve yürüyüş yap. kendine bunu stres yapma. Stres en büyük düşman. En kısa sürede güzel haberlerini alırız inşallah![]()
Öeh Cuma mı. Daha bugün Pazartesi, o nasıl şeymiş öyle.Yok kuzum cumaya kadar çıkar dedi doktor sağlık ocağında vermiştim
canım istersen başka bir doktorlada görüş en azındn tekrar hamile kalabilirsn kalamazsın vs dememiş hakkında hyırlısı canımEvet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac
Canım rabbim sağlıklı şekilde nasip edecek inanıyorum hem bak hamile kalabiliyorsun. Tekrar nasip olacak İnşAllahEvet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac
BendeSen açmazsan ben Eylül ekimde de burdan çıkmam![]()
Ben prowomen ıcıyordum canım ıcınde herturlu dogurganlıgı destekleyıcı vıtamın mevcutAa erken yumurtlamaya yardımcı oluyor o zaman. İnfolic'te folik asit olduğu için mi ismi öyle. Şu an folidoce kullanıyorum içeriğinde folik asit varsa bırakayım hapı. Bir de hangisini kullanıyordun sen canim
İyi o zaman 10.gün kısmen çıkabilecek bi günTonla topik gezdim ama 7. gün pozitif göreni görmedim. 8. gün bile çok zor
Tüm hücreleri inceleyecekler galiba aklıma başka seçenek gelmiyorÖeh Cuma mı. Daha bugün Pazartesi, o nasıl şeymiş öyle.
Kız yoruldum. Bir yandan iş bir yandan burası. Buranın takibi de iş gibiSen açmazsan ben Eylül ekimde de burdan çıkmam![]()
Yok sen top one sınSöz de bu ay test yapmıcam Bat beklicem diyordum ama benim yeni testler geldi bile dfghjk
Ben bu ay hamile kalmazsam Eylül Ekim için başka birisi topik başkanı olsunHer mesajı okumaya çalışıyorum bu sefer canım test çekiyo cvgbhnjmklö