- 18 Haziran 2022
- 4.286
- 6.002
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.681
Yaaa öyle mi haberim yoktu buradan birisi atmıştı sanki bende ordan biliyorum atmam bir daha ya bilmiyordumBebişim böyle link paylaşmak yasak. Özelden atın linkleri atacaksanız. Engellenebilirsin.
Ben de yarından sonra iki günde bir devam ederim aşkım o zamanBenim düştüğüm hataya düşme çünkü efso yanıltıyor hergün üçer üçer farklı marka test aldım bırı sılık bırı yok gibi öğlen var sabah yok kendimi yedim bitirdim e be ananın dini diyorum kendıme zaten hepı topu betan 25-30 dur sen ne ıstıyorsunsonra benim mavişler geldi onlarla devam ettim
Bende gördümKızlar günaydın hadi bende de bi test
Bebeğim sen hepsini üst üste yapıyorsun dokunmasın sonraEşime takvim yapıp attımŞehir dışına gitmesi gerekebiliyor işi gereği. Geçen ay bana söyle günleri demişti, o günlere gitmim ayarlim diye Ben yine 1 dolu 1 boş devam edicem. Ovulasyon testi de yapmıcam bu ay. Bu arada demin inofolic combi geldi ilk hapımı içtim Bal-çörek otu-tarçın kürümün de 2. günü. 1 bardak çakşır kökü suyu da içiyorum dün başladım. Eşimde içmeye başladı dün çakşırdan ama ona sabah akşam içiriyorum. E fena değilmiş içilir dedi zehir gibi bişi bekliyormuş. bitki çayı gibi dedi.
Eki Görüntüle 3274792
Valla umarım dokunmaz. Ancak bal çörek otu çakşır suyu bunlar hep doğal şeyler olduğu için olmaz herhalde bir şey diye düşünüyorum.Bebeğim sen hepsini üst üste yapıyorsun dokunmasın sonra
Canım stres yapma inşallah birşey çıkmaz ama kahverengi akıntı çok önemli olarak görmüyor doktorlar. Kırmızı ve pembe akıntı tehlikeli diyorlar. Anca okuyorum msjları durum ne şuanda?Kızlar bana dua edin kahverengi akıntım geldi çok yoruldum
valla bende bu ay bütün tuşlara bastım umarım bişey olmaz .soğan kürü çörek otu kürü hayıt otu ve incir kürüBebeğim sen hepsini üst üste yapıyorsun dokunmasın sonra
Umarım olmaz bebeğimValla umarım dokunmaz. Ancak bal çörek otu çakşır suyu bunlar hep doğal şeyler olduğu için olmaz herhalde bir şey diye düşünüyorum.
Bende adet olursam başlayacağım kuzum. Çok heyecanlıyımEşime takvim yapıp attımŞehir dışına gitmesi gerekebiliyor işi gereği. Geçen ay bana söyle günleri demişti, o günlere gitmim ayarlim diye Ben yine 1 dolu 1 boş devam edicem. Ovulasyon testi de yapmıcam bu ay. Bu arada demin inofolic combi geldi ilk hapımı içtim Bal-çörek otu-tarçın kürümün de 2. günü. 1 bardak çakşır kökü suyu da içiyorum dün başladım. Eşimde içmeye başladı dün çakşırdan ama ona sabah akşam içiriyorum. E fena değilmiş içilir dedi zehir gibi bişi bekliyormuş. bitki çayı gibi dedi.
Eki Görüntüle 3274792
Kiz valla dikkat edin tamam hepsi doğal da ne olur ne olmaz yine devalla bende bu ay bütün tuşlara bastım umarım bişey olmaz .soğan kürü çörek otu kürü hayıt otu ve incir kürü
YAni doğal yiyecek içecekler. Bilinçsiz denk gelpi her gün tüketebilirdim de hayıt otu ve çakşır suyu dışında.valla bende bu ay bütün tuşlara bastım umarım bişey olmaz .soğan kürü çörek otu kürü hayıt otu ve incir kürü
Ay evet adet gelince insan aşırı rahatlıyor, daha hızlı önüne bakabiliyorsun. Baksana dün regl oldum, haftaya Pazar ilk değerlendirme günüm nasipseBende adet olursam başlayacağım kuzum. Çok heyecanlıyım
Bu kadar kür üst üstte yapılmaz her kür arası 15 gün olacak şekilde yapabilirsiniz kaş yapayım derken göz çıkarırsınız bilginiz olsunvalla bende bu ay bütün tuşlara bastım umarım bişey olmaz .soğan kürü çörek otu kürü hayıt otu ve incir kürü
Anca bakıyorum canım msjlara. Stres yapma doktorlar her zaman en kötüsünü söyler bu hep böyledir. Allahın izniyle görünür kese stres yapma bende hemen hemen 5+4 haftalıkken falan görmüştüm keseyi stres yapma canımKizlar cvp bekliyorum
Canım pcos varsa asl incir kürü yapmamalısın. Bence hepsini bir arada yapma. Birinin etken maddesi ötekini nötrleyebilir. Birinde karar kıl ve uygula kuzumvalla bende bu ay bütün tuşlara bastım umarım bişey olmaz .soğan kürü çörek otu kürü hayıt otu ve incir kürü
5 hafta olmadan gözükmeyebilir kuzumBen de yarından sonra iki günde bir devam ederim aşkım o zamançok koyu görünce de tekrar kan veririm kese ne zaman görünür ki
Tabikide kuzum her adet yeni bir yumurta için başlangıçAy evet adet gelince insan aşırı rahatlıyor, daha hızlı önüne bakabiliyorsun. Baksana dün regl oldum, haftaya Pazar ilk değerlendirme günüm nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?