- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.321
Evet canım 3.gündeykenE2 72 adetliyken mi çıktı canım
Çooook güzel olmuşun bebeğiiimKızlar size evlenirken ki halimi gösterim azıcık kafamız dağılsıngelinliğimi nasıl buldunuz.
Kuzum benim önceki kullandığım da günde 2ydi. Doktor da bugün tekrar söyledi 2 kere al diye. Valla arada unuttum 1 aldım ama genelde 2 almaya çalışıyorumYaaa, ben günde 1 aldım. Acaba 2 mi aliniyor arkasinda da 1 defa diyor ama bilemedim
Gayet iyiEvet canım 3.gündeyken
Aaaa tolete nasıl uyuyum kız korkarimDirek tuvalete uyusun
Tabi biliyorum en çokta bendenbiliyorsun korkuyorum ben herşeyden
Olsun buda aşırııı Zarif Bir gelinlik olmuş çok beğendimBilmiyorum ki valla en giyebileceğim gelinlik buydu aralarında. Benim de hayalimde hep Kate middleton tarzı bir gelinlik giymek vardı ama olmadı.
Yaaaa hayır ben hıc korkarmiyim kankamdanTabi biliyorum en çokta benden
Öyle mi diyorsun?Gayet iyi
Canım neden moralin bozuldu benim adetli iken 240 çıktı bu ay geçen ayda 180 çıkmıştı
Ba-yıl-dımmmmKızlar size evlenirken ki halimi gösterim azıcık kafamız dağılsıngelinliğimi nasıl buldunuz.
Maşallah ne güzelmişsin zarifKızlar size evlenirken ki halimi gösterim azıcık kafamız dağılsıngelinliğimi nasıl buldunuz.
Kuzum benim önceki kullandığım da günde 2ydi. Doktor da bugün tekrar söyledi 2 kere al diye. Valla arada unuttum 1 aldım ama genelde 2 almaya çalışıyorum
HarikaaaaaaKızlar size evlenirken ki halimi gösterim azıcık kafamız dağılsıngelinliğimi nasıl buldunuz.
Benmde 4 5 ay öncesi 370 çıkmıştı çokta yüksek değil seninkiÖyle mi diyorsun?
50 yukarısı kalitesiz yumurta diye anladım. Tahlilerin hepsi daha çıkmamış. Doktor da hepsi çıkınca cevap verecek. Kendimce sonuçlara tek tek baktım imternetten bi bu e2 gözüme battı. Tekrar tekrar baktım bi de. Sıkıntı değildir inşallah dediğin gibi
Ay var mı fotosu. ennnnn sevdiğim şeylerden biri de böyle gelinlik bakmak abiye bakmak kim ne giymişMaşallah ne güzelmişsin zarifbenimki de çok ağırdı hatta boyum uzun olduğu için hafif kısa geldi diyebilirim
Bebeğim benim daha yeni geldi günde 1 tane içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?