2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

O zamandan bu zaman silik çizgi çıkmaz beta kalmaz bende düşük yaşadım ikizdi betam 2 haftada düştü senin üzerinden 1 ay geçmiş
Cok garip ama hamile olmam mucize gibi olur korunduk cunku A Afratafrac senin dedigin testten aldim sen de bi bakar misin bir ay oldu dusuk yapali ve korunmasiz iliski sadece 3nde oldu bu test boyle silik cikarmiyor demistin sanirim degil mi?
 
Merhaba kizlar. Haziran 21de kurtaj olmustum psikolojik olarak iyi olmadigim icin hastaneye gidip beta dususu takip etmedim hic ve on gun sonrasinda sadece korunmasiz iliski olmustu ondan sonra hep korunduk ve yumurtlamam sanirim 10-12 arasi oldu cunku cok akintim ve agrim vardi ve bahsettigim korunmasiz iliski 3nde olmustu . Dun sizin burda bahsettiginiz testten siparis etmiştim hamilelik planlayinca kullanirim diye bugun acaba betam sifirlanmis midir diye bir tanesini deneyeyim dedim ve bata 3 gun kala cikan testim gibi silik cizgi cikti gozle daha belli oluyor. Simdi benim merak ettigim betam bir aydir hala sifirlanmadi mi yoksa hamile olabilir miyim?
Bebişim sen o korunmasız ilişkinden tekrar hamile kalmış olabilirsin.
 
Ben anladım zaten yavrum çünkü bana yumurtayı gösterdi çatlar bu dedi ama baktım hiiiç çatlayacak gibi durmuyo😂 Bir de 25 sonrası kist deniyormuş sanırım. Her işin cılkını çıkarmasam olmaz🤣 ya hiç büyütemiyorum ya da fazla büyütüyorum Yarabbim nolcak bu halim🤣
Yok kız 30mmle ikize hamile olanlar var. İlla kist olacak diye birşey yok. Benimki 3cm olmuştu. Sonra patladı gitti yok oldu. Tabi 30 civarı ideal aralığın dışında kalıyor ama şans oluyor yinede canım.
 
Bebişim sen o korunmasız ilişkinden tekrar hamile kalmış olabilirsin.
Suan gercekten şoktayim ve test bekledikce koyulasti sanki. Beta sifirlanmamis olma ihtimali yok mu peki?
 

Eklentiler

  • IMG_7038.jpeg
    IMG_7038.jpeg
    152,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_7037.jpeg
    IMG_7037.jpeg
    125,5 KB · Görüntüleme: 62
X