- 26 Kasım 2020
- 255
- 113
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.521
Aferinnn saanaaaYa var ya 4.30 a kadar uyuyamadım normalde 5.30 da kalkmamız gerekiyordu en uyunmıcak zamanda uyumuşum
Kuzum ben ikinci çizgi göremedim
Kuruma çizgisi gibi kaç dk da çıktı
Tam hatırlamıyorum hafif böyle evde bakınca gözüküyo ama kamerada çıkmıyo öyleKuruma çizgisi gibi kaç dk da çıktı
Bebişim acaba biraz vitamin mi alsan. Bağışıklığını artırmak için.Kızlar hayatım da İlk kez burnum kanadı, ağzım yüzüm dağılmış durumda dudağın çatladı ki benim hiç çatlamaz, damağım yara içindeinşallah bu kadar şeyin arkasından gebelik gelir
Kendini çok mu zorluyorsun canım ? Yapma bunu kendineKızlar hayatım da İlk kez burnum kanadı, ağzım yüzüm dağılmış durumda dudağın çatladı ki benim hiç çatlamaz, damağım yara içindeinşallah bu kadar şeyin arkasından gebelik gelir
AhahahKızlaar günaydııın. Yapamadım test uyuya kalmışız tatil için yola çıktık
Bu testi hiç ciddiye alma canım yanlış sonuç çıkarıyor. O çizgi de yapan herkeste çıktı kan verince negatif çıkıyor. Başka test al öyle yap ilk sayfada doğru yanlış testleri nasıl ayırt edeceğin yazıyor ona bi bak benceBu testten yaptım iyi mi buEki Görüntüle 3274748
Senin için buldum
Kızır uyur halde mi çıktınız tatile. İşemedin mi hiçKızlaar günaydııın. Yapamadım test uyuya kalmışız tatil için yola çıktık
Bu testtinde resmi atılmış ilk sayfada amaBu testi hiç ciddiye alma canım yanlış sonuç çıkarıyor. O çizgi de yapan herkeste çıktı kan verince negatif çıkıyor. Başka test al öyle yap ilk sayfada doğru yanlış testleri nasıl ayırt edeceğin yazıyor ona bi bak bence
Kuzum inşallah vardır. ancak biz forumda bu teste güvenmiyoruz. Çoğunlukla herkese silik çıkartıyor. Farklı marka test varsa yarın sabah ilk idrar ile deneEki Görüntüle 3274745 silik pembe görüyorum ama sizde görüyomusunuz baksanız bi
Bunun asıl iyi olanını bunu deneyin diye atmış onu alsam olur muKuzum inşallah vardır. ancak biz forumda bu teste güvenmiyoruz. Çoğunlukla herkese silik çıkartıyor. Farklı marka test varsa yarın sabah ilk idrar ile dene
Topik ilk sayfada ilk mesajımın sonunda bir görsel paylaşmıştım testlerle ilgil. O görsellere bakmanı rica edicem. Bu test herkese gölge çıkartan güvensiz test kuzum.Bu testten yaptım iyi mi buEki Görüntüle 3274748
İnşallah kuzum. Gebe kalınca da bağışıklık düştüğü için insanların bu tür şikayetleri olabiliyor. Hayırlısıyla inşallah canımKızlar hayatım da İlk kez burnum kanadı, ağzım yüzüm dağılmış durumda dudağın çatladı ki benim hiç çatlamaz, damağım yara içindeinşallah bu kadar şeyin arkasından gebelik gelir
Evet almayın diyeBu testtinde resmi atılmış ilk sayfada ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?