2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Benim düştüğüm hataya düşme çünkü efso yanıltıyor hergün üçer üçer farklı marka test aldım bırı sılık bırı yok gibi öğlen var sabah yok kendimi yedim bitirdim e be ananın dini diyorum kendıme zaten hepı topu betan 25-30 dur sen ne ıstıyorsun 😂😂😂 sonra benim mavişler geldi onlarla devam ettim 😂
Ben de yarından sonra iki günde bir devam ederim aşkım o zaman 😂 çok koyu görünce de tekrar kan veririm kese ne zaman görünür ki

Kalbim kadar temiz Bir test bırakıyorum Buraya buda son testim daha da yapmam☺️

Eklentiler

• IMG_20230720_112431.jpg
    IMG_20230720_112431.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 62
Eşime takvim yapıp attım 😂 Şehir dışına gitmesi gerekebiliyor işi gereği. Geçen ay bana söyle günleri demişti, o günlere gitmim ayarlim diye 😂 Ben yine 1 dolu 1 boş devam edicem. Ovulasyon testi de yapmıcam bu ay. Bu arada demin inofolic combi geldi ilk hapımı içtim 🥰 Bal-çörek otu-tarçın kürümün de 2. günü. 1 bardak çakşır kökü suyu da içiyorum dün başladım. Eşimde içmeye başladı dün çakşırdan ama ona sabah akşam içiriyorum. E fena değilmiş içilir dedi 😂 zehir gibi bişi bekliyormuş. bitki çayı gibi dedi.

1689841442235.jpeg

Eşime takvim yapıp attım 😂 Şehir dışına gitmesi gerekebiliyor işi gereği. Geçen ay bana söyle günleri demişti, o günlere gitmim ayarlim diye 😂 Ben yine 1 dolu 1 boş devam edicem. Ovulasyon testi de yapmıcam bu ay. Bu arada demin inofolic combi geldi ilk hapımı içtim 🥰 Bal-çörek otu-tarçın kürümün de 2. günü. 1 bardak çakşır kökü suyu da içiyorum dün başladım. Eşimde içmeye başladı dün çakşırdan ama ona sabah akşam içiriyorum. E fena değilmiş içilir dedi 😂 zehir gibi bişi bekliyormuş. bitki çayı gibi dedi.

Eki Görüntüle 3274792
Bebeğim sen hepsini üst üste yapıyorsun dokunmasın sonra 😊

Eki Görüntüle 3274792
Bende adet olursam başlayacağım kuzum. Çok heyecanlıyım ☺️

valla bende bu ay bütün tuşlara bastım umarım bişey olmaz .soğan kürü çörek otu kürü hayıt otu ve incir kürü:KK70:
Bu kadar kür üst üstte yapılmaz her kür arası 15 gün olacak şekilde yapabilirsiniz kaş yapayım derken göz çıkarırsınız bilginiz olsun

Back