- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.981
Çevrem kötü galiba batağa saplanmak üzereyimhahaaa bizde bu durumdan kurtulmaya calışıyoruz :))
biz düştük sen düşme bu bataklığa![]()

Yok yaa adete kadar en fazla 2 tane yaparım ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevrem kötü galiba batağa saplanmak üzereyimhahaaa bizde bu durumdan kurtulmaya calışıyoruz :))
biz düştük sen düşme bu bataklığa![]()
Yok ya o kadar erken yapmaya kıyamam testiErkenden diyince 7. gün filan dicen sandımiyi bari 10 muş.
hadi inşallah ... :)Çevrem kötü galiba batağa saplanmak üzereyim
Yok yaa adete kadar en fazla 2 tane yaparım ben![]()
Ben de bu ay 20 test siparişi verdim. 10. Günden itibaren başlayacağım bakalımhadi inşallah ... :)
insan burda test yapanları gördükçe test yapası geliyor![]()
sabah verdiysen çıkmış olabilir sonuç bir baksaydınSabah kan verdim biletatile gidicez ona göre adet olursam ertelicem erkenden haberim olsunda kendimi ona göre ayarlıcam inşallah vardır
![]()
Ne zaman göreceğiz biz bu ikinci çizgiyiDaha erken kuzum belli olmaz hiç bişey vardır inşallah bende yaptım şimdiefekt dolu tabi her zamanki gibi
![]()
Tonla topik gezdim ama 7. gün pozitif göreni görmedim. 8. gün bile çok zorYok ya o kadar erken yapmaya kıyamam testiSenin dediğin freely den aldım zaten 7.gün bişey göstermez heralde değil mi?
![]()
vallahi deliyiz bizBen de bu ay 20 test siparişi verdim. 10. Günden itibaren başlayacağım bakalım
Benim gecikmemin ikinci günü hala olmadım gün kan testi yaptım negatifAdet oldum canım çoktan
Ben bir fark göremiyorumDünle bu günüm testi kuzular var mı koyulaşma filan yoksa ben kafayı mı sıyırdım5 gün var daha
Söz de bu ay test yapmıcam Bat beklicem diyordum ama benim yeni testler geldi bile dfghjkBen de bu ay 20 test siparişi verdim. 10. Günden itibaren başlayacağım bakalım
Noooo bu kutsal görev seninSöz de bu ay test yapmıcam Bat beklicem diyordum ama benim yeni testler geldi bile dfghjk
Ben bu ay hamile kalmazsam Eylül Ekim için başka birisi topik başkanı olsunHer mesajı okumaya çalışıyorum bu sefer canım test çekiyo cvgbhnjmklö
Evet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesinDoktor baktımı canım naptın
Bende sipariş verdim düştüm bu bataklığaBen de bu ay 20 test siparişi verdim. 10. Günden itibaren başlayacağım bakalım
Canım çok üzüldüm başka bir doktora daha danışsan tek doktorda kalmasan seni o kadar iyi anlıyorum kiEvet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac
melisaa93
beyons
L A L
Evet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac
melisaa93
beyons
L A L
Herkese merhaba hanımlar bende pcos var adetlerim genelde 40-41 günü veya daha fazla 2 aydır olmadığı zamanlar olurdu.
1 senelik evliyim 27 yaşındayım 9 aydır deniyoruz umudum kalmamıştı 1 sene deneyin olmazsa gelin diyen doktorlara bu ay 1 sene doldu demeye başladım çok yoruldum artık ilaç tedavisine başlatsınlar istedim.Beni inferlite bölümüne yönlendirdiler tamam artık ne olacaksa olsun kafasındaydım.Yumurtlama takibi yaptığım zamanlar yumurtlama görmedim bıraktım ilk kez evlendikten sonra 2 adet arası 2 defa ara kanama yaşadım dr gittim mart gibi ilk doktorum duphaston verdi bir sonraki da ay normal geçti Mayıs sonu yine yaşadım bu sefer başka bir dr doğum kontrol hapı verdi kullandım.İlk kez adet döngüm 30 gün sürdü
Son adet tarihim 30 Haziran. Bu ayın 22 sinde 2 gün önce öğle saatlerinde belime çok feci ağrı girdi 1 saat sonra falan geçti kasıklarımda değişik atma şeklinde hareketler oluyor 4-5 gündür var bu hareketlilik,bir dolgunluk hissiyatı adete yakın desem ki normalde 40 günde gören biri olarak daha çok var benim genelde dizlerim sızlar göğüslerim hiç ağrımazdı ve akşam saati hayatımda ilk kez bu kadar uzayan akıntı gördüm ele aldığında diyorlar ya 10 cm uzuyorsa yumurtlamadır tam öyleydi iç çamaşırımda ıslaktı ve 23 ü yani dün ilk kez benim göğüslerimde bi farklık bi karıncalanma mı desem uyuşukluk oldu dünden beridir de var.Bu sabah işe giderken bi kaset test alayım şans artık dedim ve hemen ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı.Şoktayım hemen buraya yazmak istedim.Emin olmak için farklı marka aldım ondan da ilk yaptığımdan biraz daha silik çok belli bile değil bi çizgi gördüm.Ben ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum o gördümğüm akıntı çatlamam mı yoksa çatlamadan sonra gebeliğe yakın akıntı oluyormuş o mu bilmiyorum.Kan testi daha vermedim ne zaman adet olacağımın da tarihi belli değil ne yapsam birkaç gün beklesem mi daha öncede erken gebelik testiyle anında 2 çizgiyi görüp ertesi güne regl olmuştum o zaman anladım ki kimyasal oldu sanırım bunun için Dt gitmemiştim.Şimdi ne yapmalıyım acaba
Hayırlısı olsun kuzum inşallah vardır dur bakalım yarın sabah tekrar test zamanıYa ben famera kullandım bu ay o yüzden çatlamayı 12. Gün gördüm erkene çekti baya normalde 14,15 de çatlama görürüm bu ayda 14de kasıklarım çok ağırdı akıntım çok fazla olunca değerlendirmeye devam etmiştim 2 kere çatlama gördüğü mü düşünüyorum o yüzden 12.güne göre 2 günüm kaldı 15e göre 5 günüm var
İnşallah hamile ol kuzum inşallah eylüle kalma ama kalacak olursan yine sen kur yaSöz de bu ay test yapmıcam Bat beklicem diyordum ama benim yeni testler geldi bile dfghjk
Ben bu ay hamile kalmazsam Eylül Ekim için başka birisi topik başkanı olsunHer mesajı okumaya çalışıyorum bu sefer canım test çekiyo cvgbhnjmklö